Nie jesteś zalogowany.
Jest w necie, ale to rip z PSN, czyli 480p i nie za dobra jakość (jeżeli jest wyższa rozdzielczość, to upscale). Ja poczekam na BD. :p
@down: dzięki, wytrzymam.
@FAiM, ale na internecie jest tylko wersja 720p, która jest upscalem 480p.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-09-29 17:25:22)
Hm... na PSS niby jest wersja HD .
A pierwsze BD ma wyjść 29 stycznia .
Czy tylko mi się wydaje,ale przy zapowiedzi następnej części
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-09-30 11:00:43)
@FAiM, ale na internecie jest tylko wersja 720p, która jest upscalem 480p.
Mam jakieś 1080 i nie powiedziałbym, że to upscale z 480. Ale jakość i tak nie powala...
Niestety to tylko typowy odgrzewany kotlet
A 2 vol. Akito ani widu ani słychu
GG: 1677958
Przypomniałem sobie ostatnio Code Geass. Po raz pierwszy oglądałem oba sezony tego anime kilka lat temu, a ostatnio naszła mnie chęć na powtórkę, ale tym razem w wersji BD.
Muszę przyznać, że moja ocena wiele się nie zmieniła. Co prawda anime ma pewne wady jak na przykład 19 odcinek II sezonu (
Najsmutniejszy odcinek w całym Code Geass dotyczy Euphemii.
Jeśli chodzi o najlepsze odcinki to za takie uważam zdecydowanie kilka ostatnich, czyli od 20 w górę. Ogólnie II sezon był wyraźnie lepszy od I.
A jeśli chodzi o samo zakończenie to niby to jest prawdziwy ending (lecz zrezygnowano z niego).
A trudno przeczytać opis filmiku?
Nadal się ludzie łapią na tego fake .
Sam nie wiem czy to fanowska przeróbka czy jednak coś takiego wyszło od producentów.
Według tego co czytałem to jest wiele dowodów (poniższy filmik) na tamto zakończenie.
http://www.youtube.com/watch?v=B5MxCiA-ltQ
Jednak jeśli
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-09-13 00:00:26)
A trudno przeczytać opis filmiku?
Zwróć uwagę na język, to zrozumiesz
Ty dulowaty userze!
Kenshiro
Gdzieś producent się wypowiadał (nie pamiętam czy wywiad czy jakiś twitter) że oficjalną wersją jest
Kenshiro
Gdzieś producent się wypowiadał (nie pamiętam czy wywiad czy jakiś twitter) że oficjalną wersją jestPokaż spoilerśmierć Lulu
Wiadomo, że ta wersja jest oficjalna bo każdy 25 odcinek (czy to TV, DVD czy BD) tak wygląda, ale czytałem, że to niby była jakaś pierwsza wersja tego odcinka, która nie została tą oficjalną (lub jakiś dodatek/special).
Ja podchodzę zawsze sceptycznie do takich rzeczy (bo wiadomo co fani robią), ale tamte dowody dlaczego
http://www.youtube.com/watch?v=B5MxCiA-ltQ
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-09-13 08:16:28)
Minęło pięć lat od zakończenia tej serii, a ludzie nadal mają problemy z jej zakończeniem:
Director Goro Taniguchi states that it's up to the viewers to decide how they want to interpret the ending, but that he himself likes to see it as a happy ending. Writer Ichirō Ōkouchi agrees, saying that while some may regard Lelouch's end as a tragedy, he too likes to think of the ending as a happy one because Lelouch created a better tomorrow for those left behind.