Nie jesteś zalogowany.
Na szczęscie TES:O jest klapą(szkoda mi tylko kasy za preordera)
I stwierdzasz to na podstawie... czego? Godziny grania w betę? Mi się akurat bardzo podobało, zwłaszcza otwarty świat i wydarzenia w nim występujące. Chociaż było kilka nieudogodnień, które mogliby zrobić lepiej (ale liczę, że addony poprawią kilka rzeczy).
Moim zdaniem TESO ma spore szanse być czymś naprawdę fajnym. Ciekawy, otwarty świat, zróżnicowane questy (i multum ich + można robić gildiowe, fabularne lub poboczne, co chcesz), klimat świata elder scrolls (z postaciami i nawiązaniami), dobre pvp i fajne instancje i widok fpp na plus. Oczywiście są pewne wtopy (pomijając bugi typowe dla bety), ale mogą to jeszcze naprawić. Niewiadomy pozostaje endgame (a tu różnie może być, ale miejmy nadzieję, że się im uda), aktualizacje z dodatkowym kontentem po premierze (niby zapowiadają co miesiąc, ale tak wszyscy mówią prawie) i liczba grających - gdy jest mało graczy, to chęć niestety opada. Aktualny produkt już jest zachęcający, a byłem nastawiony sceptycznie. Tylko cena jest niezbyt kusząca
Żeby nie było offtopu, niby to są pliki spolszczające F1 i F2 z GOG. Nie sprawdzę ich działania, bo nie mam zainstalowanych aktualnie.
Coś wiadomo na temat Dungeon Kepper, czy zniknie za jakiś czas jak Fallout z GOG?
Hunter Killer napisał:Coś wiadomo na temat Dungeon Kepper, czy zniknie za jakiś czas jak Fallout z GOG?
Darowanemu koniowi...
"Zniknąć" może możliwość kupna; jak grę już masz, to z biblioteki ci nie zniknie.
No Fallouty usunęli z serwerów, więc ten kto nie pobrał - już takiej możliwości nie ma
No to jestem hakierem, bo u mnie pojawia się normalnie link do downloadu.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Camizi napisał:Hunter Killer napisał:Coś wiadomo na temat Dungeon Kepper, czy zniknie za jakiś czas jak Fallout z GOG?
Darowanemu koniowi...
"Zniknąć" może możliwość kupna; jak grę już masz, to z biblioteki ci nie zniknie.
No Fallouty usunęli z serwerów, więc ten kto nie pobrał - już takiej możliwości nie ma
Nieprawda. Jest tak samo jak z Mafią na Steamie. Możliwości kupna nie ma, ale ci, co zakupili wcześniej, cały czas mają do niego dostęp. Stracili tylko prawa do sprzedaży.
Na GMG tym razem za darmo Avencast: Rise of the Mage (Steam).
https://freegame.greenmangaming.com/
To ta gra. Opinie ma niezłe. : p
Plus jeszcze dostajesz na greenmangaming 5 GBP (według e-maila działa tylko na gry powyżej 25 GBP, ale dopóki strona nie padła, działała na każdą grę).
Przenieśli całą moc obliczeniową serwerów na podstronę z darmową grą. xD
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-02-26 21:22:08)
Na stearm pojawiła się gra Orion Dino Horde 21 godz. do końca
A na gog stara przygotówka Teenagent
Ostatnio edytowany przez krzykr (2014-02-26 22:35:23)
^ Sprawdziłem, ja tam widzę Oriona za ojro.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Dead Space za friko na Origin.
https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/ … e-ANW.html
Nie trzeba się spieszyć. "Promocja" trwa do 8 maja.
Dead Space za friko na Origin.
https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/ … e-ANW.html
Nie trzeba się spieszyć. "Promocja" trwa do 8 maja.
Ostatnio edytowany przez senami (2014-03-27 21:48:08)