Nie jesteś zalogowany.
A Jojo, Mushishi, GUNDAM UNICORN 07?!
Dokładnie. Jeszcze zobaczę, co wykombinował Gainax i Shaft i to chyba tyle.
Ostatni odcinek Danganronpa wydłuzony na BD/DVD z 21 do 35 min.
Kolejny sezon Sengoku Basary otrzymał zielone światło
Futsuu no Joshikousei ga [Locodol] Yatte Mita Tego roku może tu ujrzymy. MAL.
Edit:
Akame ga Kill!
Ostatnio edytowany przez Gerard (2014-01-20 15:55:16)
Ma ktoś namiary na jakieś ładne zestawienie aktualnego sezonu? Chodzi o wypisanie wszystkich anime które w tym sezonie wychodzą oraz ich krótki opis. Jakoś tak ostatnie dwa miesiące byłem bez internetu a niestety nie mam czasu by samemu się wdrożyć w nowości :/
Ma ktoś namiary na jakieś ładne zestawienie aktualnego sezonu? Chodzi o wypisanie wszystkich anime które w tym sezonie wychodzą oraz ich krótki opis. Jakoś tak ostatnie dwa miesiące byłem bez internetu a niestety nie mam czasu by samemu się wdrożyć w nowości :/
Zaznajom się z tą stroną:
http://neregate.com/
Dzięki
Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek Nisekoi i muszę powiedzieć że Shaft nawet pasuje do tej komedii. Dużym plusem jest to że scenografia oraz aranżacja nie są oklepane chociaż są schematy typowe dla Shaftu (np. przechylanie głowy). Jak dla mnie warto dać szanse tej serii.
PS. Wie ktoś może ile planują dać odcinków?
Jak na razie brak jakichkolwiek informacji na ten temat.
GG: 1677958
A na internecie już się pojawiło BDMV (MGVC) Short Peace. Czekac teraz tylko na angielski relek.
Date A Live II
>> Short PV <<
>> Long PV << [NEW!]
Emisja już w kwietniu.
FAiM napisał:FAiM napisał:Dragonar Academy
>> PV <<
Emisja w 2014 roku.Emisja już w kwietniu.
Cycki - są.
Macki - są.
Pantsu - są.
Loli - są.
Wybuchy - są.
Sprzedaż w Japonii gwarantowana
Czyli coś dla Kenshiro
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Mówię wam, to anime będzie krzyżowka Zero no Tsukaima z Jak wytresować smoka. xD
Plus może trochę Shany.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2014-01-26 07:28:18)
Ja sie tak zastanawiam czy nie warto bylo by stworzyc nowa swiecka tradycje i zrobic z "Nowy sezon anime już za pasem" osobny dzial w ktorym nowe sezony dodawane bylyby jako nowe watki przebicie sie przez ten wymaga duzo samozaparcia
ara ara...
Zapowiedziano 2 sezon Free! https://twitter.com/isuzu55/status/427387510100987904
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-01-26 13:52:33)