Nie jesteś zalogowany.
Przyznać się! Który to tłumaczył?
Ten pamiętnik jest zdecydowanie opętany.
Up, stare, było.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Odgłosy w bajkach...
Muminki i obietnica (stare, więc nie wiem, czy powtórka).
Dyskryminacja w toalecie (sprzed kilku miesięcy).
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2013-08-25 15:32:06)
Winx - wiadomo, Włosi. Jeszcze mogłeś dodać do kompilacji tenis kobiet:
Williams vs. Sharapova.
[Edek]
[...]korzystali z toalet na siedząco?”
[...]pomiędzy kobietą, a mężczyzną[...]
Wyśmiewając propozycję Hansena sugeruje[...] -
Taaa. Redaktor jego mać. Nie ma to jak „postęp”.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-08-25 23:37:24)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Wpadł mi w oko taki komentarz, więc postanowiłem go uczcić chwilą sławy
napisy byly ok nawet bardzo zero bledó ort troszke skladnia szwankuje dlatego ze boisz sie cos od siebie wprowadzac troszke wiecej wyobrani i kreatywnosci a nei tylko przetlumaczenia slwo w slowo i beda napisy idealne to mowi czlowiek ktory mial 80% na maturce z polskiego:D
Nick na ANSI: bobek784v2
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Autorki zalecają nauczycielom przedszkoli, by chłopców podczas zajęć przebierać w spódniczki, pantofelki, blond peruki z różowymi wstążeczkami, namawiać do zabawy lalkami oraz do czesania sobie loków, zaplatania warkoczy. Oczywiście nie należy zapominać,że powinni malować sobie usta czy paznokcie i parzyć kawkę po uprzednim upieczeniu ciastek.
Może uczmy dzieci zrozumienia dla morderców, gwałcicieli, nekrogili, pedofili i innych zwalonych rzeczy na ziemi.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
vegeta391 napisał:Może uczmy dzieci zrozumienia dla morderców, gwałcicieli, nekrogili, pedofili i innych zwalonych rzeczy na ziemi.
Prawacki ból dupy detected <3
Ty dulowaty userze!
vegeta391 napisał:Może uczmy dzieci zrozumienia dla morderców, gwałcicieli, nekrogili, pedofili i innych zwalonych rzeczy na ziemi.
Ahahaha. xD Uwielbiam, jak do każdego artykułu doczepia się z automatu homo, trans (a, i jeszcze przy okazji Żydzi, komuniści, Muzułmanie, no i oczywiście Tuzg i spizeg ) i innych ludzi "na topie" w prawackich rankingach tego ich emowania i usilnego czepiania się wszystkiego dokoła co niebiałe, niekatolickie, niepolskie, niepatriotyczne i niehetero. Ach, ten prawacki ból pupki. A z gender, jak to z gender w tym kraju (i nie tylko w tym). Idea bardzo dobra, ale lewactwo wszystko jakoś dziwnie musi rozumieć i zamiast z głową pozbywać się sztywnych stereotypów ról płciowych i usilnego nakazywania dzieciom, jak mają się zachowywać, to odpie****ają znowu jakieś maniany.
P.S. "Nekrogile" to takie padlinożerne ptaszki?
Ostatnio edytowany przez Hyrule (2013-09-08 16:31:28)
To jest czepianie się? A co jest normalnego w przebieraniu dzieci za przeciwną płeć, tylko dlatego że jakieś pier***nięte feministki zażyczyły sobie tego w imię równości? W ten sposób nie tworzy się równości, a transwestytów.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2013-09-08 16:46:44)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD