Nie jesteś zalogowany.
Ja aż tak stary to nie jestem, miałem to w tamtym roku. A co do utworów romantycznych w tym i do "Kordiana" to nie były najgorsze, chociaż Werterowi mówimy nie.:) Ale dla Twego konfortu powiem, że mi się żaden nie podobał.
Winged, zawsze rok to co nieco dłużej niz moje słynne, historyczne dwa dni I czy ja gdziekolwiek stwierdziłam że jestes stary?
Aha i PS gracol... Swojej fotki nie wrzuce, mogłoby to wpłynąć ujemnie na morale drużyny forum...
Ostatnio edytowany przez Turquoise (2006-03-06 00:48:17)
Eh, i co ja takiego narobiłem. Teraz zyskam kolejnąsetkę fanek, od których nie będę mógł się uwolnić
~Winged:
Wiecie co, dziewczyny? Wrzucajcie tu swoje foty.
Hehe, ale sprytnie do pierwotnego tematu wróciłemEdit:
Turquoise napisał:gracol... Jesteś bóstwem, zjawiskiem, niespotykanym w dzisiejszym świecie... Gdzie i kiedy możemy sie spotkać? [kombinuje]
Adres na PM. Panie, kto pierwszy ten lepszy
A co to za dyskrymincja? Tylko Panie?:)
Z tym radykalnym frontem wyzwolenia ANSI będę musiał się zwiazać, bo widzę, że zaczyna się przekonania ludzkie negować.
BTW, już nie będę, bo faktycznie już może to niesmacznie wyglądać. Jakoś ostatnio na niemieckim geja grałem i nie mogę się przestawić na normalne tory. Nie dobra, już kończe z tym, bo ja to jednak dziewczyny wolę, a one gotów pomyśleć, że ze mną coś nie tak. Jak coś to jestem hetero. No.:)
Dobra ja to już kończę, bo off topic zrobiłem.
{EDIT] ~Turquoise
Za szybko wyciągam wnioski, stąd też są one częto nietrafne.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-06 00:50:04)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Aha i PS gracol... Swojej fotki nie wrzuce, mogłoby to wpłynąć ujemnie na morale drużyny forum...
Hej, moje na necie są do znalezienia - wystarczy chcieć. Więc nie krępuj się i wrzuć chociaż jedną
pa3cja napisał:ej no co wy?! z takim nie ogolonym chcecie sie umawiac? Gracol gdybys uzywal maszynke Gilette ze sprezynkami, i pianke do golenia Nivea dla mezczyzn, to nie byloby problemu z twoim owlosieniem! nie wszyscy lubia owlosionych facetwo
Jeeeeeej, mówisz jako moja Pani
ehh.. z tymi mlodymi i nieokrzesanymi ludzmi to tak juz jest.. siedza tylko przy kompie i zarastaja
EDIT: i ja tez swojej foty nie mam zamiaru wrzucac[fuj] wiedzielibyscie ile mam lat! [beznadzieja]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-03-06 00:53:59)
A kto Ci powiedział, że ja młody jestem
Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam A ja myślałem, że mamy wyzwolone kobiety :p
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-06 00:55:13)
po twojej fotce mozna sie domyslec nie?
a jak zobaczycie moja fotke i powiecie ze to forum od lat trzech i nie moge z niego korzystac? [placze]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-03-06 00:58:58)
Winged, zawsze jakieś wyciągasz... i to już jest dobre Więc potwierdzam: nigdzie nie stwierdziłam że jesteś stary
A tak w ogóle to tu się jeden wielki off topic zrobił...
Gracol - krępuje się Opór nie do przełamania Zresztą na kompie mam tylko jedną z telefonu w dodatku, a aparat gdzies uciekł (zawsze tak robi jak wie że go potrzebuję)...
