#21 2006-03-06 00:45:59

Turquoise
Użytkownik

Odp: Zły gracol, powstanie i inne bzdury.

Winged napisał:

Ja aż tak stary to nie jestem, miałem to w tamtym roku. smile_big A co do utworów romantycznych w tym i do "Kordiana" to nie były najgorsze, chociaż Werterowi mówimy nie.:) Ale dla Twego konfortu powiem, że mi się żaden nie podobał. smile

Winged, zawsze rok to co nieco dłużej niz moje słynne, historyczne dwa dni smile_big I czy ja gdziekolwiek stwierdziłam że jestes stary? kombinuje

Aha i PS gracol... Swojej fotki nie wrzuce, mogłoby to wpłynąć ujemnie na morale drużyny forum... smile_big

Ostatnio edytowany przez Turquoise (2006-03-06 00:48:17)

#22 2006-03-06 00:48:31

Winged
Użytkownik

gracol napisał:

Eh, i co ja takiego narobiłem. Teraz zyskam kolejnąsetkę fanek, od których nie będę mógł się uwolnić jezor

~Winged: baka

Wiecie co, dziewczyny? Wrzucajcie tu swoje foty.
Hehe, ale sprytnie do pierwotnego tematu wróciłem jezor

Edit:

Turquoise napisał:

gracol... wow Jesteś bóstwem, zjawiskiem, niespotykanym w dzisiejszym świecie... Gdzie i kiedy możemy sie spotkać? kombinuje[kombinuje]

Adres na PM. Panie, kto pierwszy ten lepszy kombinuje

A co to za dyskrymincja? Tylko Panie?:)
Z tym radykalnym frontem wyzwolenia ANSI będę musiał się zwiazać, bo widzę, że zaczyna się przekonania ludzkie negować. smile_lol
BTW, już nie będę, bo faktycznie już może to niesmacznie wyglądać. Jakoś ostatnio na niemieckim geja grałem i nie mogę się przestawić na normalne tory. Nie dobra, już kończe z tym, bo ja to jednak dziewczyny wolę, a one gotów pomyśleć, że ze mną coś nie tak. Jak coś to jestem hetero. No.:)
Dobra ja to już kończę, bo off topic zrobiłem.

{EDIT] ~Turquoise
Za szybko wyciągam wnioski, stąd też są one częto nietrafne. smile

Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-06 00:50:04)

"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"

#23 2006-03-06 00:51:55

gracol
Użytkownik

Turquoise napisał:

Aha i PS gracol... Swojej fotki nie wrzuce, mogłoby to wpłynąć ujemnie na morale drużyny forum... smile_big

Hej, moje na necie są do znalezienia - wystarczy chcieć. Więc nie krępuj się i wrzuć chociaż jedną smile

#24 2006-03-06 00:52:53

pa3cja
Użytkownik

gracol napisał:
pa3cja napisał:

ej no co wy?! z takim nie ogolonym chcecie sie umawiac? Gracol gdybys uzywal maszynke Gilette ze sprezynkami, i pianke do golenia Nivea dla mezczyzn, to nie byloby problemu z twoim owlosieniem! nie wszyscy lubia owlosionych facetwo placze

Jeeeeeej, mówisz jako moja Pani cholera

ehh.. z tymi mlodymi i nieokrzesanymi ludzmi to tak juz jest.. smile_lol siedza tylko przy kompie i zarastaja hehe

EDIT: i ja tez swojej foty nie mam zamiaru wrzucac[fuj] wiedzielibyscie ile mam lat! zezik[beznadzieja]

Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-03-06 00:53:59)

#25 2006-03-06 00:54:25

gracol
Użytkownik

A kto Ci powiedział, że ja młody jestem jezor

Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam jezor A ja myślałem, że mamy wyzwolone kobiety :p

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-06 00:55:13)

#26 2006-03-06 00:55:56

pa3cja
Użytkownik

po twojej fotce mozna sie domyslec nie? jezor

a jak zobaczycie moja fotke i powiecie ze to forum od lat trzech i nie moge z niego korzystac? placze[placze]

Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-03-06 00:58:58)

#27 2006-03-06 00:56:41

Turquoise
Użytkownik

Winged, zawsze jakieś wyciągasz... i to już jest dobre smile_big Więc potwierdzam: nigdzie nie stwierdziłam że jesteś stary oczkod
A tak w ogóle to tu się jeden wielki off topic zrobił... smile_big

Gracol - krępuje się smile_big Opór nie do przełamania smile_big Zresztą na kompie mam tylko jedną z telefonu w dodatku, a aparat gdzies uciekł (zawsze tak robi jak wie że go potrzebuję)... cool

#28 2006-03-06 00:56:57

B4RT3K
Użytkownik

A ja znam " prawdziwą historię gracol'a " Opowiedzieć?:P

#29 2006-03-06 00:57:21

Kisiel
Użytkownik

Ludzie!! Wy macie pojęcie co oznacza pojęcie "OFFTOPIC" ?[koniectematu] co za dużo to niezdrowo! to już2 strona tego topicu![ostrzezenie]

