Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
mam propozycje w zwiazku z tematem wymiana anime - moznaby zrobic taki spisik na serwerze z infem kto ma jakie anime - tylko tytuly, ewentualnie z infem jakie suby sa w nich
widze to tak:
cos ala spis anipsow, tylko ze bylbaby mozliwosc przegladania w/g nazwy uzytkownika (jakie dany uzytkownik ma anime) i w/g anime (info jacy uzytkownicy maja dane anime)
wiem ze z tym jest kupa roboty, ale moze daloby sie to zrobic? jak nie no to luz, a jak by sie udalo to bardzo ulatwiloby to wymiane miedzy userami - narazie jest malo uzytkownikow, ale jak ich bedzie wiecej to wysylanie infa na maile byloby deczko klopotliwe, a takze w razie aktualizacji robimy to raz dajac tylko info ze byla aktualizaja
co o tym sadzicie?
Generalnie nie mam nic przeciwko wymianie i tez myslalem jakby ja usprawnic, bo
"wyslijcie mi swoje spisiki" nie jest chyba optymalnym rozwiazaniem. Z drugiej strony nalezy pamietać, ze strona poświecona jest napisom a nie wymianie, wiec umieszczanie
na serwerze spisow anime uwazam troche za przesadę.
Moim skromnym zdaniem, jak ktoś juz ma chęc na wymianę i śle posta powiniem pisac: szukam tego i tego, to mnie najbardziej interesuje itp. Moze to byc jeden tytul albo 20, tu nie ma ograniczen. Ja tak spróbowalem i w ciagu dwóch dni zglosila się do mnie osoba, która miala interesujacą mnie serię (i wiele innych, tez ciekawych)...
Przykro mi, ale nie mogę zgodzić się na propozycję zamieszczania spisów anime na stronie. Chciałbym, aby nasza strona działała zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem. Umieszczanie spisów prowadziłoby do zwiększenia nielegalnej dystrybucji. Nie popieram tego i dlatego nie mogę się zgodzić. Przykro mi.
Taipan, masz moje poparcie. Strona z napisami nie może być pośrednikiem w nielegalnym handlu. I tak jest super że są tutaj napisy w języku polskim i że jest ich tak dużo
Strony 1