Nie jesteś zalogowany.
Poszukuje sezonów 8 i 9 (wg amerykańskiego podziału) Pokemonów z polskimi napisami i angielskim dubbingiem (Na wersje z subami i oryginalnymi głosami raczej nie ma szans.) z możliwością pobrania z jakiegoś normalnego źródła. (Najlepiej na Mega)
Wszystko co znajduje to albo serwisy z których idzie jak krew z nosa lub chomiki.
Mam nadzieje, że ktoś będzie w stanie mi pomóc.
Z góry dziękuję.
Jeśli chodzi o angielskie suby pod oryginał, to, jak są, to jest to rarytas. Kilka odcinków z twojego przedziału zostało przetłumaczonych przez PocketMonster i są do pobrania z torków. Oczywiście, jak wspomniałem, jest to tłumaczenie na jęz. angielski, więc jako że ty do amerykańskiego dubbingu potrzebujesz napisy, to zapewne cię to nie zainteresuje, ale warto spróbować.
Co do twojego zamówienia, to jeśli naprawdę nie potrafisz nic znaleźć, polecam kupić transfer na twojlimit.pl i pobrać se z tego nieszczęsnego chomikuj. Jako że owo chomikuj jest tam dopieroż testowane, limit pobrania wynosi 1gb/24 godziny, jednak lepszy rydz niż nic. A stronka ma dużo korzystniejsze ceny od rzeczonego chomikuj.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Witam wie może ktoś gdzie znajdę Tenchi Universe i Tenchi in Tokyo z softami, hardkami?
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2014-04-20 21:27:06)
Odcinków szukam oczywiście dla siebie.
Naszła mnie ochota na obejrzenie w końcu Pokemonów w całości, i oczywiście wolałbym w oryginale z napisami (mogą być po angielsku)
To co znalazłem po japońsku z angielskimi napisami ściągnąłem tzn. wszystkie co znalazłem od pm i dorwałem jeszcze kilkanaście tłumaczonych przez RocketGang.
Tak więc z sagi Advance mam odcinki 1-7, 89, 118, 130, 147-161, 163-167, 171-172, 181-193.
Tak więc jeśli są jeszcze jakieś dostępne po japońsku z napisami angielskimi to z wielka chęcią je przyganę (chociaż wiem, że są trudno dostępne)
A pytałem o odcinki amerykańskie z polskimi napisami, bo wiem, że takowe istnieją (Znalazłem je na 2 hostingach, ale idzie jak krew z nosa) i liczyłem, że ktoś posiada linki do jakichś lepszych źrodeł
Tak więc z sagi Advance mam odcinki 1-7, 89, 118, 130, 147-161, 163-167, 171-172, 181-193.
Gdzieś na dysku ma takie odcinki (w nawiasach nazwa grupy): 1-7 [PM], 7-16 [Excal], 44 [Excal], 89 [RG], 118 [PM], 131 [PM], 133 [DATS], 147-159 [RG], 160-162 [PM], 163-167 [RG], 172-173 [PM], 181-193 [PM], 193 [DATS]. Brakujące mogę powysyłać np. na MEGA, ale to trochę zajmie... Ja osobiście szukam tych odcinków: 160-162 od tej grupy [RG], może ktoś coś ma??
Może ma ktoś zachomikowane napisy do Gitsa na dysku twardym?
Zassałem wersję od OZC w dobrej jakości, tylko napisów mi brakuje
Z góry dziękuję.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Którego GiTS-a? Pierwszej kinówki?
Pierwszej kinówki i dwóch serii TV
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Poszukuję Gundam AGE Memory of Eden w jednym kawałku z jakiegoś szybkiego i darmowego źródła.
Znalazłem tylko to (niestety w częściach):
jedyneczka
dwójeczka
Pobierać z AnonFiles (nie sprawdzałem, czy są wszystkie części dostępne), ewentualnie są linki do torrka.
Znalazłem tylko to (niestety w częściach):
jedyneczka
dwójeczka
Pobierać z AnonFiles (nie sprawdzałem, czy są wszystkie części dostępne), ewentualnie są linki do torrka.
Dlatego napisałem, że chcę w jednym kawałku. Zrobilśmy napisy do wersji Sage, który podzelił OVA na 2 części, a w przyszłości może być potrzebna wersja pod 1 plik.
Poszukuję Gundam AGE Memory of Eden w jednym kawałku z jakiegoś szybkiego i darmowego źródła.
Ze świecą tego szukać Kiedyś to było seedowane, ale aktualnie chyba można sobie pomarzyć.
Szukam Oda Nobuna no Yabou (2012) [Doki][1280x720 Hi10P BD AAC]. Torrent od kilku dni wisi na 40% i ani myśli ruszyć.
Szukam Girls Bravo s2 czy jak kto woli epka od 12 do 24. sub pl w budowane.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2014-03-09 14:03:52)