A ja znam " prawdziwÄ historiÄ gracol'a " OpowiedzieÄ?:P
Ludzie!! Wy macie pojęcie co oznacza pojęcie "OFFTOPIC" ?[koniectematu] co za dużo to niezdrowo! to już2 strona tego topicu![ostrzezenie]
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-06 00:58:05)
Kukisek, swietny 1000 post!! Piekne ecchi:) Troche sie boje, ze siostra bedzie grzebac w grafice i jpeg i najdzie to Ale jedzieeem!!
Ogolnie teraz Offtopic sie zrobil!!! Podryw na forum, powinno to byc wytykniete w Regulaminie, ze nie wolno flirtowac i wykonywac konwersacji flirto-podobnych nie na temat! Nie moge znalezc emotikony z offtopic :<
Hmm przepraszam ale samemu nie dam fotek bo naprawde widze, ze moje zasoby i archwia sa znikome, ostatnio w ogole nie odwiedzialem to co jest najlepsze dla otaku :<
Czekam na next fotki i ogolnie! Prosze postawic jak najwiecej na jakosc ;* ;D
No i swietujmy coraz to dluzszy zywot i rozkwit naszego topica, dokladniej karoleq114 (dobrze napisalem?)
p0zdro
n0need
A ja znam " prawdziwÄ historiÄ gracol'a " OpowiedzieÄ?:P
OPOWIEDZ!
No więc to było tak Krążyły w świecie plotki o taki pewnym stworzeniu. Wielki jak dąb. Silny jak drwal. A zarośnięty jak puszcza amzońska. Naukowcy postanowili odnaleźć owe stworzenie i je ucywilizować. Nie było łatwo ze względu na liczne migracje i różne takie. Jednak udało się. Nauczyli je pisać i liczyć. Ostrzygli i uczesali. No i na koniec dali mu ciepłą posadkę na stanowisku moda który tutaj rządzi. Wiwat nowy mod[okej] Mam nadzieję, że mnie nie ubiczują, nie dostanę warna ani BANA. Bo kocham to forum. Prosze dajcie mi jeszcze popisać:P
Nie boj sie, dadza ci 48h wolnosci na FORUM po czym cie <kopniak>
Jak cos to sie wstawimy za toba.. <gwizdze>:P
Dzięki n0need... Chwila ktoś dzwoni do drzwi...Zaraz wracam.... O jacyś panowie w czarnych garniturach... Ĺťe co?? Ide z wami?? Niee.... Za co... chwila.... muszę zatwierdzić wiadomooooooość
Przepraszam że trochę niezorientowany jestem, ale a propos czego ten temat? Ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi? (Kogo bijemy? )
Gracol kiedy awansowałeś na "złego"? Dotychczas byłeś tylko Paskudny[baka]
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
sama się paskuda awansowała
No więc to było tak Krążyły w świecie plotki o taki pewnym stworzeniu. Wielki jak dąb. Silny jak drwal. A zarośnięty jak puszcza amzońska. Naukowcy postanowili odnaleźć owe stworzenie i je ucywilizować. Nie było łatwo ze względu na liczne migracje i różne takie. Jednak udało się. Nauczyli je pisać i liczyć. Ostrzygli i uczesali. No i na koniec dali mu ciepłą posadkę na stanowisku moda który tutaj rządzi. Wiwat nowy mod[okej] Mam nadzieję, że mnie nie ubiczują, nie dostanę warna ani BANA. Bo kocham to forum. Prosze dajcie mi jeszcze popisać:P
LOL! To się nazywa wyobraźnia
Nie boj sie, dadza ci 48h wolnosci na FORUM po czym cie <kopniak>
Jak cos to sie wstawimy za toba.. <gwizdze>:P
Kopniaka nie będzie, może ja Paskudny, ale poczucie humoru mam
Przepraszam że trochę niezorientowany jestem, ale a propos czego ten temat?
Temat wydzielony z "Najładniejszych dziewczyn". Heheh, niezły oftop się tam zrobił.
Ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi? (Kogo bijemy? )
Ciiiiii, psujesz mój image
sama się paskuda awansowała
A co tam, pewnie, że sama
I tym miłym akcentem zamykamy temat. Pamiętajcie drogie dzieci: PASKUDA CZUWA.[papa]