Nie jesteś zalogowany.
Firma - Reprezentuje JP, wideokawer ruskiego bojsbendu Steklovata. W moim dziwnym, pokręconym odczuciu śmieszne.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Coś dla starszych, taki trochę mini dokument.
Odyseja anime 2001 (oglądanie grozi zażenowaniem).
Nie wiem, czy nie było, bo to z kwietnia 2012, ale macie:
Wywiad z Mr. Jedim w Japońskiej gazecie
Odyseja anime 2001 (oglądanie grozi zażenowaniem).
Czekamy na Iliadę.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Śmiechłem. Takich gości trzeba nam więcej na konwentach.
^ W Wydarzeniach na Polsacie nawet było . Co ciekawe powiedzieli, że filmik ma ponad 5 milionów wyświetleń, a tu już 23.
Ostatnio edytowany przez Wakabayashi (2014-01-16 18:57:12)
Tak się teraz wydaje animu. Szczególnie zwróćcie uwagę na teksty uploadera.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-01-17 19:52:50)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Tak się teraz wydaje animu. Szczególnie zwróćcie uwagę na teksty uploadera.
Jakie teksty?
Edit dół:
seba609 sprawdzałeś po wrzuceniu łącza na jaką stronę link kieruje?. Tam nie ma żadnych komentarzy tekstów ani słów od uploadera stąd moje pytanie jakie teksty. By te teksty odczytać mam pobrać torrenta?
Ostatnio edytowany przez krzykr (2014-01-20 01:15:42)
Komentarze, opisy. Sposób, w jaki tłumaczy wyższość mp5 nad mp4.
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."