Nie jesteś zalogowany.
Merry_Nightmare -> to tylko w przypadku uszkodzenia mechanicznego, jesli dobrze pamietam elektornika to bylo cos kolo 300 zl + koszt dysku z ktorego brali bebechy. Swoja droga robilem to dla znajomego padl mu dysk w lapku na nim cala magidterka + wszystkie jego zdjecia z paru lat Swoja droga ludzie co trzymaja bardzo wazne rzeczy na lapkach nie robiacy backupu sami prosza sie o klopoty Gadalem z typem z tej firmy i powiedzial mi ze we wrocku srednio 3-4 osoby tygodniowo z padnietym hdd z lapka wpada i placz ze magisterka itd itp.
ara ara...
Picie, proszę pana, picie.
Miałem końcówkę miesiąca w robocie, a w tedy to ja czasu na spanie nie mam ><
Google wytypowało mi parę miejsc w warszawie, gdzie mogę zanieść dysk, w tym tygodniu mam luźniej i będę mógł go już zanieść aby się nim ktoś zajął.
Alfi, czytaj maile.
Alfi jeszcze trzeźwieje za cudze pieniądze? Tak z deka to już prawie 3 tygodnie bez żadnego info.
Alfi jeszcze trzeźwieje za cudze pieniądze? Tak z deka to już prawie 3 tygodnie bez żadnego info.
Jeszcze pije.
Merry_Nightmare napisał:Alfi jeszcze trzeźwieje za cudze pieniądze? Tak z deka to już prawie 3 tygodnie bez żadnego info.
Jeszcze pije.
Teraz już nie można powiedzieć, że koledze się "nie przelewa".
Maile - zero odpowiedzi, GG - zero odpowiedzi. Rozumiem, że człowiek może być zapracowany, no ale bez jaj. Jak ma na to wszystko wyłożone, to niech przynajmniej przedstawi sprawę jasno.
Maile - zero odpowiedzi, GG - zero odpowiedzi. Rozumiem, że człowiek może być zapracowany, no ale bez jaj. Jak ma na to wszystko wyłożone, to niech przynajmniej przedstawi sprawę jasno.
A po co? Niech robi tak, jak niektóre sklepy mangowe, czy organizację, które ostatnio poupadały.
Drogie dzieci, znajdźcie sobie pracę, zamiast smuty na forum.
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Drogie dzieci, znajdźcie sobie pracę, zamiast smuty na forum.
Krasnolud wychynął zza gór.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-09-22 18:04:38)
Krasnolud wychynął zza gór.
Chyba z okazji zakończonej niedawno premiery Hobbita na C+.
No i zastał nas październik.
Jak myślicie, alfi się wyrobi na gwiazdkę czy dopiero na wielkanoc przyszłego roku?
Ty dulowaty userze!
On już temat olał.
Toby chociaż tyle napisał. Bo my mamy co uploadować przez to, że wszystko było na jego serwerze. Zresztą KA chyba też.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-10-06 18:57:25)
Ty dulowaty userze!
upload uploadem, ale lud tez czeka aby poznać nowe relese lub siegnać po starsze xD
Albo ja prędzej dokończę Soul Eatera, czy kissXsis OAD.