Nie jesteś zalogowany.
Kto nie dostał PW ten się nie załapał na listę czy może czekacie na zamknięcie listy? Pytam ponieważ nie wiem czy mam się dalej interesować tym tematem czy olać sprawę.
Kto nie dostał PW ten się nie załapał na listę czy może czekacie na zamknięcie listy? Pytam ponieważ nie wiem czy mam się dalej interesować tym tematem czy olać sprawę.
Jeśli się zapisałeś, to możesz olać już sprawę, bo czy link dostaniesz czy nie, zależy już tylko od bogini Fortuny. Zaglądanie tutaj nic już w sumie nie da, niemniej linki będą rozsyłane zapewne dopiero po ostatecznym zamknięciu listy.
Ja również bym prosił o zapisanie na druga listę może się teraz poszczęści
Zapisuję się, mi się nie śpieszy, więc byłbym zadowolony z wygranej za rok czy kiedyś tam
Jako że nie dostałem się na 1 listę, to może tym razem Fortuna uśmiechnie się do mnie.
Pytanko: czy wszyscy sprawdzają spam?
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-29 23:41:50)
Ty dulowaty userze!
Nie.
Rein mów za siebie ^^
Ja tam od czasu do czasu zaglądam do spamu.
Jako wielki, pasywny pasożyt, prosił bym Wielką Bogini Fortunę aby przychylnie spojrzała na moją, jakże skromną, prośbę.
Tak czytam te posty i widzę ze to zmierza do tego ze prośby wpisania na listę za niedługo będą wierszami
Co do lądowania wiadomości w spamie, to wystarczy sobie zrobić etykietę i filtr, który będzie przenosił nam wiadomości automatycznie do wcześniej utworzonej etykiety (etykieta jest to taki folder z wiadomościami, etykietą są np: Odebrane, Spam itd.). Nie będę opisywać jak to się robi (google nie boli).
Oczywiście jeżeli jesteście na liście mailingowej u kogoś jeszcze z Ansi, to można zrobić tak, aby maile od tej osoby/tych osób trafiały do jednej etykiety (ja tak mam zrobione).
Ostatnio edytowany przez patryksawcio (2014-01-31 05:31:46)
Jak na onecie dochodzą wiadomości email, to powinny dochodzić na każdym koncie pocztowym.
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2014-01-31 12:08:39)
No, z tego, co widzę, największe problemy są z gmailem i o2.
Ostatnio edytowany przez coellus (2014-01-31 12:12:09)
Ty dulowaty userze!
U mnie na gmailu też wszystko doszło bez problemu. Doszło do odebranych, a nie do spamu.
Potwierdzam. Na gmailu działa wszystko bez problemu.
No, do mnie inne wiadomości dochodzą od użytkowników gmaila, którzy pytają, dlaczego nie dostali się na listę.
Już nie mówiąc o tym, że niektórzy się ponownie zgłaszają na listę (taki Hidu czy gumbas), chociaż maila z kluczem im wysłałam.
A gumbasowi za nieodbieranie wiadomości w ogóle lanie się należy.
Ty dulowaty userze!
Ja tam spam (mam gmaila) sprawdzam przed usunięciem, jak na razie nic nie było.
Kurdę, przeoczyłem taki event.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Również bym prosił o zapisanie mnie na listę