Nie jesteś zalogowany.
Za ile koniec nadawania?
Bo czekam, aż wszystko co w najbliższym czasie ma zostać wydane, zostanie wydane.
Nie wiadomo dokładnie, pewnie gdzieś za 8-10 tygodni.
Kilka różnic, które zauważyłem w pierwszym odcinku(zapewne jest ich dużo więcej):
Animacja endingu przypomina tę z następnego arcu, dodali też zapowiedź jak w Kuro.
120 różnic między wersją BD a TV pierwszych 3 odcinków (a w komentarzach narzekają tylko na zmienienie rozmiarów cycków hitagi :
http://www.kira-reviews.com/blog/archives/17352
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-31 08:57:28)
120 różnic między wersją BD a TV pierwszych 3 odcinków (a w komentarzach narzekają tylko na zmienienie rozmiarów cycków hitagi :
Zara, kurczą jej się, czy co?
Minimalnie mniejsze, jak dla mnie badziej pasuja do jej sylwetki. Przy okazji otwarcie tej strony to byl mortal kombat dla mojego neta:(
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Minimalnie mniejsze, jak dla mnie badziej pasuja do jej sylwetki.
Wiesz, w piątym kadrze porównawczym to wcale nie takie minimalne...
Wiem, że mój post nie pasuje do tego tematu, ale nie znalazłem lepszego i nie chcę zakładać nowego.
Lepiej najpierw obejrzeć Bakemonogatari czy Nekomonogatari?
Lepiej najpierw obejrzeć Bakemonogatari czy Nekomonogatari?
Bez różnicy.
Wolisz oglądać Bake, wiedząc, co się działo wcześniej - bierz Neko.
Wolisz tak, jak większość - bierz Bake.
Tu jedynie zależą twoje preferencje, bo tak czy siak w żaden sposób ci to nie polepszy ani nie zepsuje seansu.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Ariness napisał:Lepiej najpierw obejrzeć Bakemonogatari czy Nekomonogatari?
Bez różnicy.
Wolisz oglądać Bake, wiedząc, co się działo wcześniej - bierz Neko.
Wolisz tak, jak większość - bierz Bake.Tu jedynie zależą twoje preferencje, bo tak czy siak w żaden sposób ci to nie polepszy ani nie zepsuje seansu.
Dzięki za odpowiedź.
Tutaj masz ładnie rozrysowaną kolejność chronologiczną.
A jak oglądać, to sobie wybierz, czy według daty emisji, czy według chronologii.
Zazwyczaj lepiej oglądać wg daty powstawania - tak jak to sobie wymyślili autorzy.
Inaczej mogą nam się uwidocznić niedociągnięcia, niespójności... czy nawet możemy natrafić na niechciane spoilery.
Recapy też wchodzą w skład odcinków na BD (odcinek 6). Więc numeracja Commie to fail.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-12-01 13:36:28)
I co w związku z tym? Przecież już od emisji pierwszego recapa było to wiadome...