Nie jesteś zalogowany.
Mając na uwadze, iż chomik to zło ostateczne. Poszukuję przyjaźniejszego źródła z poniższymi seriami:
School Rumble San Gakki > Kuzyni
Gungrave > Noizy Tribe
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu > GTW! - szczęśliwie odnalazłem zaginione płyty
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2014-01-03 18:23:53)
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu > GTW!
ZLICENCJONOWANE
A to się jeszcze oficjalnie da kupić?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A to się jeszcze oficjalnie da kupić?
Klik, ale chyba z vol.3 są jakieś problemy
Quithe napisał:A to się jeszcze oficjalnie da kupić?
Klik, ale chyba z vol.3 są jakieś problemy
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Diukatan napisał:Suzumiya Haruhi no Yuuutsu > GTW!
ZLICENCJONOWANE
Licencja obejmuje wydanie z 2006. Wersja z 2009 już jej nie posiada, a że nie ma między nimi różnicy
Diukatan napisał:Merry_Nightmare napisał:ZLICENCJONOWANE
Licencja obejmuje wydanie z 2006. Wersja z 2009 już jej nie posiada, a że nie ma między nimi różnicy
Jeżeli szukasz 2. sezonu, to GTW go nie subowało
Chyba ktoś nie ogarnął listy. Ten "drugi sezon" na anidb to tak naprawdę pierwszy + drugi sezon w kolejności chronologicznej. Jak myślisz, dlaczego gtw zrobiło różne odcinki zamiast po kolei?
Chyba ktoś nie ogarnął listy. Ten "drugi sezon" na anidb to tak naprawdę pierwszy + drugi sezon w kolejności chronologicznej. Jak myślisz, dlaczego gtw zrobiło różne odcinki zamiast po kolei?
Chyba ktoś nie ogarnął o co chodzi Zresztą bajka mi się już znalazła, a to nie temat na kontynuowanie tej rozmowy
Wciąż poszukuję:
Gungrave > Noizy Tribe
School Rumble San Gakki > Kuzyni - Bardzo ładnie dziękuję za reupload Q
@down:
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2014-01-06 15:16:54)
marek2fgc napisał:Chyba ktoś nie ogarnął listy. Ten "drugi sezon" na anidb to tak naprawdę pierwszy + drugi sezon w kolejności chronologicznej. Jak myślisz, dlaczego gtw zrobiło różne odcinki zamiast po kolei?
Chyba ktoś nie ogarnął o co chodzi Zresztą bajka mi się już znalazła, a to nie temat na kontynuowanie tej rozmowy
Seria z 2009 roku zawiera te same odcinki, co seria z 2006 roku, tylko w porządku chronologicznym + nowe...
School Rumble San Gakki > Kuzyni
Postaram się o tym jutro pamiętać. Po upnięciu dam znać w temacie Kuzynów.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Szukam
'' Blue Gender The Warrior '' wersja [RAW] pod napisy RamiGami Team. Torrenty nie działająPokaż spoilerbez skutku
Infernus napisał:Szukam
'' Blue Gender The Warrior '' wersja [RAW] pod napisy RamiGami Team. Torrenty nie działająPokaż spoilerbez skutku
Sprawdzałem ta wersja nie pasuje. I chodzi mi tylko o film
Poszukuję softsubów do Yu-Gi-Oh! GX ep146 - ep153, ep155, ep162-180. Język dowolny, rodzaj skryptu także. Napisy mogą być zapisane w mkv. Wiem, że nie jest to mała prośba, ale na początek wystarczyłby namiar na najwcześniejsze odcinki spośród podanych wyżej. Z góry dziękuję.
Poszukuję jakichkolwiek subów grup Archangel Team i Bajkowa Kraina.
Poratuje ktoś Last Exile Ginyoku no Fam w 480p? Najlepiej torrent, ale zadowolę się czymkolwiek.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Poratuje ktoś Last Exile Ginyoku no Fam w 480p? Najlepiej torrent, ale zadowolę się czymkolwiek.
http://nibl.co.uk/bots.php?search=last+exile+fam