Nie jesteś zalogowany.
Ja także bardzo proszę o wpisanie na listę wybrańców losu i fortuny.
Ostatnio edytowany przez kicu8 (2014-01-16 19:12:20)
To i ja proszę fortunę o dopisanie do listy
Nie oglądam online!
Ja również proszę od dopisanie mnie do listy
Też bym prosił o wielka bogini
Ciężkie czasy nadchodzą. Już niedługo kolejki i bony na napisy, lecz ludzie sami to zasiali.
Nie wiem, czy będę miał zamiar oglądać, lecz chyba warto zapisać się zawczasu. Dopiszcie mnie jak można (chyba, że mam załatwiać rekomendacje ).
Również proszę fortunę o zapisanie na listę:D
Proszę o dodanie na listę.
Proszę o dopisanie mnie na listę.
Ja też się zgłoszę z prośbą o dopisanie do listy na przyszłe projekty.
Proszę o wpisanie mnie na listę.
Ja również zgłaszam swoją kandydaturę do tejże listy. Onlinów nie popieram i online nie oglądam od kiedy zaczęli wrzucać reklamy w odcinki dzielić je na cholera wie ile części, kraść napisy itd.
Liczę na to, że fortuna się do mnie uśmiechnie.
Przy okazji wspomnę, że chciałbym się znaleźć na tej liście ponieważ oglądałem już kilka różnych anime do jakich wasza grupa robiła napisy i pamiętam, że jakościowo były one na bdb poziomie.
Pozdrawiam całą grupę.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Też popieram inicjatywę, miło widzieć, że walka z onlajnami zaczyna nabierać tempa. Wprawdzie CG nie jest jakoś szczególnie interesującym tytułem, ale Wasze wydanie Rycerzy bardzo mi się podobało, więc może w przyszłości trafi się również coś w ten deseń, więc też proszę o dopisanie do listy.
BTW. A sobie dorobicie głosów teraz w plebiscycie.
Ostatnio edytowany przez Sado (2014-01-16 19:42:30)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Proszę o zapisanie na listę, dzięki.
Źle się dzieje w państwie duńskim. Coraz więcej tytułów na zapisy. Pozostaje i mnie poprosić o wciągnięcie na powyższą listę.
Trochę to bzdurne, trochę to głupie, ale niech będzie, że się wygłupię,
wpiszcie mnie na tę Waszą listę...
Można się zapisać na zaś, a zgłosić później po konkretny tytuł? Animców już zbytnio nie oglądam, ale gdybyście wydali coś co mnie zainteresuje chciałbym mieć możliwość obejrzenia tego.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Również proszę o wpisanie na listę.