Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Słodka bajka o słodkich dziewuszkach robiących słodkie rzeczy.
Tłumaczenie: bigdo
Korekta: Besamir
QC: Sölve
OP/ED: Puotek
Ostatnio edytowany przez bigdo (2014-01-12 21:55:12)
"Tutaj Kamiyan3991 coś bełkotał, ale zostało to ukryte z troski o Twoje zdrowie" - Klik
Nie planowałem oglądania tej serii. Nawet nie zwróciłem na nią uwagi w rozpisce zimowej. Skoro jednak tłumaczy ją bigdo, a co lepsze wydaje hardki, to nie zostaje mi nic innego jak pobierać i oglądać.
Ostatnio edytowany przez jackyll (2014-01-12 00:06:51)
A ja z kolei mam inne pytanie korzystam z chroma i od wczoraj kiedy chciałem pobrać wasz odcinek przez MEGA można powiedzieć, że mega nie działa. Pokazuje mi się logo mega ta chmurka z M w środku bez czerwonej obramówki i tak stoi a w firefoxie jakoś poszło chociaż muliło się strasznie i już nie chciało z max prędkością ściągać. Czy ktoś też tak ma?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
A ja z kolei mam inne pytanie korzystam z chroma i od wczoraj kiedy chciałem pobrać wasz odcinek przez MEGA można powiedzieć, że mega nie działa. Pokazuje mi się logo mega ta chmurka z M w środku bez czerwonej obramówki i tak stoi a w firefoxie jakoś poszło chociaż muliło się strasznie i już nie chciało z max prędkością ściągać. Czy ktoś też tak ma?
Spróbuj jDownloaderem.
Nie planowałem oglądania tej serii. Nawet nie zwróciłem na nią uwagi w rozpisce zimowej. Skoro jednak tłumaczy ją bigdo, a co lepsze wydaje hardki, to nie zostaje mi nic innego jak pobierać i oglądać.
Och, znaczy się nie widziałeś nigdy jego subów przed korektą.
bigdo napisał:Dla wybrednych dodałem torrent.
Widzę, że full wypas macie, jeśli chodzi o distro. Ostatnimi czasy to rzadko spodziewane, więc poseeduję swoim skromnym łączem przez parę dni.
Proszę nie narzekać, Ranma ma dla przykładu 3 seedy na starcie o mocy uploadu 23Mb.
Projekt żyje czy umarł śmiercią naturalną.
Edit:
Hunter Killer: Dotarło jak by ktoś nie spojrzał tak jak ja bigdo:2014-01-13 00:58.
Wiesz w sumie to nie tak dawno, ale skoro ty to piszesz to pewnie coś w tym jest.
Ostatnio edytowany przez 117 (2014-02-17 23:48:24)
Projekt żyje czy umarł śmiercią naturalną.
Zobacz sobie, kiedy autor był obecny na ANSI i zastanów się raz jeszcze nad pytaniem
Dawno może nie jest, ale wydał sub i po 2 dniach już go na ANSI nie było. Na IRC'u też przepadł jak kamień w wodę
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-02-18 09:12:03)
Po takiej atmosferze jaka tu jest, nawet mnie, to nie dziwi. Tylko czekać aż zmieni to się w zamknięty portal dla pewnego grona osób. Tak byłoby najlepiej.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
Po takiej atmosferze jaka tu jest, nawet mnie, to nie dziwi. Tylko czekać aż zmieni to się w zamknięty portal dla pewnego grona osób. Tak byłoby najlepiej.
Przestał się udzielać na każdej stronie, którą znam, więc bądź łaskaw i nie wyciągaj pochopnych wniosków. Nie jest typem człowieka, który z tak durnych powodów porzuciłby całą swoją pracę włożoną w napisy i stronę openend.pl. Poza tym to nie temat do narzekań.
@down: Widzę, że nie dotarło, więc nie będę się dalej udzielał.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-20 12:20:01)
Przestał się udzielać na każdej stronie, którą znam, więc bądź łaskaw i nie wyciągaj pochopnych wniosków.
Ale farmazony, udzielam się wyłącznie na wsparciu fluxbb, i tyle. A ten post ma być odpowiedzią na to, czemu nie ma kolejnych subów, tak samo jak post huntera. Jak sądzisz czy ja użytkownik skaczę z radości jak tłumacz przestaje tłumaczy bo ktoś mu ładne daje komenty, pewnie że nie, oglądam po eng, ale to naprawdę jest irytujące, że przez mniejszość większość nie może oglądać. To takie niesprawiedliwe i to dość mocny argument by narzekać nie sądzisz.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
Przestał się udzielać na każdej stronie, którą znam, więc bądź łaskaw i nie wyciągaj pochopnych wniosków.
Ale farmazony, udzielam się wyłącznie na wsparciu fluxbb, i tyle. A ten post ma być odpowiedzią na to, czemu nie ma kolejnych subów, tak samo jak post huntera. Jak sądzisz czy ja użytkownik skaczę z radości jak tłumacz przestaje tłumaczy bo ktoś mu ładne daje komenty, pewnie że nie, oglądam po eng, ale to naprawdę jest irytujące, że przez mniejszość większość nie może oglądać. To takie niesprawiedliwe i to dość mocny argument by narzekać nie sądzisz.
Witaj w życiu.
I pewnie życie jest powodem, dla którego ten projekt się ciągnie - zwyczajnie im się nie chce. A jeśli chodzi o ten "proceder", to projekt tworzyli sami recydywiści (poza Besamirem, ale on ma dużo własnych projektów na głowie, poza tym co ma korekcić, jeśli nie ma tłumaczenia?), więc należało się spodziewać, że tak to będzie wyglądać.
Możesz mieć własne zdanie na temat tego co się dzieje z ANSI (a raczej "starą gwardią"), ale to nie dotyczy tego projektu, bo był on dostępny dla każdego.
Po projekcie nie ma co płakać - w bazie ANSI są napisy do tego anime. Powiedzmy, że zadowalającej jakości, jeśli brać pod uwagę poziom samej bajki (w końcu tu i tak chodzi o liżące się co 5 minut laski).
Strony 1