Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję synchro do Deadman Wonderland, wydanie BD od [Zero-Raws], napisy od Madzienkowskiej
Poszukuję synchro do Deadman Wonderland, wydanie BD od [Zero-Raws], napisy od Madzienkowskiej
Ja również poszukuje ale jakimkolwiek polskim przekładem.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Miałby się ktoś podzielić synchrem do [Coalgirls]_Kaichou_wa_Maid-sama_(1280x720_Blu-Ray_FLAC)?
Arow napisał:Poszukuję synchro do Deadman Wonderland, wydanie BD od [Zero-Raws], napisy od Madzienkowskiej
Musi być Z-R? Osobiście oglądałem wydanie od SGKK-Ruri i w napisach pod HS nic chyba nie musiałem przesuwać.
Takie wydanie mam ściągnięte A z tego co widziałem w 2 pierwszych odcinkach, do którego synchro jest, jakieś różnice są
HentaiDymon napisał:
Miałby się ktoś podzielić synchrem do [Coalgirls]_Kaichou_wa_Maid-sama_(1280x720_Blu-Ray_FLAC)?
Wysłane
Witam, miałby się ktoś podzielić synchrem do bdripa grupy [Owata-Raws] Date a live, ewentualnie może być do jakiejś innej?
Witam, miałby się ktoś podzielić synchrem do bdripa grupy [Owata-Raws] Date a live, ewentualnie może być do jakiejś innej?
Date a live bd ma dużo dodatkowych scen pisałem do osoby która robiła napisy pod tv (a przynajmniej wystawiła do pobrania) ale nie odpisuje wiec raczej nie ma co liczyć na bd tej serii chyba ze ktoś sam przetłumaczy dodatkowe sceny i zrobi synchro.
Pozdrawiam.
ed. Nie chce mi się szukać wcześniejszego posta mojego, wiec zapytam na tym ma ktoś może jeszcze suby do ROBOTICS;NOTES pod bd?
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2014-02-08 13:15:51)
Wara19 napisał:Witam, miałby się ktoś podzielić synchrem do bdripa grupy [Owata-Raws] Date a live, ewentualnie może być do jakiejś innej?
Date a live bd ma dużo dodatkowych scen pisałem do osoby która robiła napisy pod tv (a przynajmniej wystawiła do pobrania) ale nie odpisuje wiec raczej nie ma co liczyć na bd tej serii chyba ze ktoś sam przetłumaczy dodatkowe sceny i zrobi synchro.
Pozdrawiam.
Zajmę się tym, jak tylko poprawię błędy w Sword Art Offline.
XxBhaalxX napisał:Wara19 napisał:Witam, miałby się ktoś podzielić synchrem do bdripa grupy [Owata-Raws] Date a live, ewentualnie może być do jakiejś innej?
Pozdrawiam.Zajmę się tym, jak tylko poprawię błędy w Sword Art Offline.
Dzięki za info, jak będziesz miał gotowe to możesz podesłać.
Pozdrawiam
Szukacie synchra da anime
ale po co jest program do ustawienia napisy anime albo filmu nazywa SubtitleEdit
ale po co jest program do ustawienia napisy anime albo filmu nazywa SubtitleEdit
To żeś się popisał a co jeśli są dodatkowe sceny w BD?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ładny translator.
A jeśli jest jakiś remaster i co chwilę trzeba przesuwać napisy?
Czy posiada ktoś synchro do [Zero-Raws] Deadman Wonderland (BD 1920x1080 x264 FLAC)?
Na ansi jedynie do 2 pierwszych odcinków jest.
ed. Już nie trzeba.
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2014-02-07 20:08:53)
Poszukuję synchro do [ainex]Persona Trinity Soul [1024x576_h264]
Szukam [HorribleSubs] Genshiken Nidaime - 06-12 [720p] najlepiej w *.ass. Może być synchro po angielsku od innej grupy
Poszukuję synchro do Riding Bean [BD,1080p] [A-FanRips]
Poszukuję synchro do [Zurako] Ben-To (BD_720p_AAC) lub jakiegokolwiek innego wydania BD - dzięki bardzo Demonis Angel
Teraz poszukuję synchro do:
[FFF] Accel World [BD][720p-AAC]
[AnimeNOW] BTOOOM! [BD 720p AAC]
[DmonHiro] Campione! (BD, 720p)
Guilty Crown (2011) [Doki][1280x720 h264 BD AAC]
lub jakiegokolwiek innego wydania BD powyższych serii
- dzięki bardzo XxBhaalxX
Ostatnio edytowany przez nero177 (2014-02-19 00:11:17)
wysłane