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-03-06 00:58:05)

10721827ve.gif

#30 2006-03-06 01:03:09

n0need
Użytkownik

Kukisek, swietny 1000 post!! Piekne ecchi:) Troche sie boje, ze siostra bedzie grzebac w grafice i jpeg i najdzie to smile_big Ale jedzieeem!!
Ogolnie teraz Offtopic sie zrobil!!! Podryw na forum, powinno to byc wytykniete w Regulaminie, ze nie wolno flirtowac i wykonywac konwersacji flirto-podobnych nie na temat! Nie moge znalezc emotikony z offtopic :<
Hmm przepraszam ale samemu nie dam fotek bo naprawde widze, ze moje zasoby i archwia sa znikome, ostatnio w ogole nie odwiedzialem to co jest najlepsze dla otaku :<

Czekam na next fotki i ogolnie! smile Prosze postawic jak najwiecej na jakosc ;* ;D
No i swietujmy coraz to dluzszy zywot i rozkwit naszego topica, dokladniej karoleq114 (dobrze napisalem?)
p0zdro
n0need

#31 2006-03-06 01:22:57

gracol
Użytkownik

B4RT3K napisał:

A ja znam " prawdziwą historię gracol'a " Opowiedzieć?:P

OPOWIEDZ!

#32 2006-03-06 01:37:00

B4RT3K
Użytkownik

No więc to było tak jezor Krążyły w świecie plotki o taki pewnym stworzeniu. Wielki jak dąb. Silny jak drwal. A zarośnięty jak puszcza amzońska. Naukowcy postanowili odnaleźć owe stworzenie i je ucywilizować. Nie było łatwo ze względu na liczne migracje i różne takie. Jednak udało się. Nauczyli je pisać i liczyć. Ostrzygli i uczesali. No i na koniec dali mu ciepłą posadkę na stanowisku moda który tutaj rządzi. Wiwat nowy mod[okej] Mam nadzieję, że mnie nie ubiczują, nie dostanę warna ani BANA. Bo kocham to forum. Prosze dajcie mi jeszcze popisać:P

#33 2006-03-06 01:41:10

n0need
Użytkownik

Nie boj sie, dadza ci 48h wolnosci na FORUM po czym cie <kopniak> smile
Jak cos to sie wstawimy za toba.. <gwizdze>:P

#34 2006-03-06 01:45:25

B4RT3K
Użytkownik

Dzięki n0need... Chwila ktoś dzwoni do drzwi...Zaraz wracam.... O jacyś panowie w czarnych garniturach... Ĺťe co?? Ide z wami?? Niee.... Za co... chwila.... muszę zatwierdzić wiadomooooooość

#35 2006-03-06 04:12:44

opcy
Użytkownik

Przepraszam że trochę niezorientowany jestem, ale a propos czego ten temat? Ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi? (Kogo bijemy? szpan)
Gracol kiedy awansowałeś na "złego"? Dotychczas byłeś tylko Paskudny[baka]

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#36 2006-03-06 07:29:00

grejpfrut
Użytkownik

opcy napisał:

sama się paskuda awansowała jezor

#37 2006-03-06 09:57:20

Arry
Użytkownik

Wiesz paskuda ma poparcie innej paskudy (Kane):P
Teraz to gracol jest fuzją
Zła-paskuda:-D

90TLh

#38 2006-03-06 09:59:50

gracol
Użytkownik

B4RT3K napisał:

No więc to było tak jezor Krążyły w świecie plotki o taki pewnym stworzeniu. Wielki jak dąb. Silny jak drwal. A zarośnięty jak puszcza amzońska. Naukowcy postanowili odnaleźć owe stworzenie i je ucywilizować. Nie było łatwo ze względu na liczne migracje i różne takie. Jednak udało się. Nauczyli je pisać i liczyć. Ostrzygli i uczesali. No i na koniec dali mu ciepłą posadkę na stanowisku moda który tutaj rządzi. Wiwat nowy mod[okej] Mam nadzieję, że mnie nie ubiczują, nie dostanę warna ani BANA. Bo kocham to forum. Prosze dajcie mi jeszcze popisać:P

LOL! To się nazywa wyobraźnia okej

n0need napisał:

Nie boj sie, dadza ci 48h wolnosci na FORUM po czym cie <kopniak> smile
Jak cos to sie wstawimy za toba.. <gwizdze>:P

Kopniaka nie będzie, może ja Paskudny, ale poczucie humoru mam jezor

opcy napisał:

Przepraszam że trochę niezorientowany jestem, ale a propos czego ten temat?

Temat wydzielony z "Najładniejszych dziewczyn". Heheh, niezły oftop się tam zrobił.

opcy napisał:

Ktoś mógłby mi wyjaśnić o co chodzi? (Kogo bijemy? szpan)

Ciiiiii, psujesz mój image jezor

grejpfrut napisał:

sama się paskuda awansowała jezor

A co tam, pewnie, że sama jezor

I tym miłym akcentem zamykamy temat. Pamiętajcie drogie dzieci: PASKUDA CZUWA.[papa]

Stopka forum

© Animesub.info 2024