Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś ma zamiar tłumaczyć na bieżąco Robot Girls Z? A jeśli tak, to kto?
Tak, ale kto, to nie mogę powiedzieć.
Witam wszystkich to mój 1 post i od razu chciałbym zapytać czy ktoś będzie tłumaczyć takie anime jak:
D-Frag!
Nobunaga the Fool
Dziękuje za wszelkie informacje.
Mogę cię zapewnić, jest duża szansa, że tłumaczenie powstanie.
Witam wszystkich to mój 1 post i od razu chciałbym zapytać czy ktoś będzie tłumaczyć takie anime jak:
D-Frag!
Nobunaga the Fool
Dziękuje za wszelkie informacje.
Tłumaczę teraz D-Frag!, bo mam trochę wolnego czasu. Zobaczymy jak będzie za tydzień.
Prey napisał:Ma ktoś zamiar tłumaczyć Hamatora The Animation ? Niestety Xam zrezygnował
Bardzo możliwe, że Silla przejmie Hamatorę.
To już fakt: http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 09#p421609
Dziękuje za wszelkie informacje pozdrawiam was wszystkich.
Może ktoś weźmie na warsztat "Sakura Trick"?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Może ktoś weźmie na warsztat "Sakura Trick"?
Powiem tak: dzisiaj jeszcze tego nie ruszę, bo wieczorem mam studniówkę, ale jeśli do jutrzejszego wieczora nikt nie wyda napisów do 1 odcinka, to ja to biorę.
Witax napisał:Może ktoś weźmie na warsztat "Sakura Trick"?
Powiem tak: dzisiaj jeszcze tego nie ruszę, bo wieczorem mam studniówkę, ale jeśli do jutrzejszego wieczora nikt nie wyda napisów do 1 odcinka, to ja to biorę.
Niby wyszły ale są przeciętne/słabe
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
OromisMasta napisał:Witax napisał:Może ktoś weźmie na warsztat "Sakura Trick"?
Niby wyszły ale są przeciętne/słabe
Dostałem właśnie info od znajomego, że on zrobi lepsze (napisy obecnie są w korekcie), także ja się wycofuję.
EDIT: Żeby nie śmiecić nowym postem, to odpowiem na pytanie poniżej: do czerwca wolałbym się za nic nie brać, bo w maju matura, w czerwcu egzamin zawodowy (informatyk), no i ogólnie muszę zdać jakoś, bo w sumie to ostatnio z paru przedmiotów balansuję na granicy 2/1
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-01-11 15:44:02)
Ogólnie bierzesz coś z Zimy Oromis?
Ogólnie bierzesz coś z Zimy Oromis?
Z takimi pytaniami to na pw, panie, a nie zaśmiecasz temat.
Z takimi pytaniami to na pw, panie, a nie zaśmiecasz temat.
Tak.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
reddd napisał:Z takimi pytaniami to na pw, panie, a nie zaśmiecasz temat.
Tak.
Niby tak, ale dla innych może być pomocna informacja. Tak sam myślałem, że lepiej na PM
He, he. Nie zrozumieliśmy się, Witax.
Moje "tak" do reda odnosiło się do tego, iż uznał twoją wymianę zdań z Mastą za spam (choć pytałeś się o to, czy przetłumaczy coś z tego sezonu), gdzie w temacie wszyscy sobie ironizujemy ciągłymi odpowiedziami "tak" na wszelkiego rodzaju pytania o tłumaczenie.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Dlaczego ironizujemy? Przecież piszemy prawdę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-01-11 18:39:11)
Może ktoś weźmie na warsztat "Nisekoi" i "Gin no Saji 2nd Season"?
Może ktoś weźmie na warsztat "Nisekoi" i "Gin no Saji 2nd Season"?
No wiesz ty co?
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=163791&p=1
Na lenistwo nie ma usprawiedliwienia.