Nie jesteś zalogowany.
A właśnie, Śledziu_W przewidział suby tylko dla wybranych
Ja :: 13 maj 2013 o 16:15:05
nie boisz się, że onlajny to przechwycą? xD
Sledziu_w :: 13 maj 2013 o 16:15:37
Sprawdzam wszytkich ludzi.
Ja :: 13 maj 2013 o 16:15:46
aha
Sledziu_w :: 13 maj 2013 o 16:16:19
Zresztą zagroziłem, że w przypadku zarąbania napisów przez shindena z listy mailingowej wylecą wszyscy bez karty VIP.
Ja :: 13 maj 2013 o 16:17:02
a jak zdobyć kartę vip? xD
Sledziu_w :: 13 maj 2013 o 16:17:19
Ty już masz złotą, nie musisz nic robić.
Sledziu_w :: 13 maj 2013 o 16:17:27
Trzeba mnie znać.
Ja :: 13 maj 2013 o 16:17:46
hehe
Sledziu_w :: 13 maj 2013 o 16:17:57
A raczej to ja muszę znać danego delikwenta.
Ja :: 13 maj 2013 o 16:18:45
ciekawym byłoby, gdyby wszystcy najlepsi fansubberzy rozdawali napisy tylko z vip kartą
Sledziu_w :: 13 maj 2013 o 16:19:25
Niestety, ale powoli do tego zmierzamy.
Meh, jak będzie wyciek, to w przyszłości nie ja będę rozdawać, tylko Crane.
A jak Crane rozdaje, to chyba wszyscy się przekonali przy Valvrave
Ty dulowaty userze!
Meh, jak będzie wyciek, to w przyszłości nie ja będę rozdawać, tylko Crane.
A jak Crane rozdaje, to chyba wszyscy się przekonali przy Valvrave
Ej, przecież to nie ja rozdawałem drugi sezon Valvrave'a, a "sama wiesz kto".
coellus napisał:Meh, jak będzie wyciek, to w przyszłości nie ja będę rozdawać, tylko Crane.
A jak Crane rozdaje, to chyba wszyscy się przekonali przy ValvraveEj, przecież to nie ja rozdawałem drugi sezon Valvrave'a, a "sama wiesz kto".
Nie wiem, kto rozdawał 2 sezon, bo nie mam z nim nic wspólnego.
O 1 mówiłam.
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-28 23:47:59)
Ty dulowaty userze!
Wiem, że obudziłem się trochę późno, ale jeśli to jeszcze możliwe również prosiłbym o dodanie na listę wybrańców fortuny.
Jako że zapisy na listę nadal są otwarte, więc składam prośbę o wpisanie na listę "Wybrańców losu i fortuny".
A tak z ciekawości, wcześniej sprawdzacie komu wysyłacie czy jak?
Tak.
Ty dulowaty userze!
Jeśli lista jest jeszcze aktualna, to bardzo prosiłabym o dopisanie mojej skromnej osoby.
Czy nowi użytkownicy animesub też mogą dostać się na listę? Jeśli tak to również proszę o wpisanie.
Wpisać się może absolutnie każdy, nawet henio, natomiast czy dostanie, to zupełnie inna broszka i obawiam się, że użytkownicy z datą rejestracji od 16 stycznia i później są trochę na straconej pozycji.
Ty dulowaty userze!
Wpisać się może absolutnie każdy, nawet henio, natomiast czy dostanie, to zupełnie inna broszka i obawiam się, że użytkownicy z datą rejestracji od 16 stycznia i później są trochę na straconej pozycji.
Chyba że zarejestrowali się wcześniej i udzielają na stronie RTT, bo też mieliśmy takie przypadki.
To ja też proszę o wpis.
To ja też proszę o wpis.
2.0 może być, czy zdaje pan egzamin?
Czy po zamknięciu listy już nikt "nowy" nie dostanie filmu do CG?
Pierwszy film Code Geass jest dostępny dla wszystkich, bo pełno napisów do niego na ANSI i online już dawno sobie go dziabnęły. Inaczej ma się niestety sprawa z drugim filmem. Za dużo czasu nam pochłonęło tłumaczenie na podstawie marnego angielskiego przekładu, timing robiony od podstaw, ściąganie i kodowanie z ISO, żeby sobie jakiś online bezczelnie wziął. Link do niego dostaną w swoim czasie jedynie osoby, które znajdą się na liście „zasłużonych, przyjaciół i wybrańców losu i fortuny”, chyba że wcześniej ktoś go wyda, wrzuci na ANSI, a online się nim nasycą, wtedy nasze wydanie stanie się dostępne dla wszystkich. Film wydamy niebawem, na pewno jest na co czekać, gdyż moim zdaniem jest ciekawszy niż pierwszy.
Na pierwszej stronie tematu to jest.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2014-01-29 18:37:38)
Czy po zamknięciu listy już nikt "nowy" nie dostanie filmu do CG?
Pisałem już, że film będzie dostępny dla wszystkich, gdy zostaną spełnione odpowiednie warunki, a nawet jeśli nie zostaną spełnione, to i tak udostępnimy go wszystkim przed wydaniem trzeciego filmu, tak że koniec końców film będzie dostępny dla wszystkich, ale raczej nie nastąpi to prędko.
Jak dobrze pamiętam, to LordCrane pisał, że udostępni wszystkim przed wydaniem trzeciej części. Do tego dochodzi ta opcja, którą zacytował Sasha1.
edit: Dobra, LordCrane mnie ubiegł
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2014-01-29 18:41:28)
I co z tego, że wisi?
Edit: dobra, misie pysie, niech im będzie.
Lista będzie otwarta do końca tygodnia. Potem zamykamy i temat, i listę. Już na dobre
Chyba raczej o to chodzi.
To teraz sobie wszystko poskładaj
Ostatnio edytowany przez cordo (2014-01-29 18:48:02)
"Udzielenie odpowiedzi to uczucie wyższości na chwilę. Nieudzielenie żadnej to uczucie wyższości na całe życie"
Podejście numer dwa.
Prosił bym o zapisanie na listę mailingową.
"Late jest nasz"