Nie jesteś zalogowany.
Zapowiada się świetnie
Gargantia OAV - Zarys fabuły + design postaci-
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … s-revealed
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-03-25 21:53:23)
kiideny napisał:Nowe anime Kuroshitsuji będzie mieć podtytuł "Book of Circus". (Czyżby mieli zekranizować arc cyrkowy?)
Oprócz tego jesienią ma wyjść OVA pod tytułem "Kuroshitsuji Book of Murder".
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ideo-animeZostało potwierdzone, że "Book of Circus" to “Noah’s Ark Circus Arc", natomiast "Kuroshitsuji Book of Murder" będzie obejmowało "Phantomhive Manor Murder Case Arc".
To jest rimejk?
Przecież tam filler ED był, chociaż do linku nie zaglądałem, bo pytam tak na szybko.
Nowe FT... wolałbym Heaven's Feela.
A do pełni szczęścia ogółem brakuje mi: DxD s3, Kaiji s3, Toaru s3... no i Kingdoma s3.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Remake F/ST, ale kto wie, co tam będzie? W końcu Heaven's Feel wchodzi w skład Fate/Stay Night i może to nazywają remake'iem (ale i tak coś nie rozumiem, bo wcześniej pisali, że będzie całkowicie nowy scenariusz, który nie ma za wiele wspólnego z grą. Robią 2 serie naraz?).
Edit: na liście aktorów głosowych brak Zoukena... Mam nadzieję, że nie ma go, by nie zdradzać fabuły.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-03-25 22:48:07)
ill napisał:kiideny napisał:Nowe anime Kuroshitsuji będzie mieć podtytuł "Book of Circus". (Czyżby mieli zekranizować arc cyrkowy?)
Oprócz tego jesienią ma wyjść OVA pod tytułem "Kuroshitsuji Book of Murder".
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ideo-animeZostało potwierdzone, że "Book of Circus" to “Noah’s Ark Circus Arc", natomiast "Kuroshitsuji Book of Murder" będzie obejmowało "Phantomhive Manor Murder Case Arc".
To jest rimejk?
Przecież tam filler ED był, chociaż do linku nie zaglądałem, bo pytam tak na szybko.
Żaden remake. Po prostu jakby kontynuacja. Pierwsza seria Kuroshitsuji szła zgodnie z mangą do chyba 14 odcinka, potem zeszła na tor fillerowy.
Kamiyan3991 napisał:ill napisał:Zostało potwierdzone, że "Book of Circus" to “Noah’s Ark Circus Arc", natomiast "Kuroshitsuji Book of Murder" będzie obejmowało "Phantomhive Manor Murder Case Arc".
To jest rimejk?
Przecież tam filler ED był, chociaż do linku nie zaglądałem, bo pytam tak na szybko.Żaden remake. Po prostu jakby kontynuacja. Pierwsza seria Kuroshitsuji szła zgodnie z mangą do chyba 14 odcinka, potem zeszła na tor fillerowy.
Przecież potem były takie fillery, że raczej nie da się wrócić do fabuły... chyba, że chcą je zignorować.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Rudy102 napisał:Żaden remake. Po prostu jakby kontynuacja. Pierwsza seria Kuroshitsuji szła zgodnie z mangą do chyba 14 odcinka, potem zeszła na tor fillerowy.
Przecież potem były takie fillery, że raczej nie da się wrócić do fabuły... chyba, że chcą je zignorować.
Zamierzają je olać. Ekranizacja ma być kontynuacją tego arcu z konkursem curry.
Ostatnio edytowany przez Urizithar (2014-03-26 00:56:00)
Kamiyan3991 napisał:Rudy102 napisał:Żaden remake. Po prostu jakby kontynuacja. Pierwsza seria Kuroshitsuji szła zgodnie z mangą do chyba 14 odcinka, potem zeszła na tor fillerowy.
Zamierzają je olać. Ekranizacja ma być kontynuacją tego arcu z konkursem curry.
<szeroki uśmiech na twarzy>
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Będzie kontynuacja Hamatory.
Do limitowanej edycji 6 tomu dość kontrowersyjnej mangi etchi Mujaki no Rakuen (Paradise of Innocence) będzie dołączona OAD.
Premiera już 29 sierpnia.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-03-27 18:12:00)
Będzie nowa seria Macrossa! - info z ostatniego odcinka reemisji Macross F.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-03-26 16:43:10)
http://i.imgur.com/V0buAeym.jpg
Będzie nowa seria Macrossa! - info z ostatniego odcinka reemisji Macross F.
Podjara
Ale nie nakręcam się, bo w sumie to im nowszy Macross -> tym gorszy. Ale mieć nadzieję nie zaszkodzi
Magical Girl Lyrical Nanoha dostanie remaster BD. Początkowo miałem to dać w innym temacie, ale nie pasował mi tam.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-03-26 18:43:29)
Kiedy fairy tail i czy jakies zwiastuny?
Sobota 5 kwietnia.
https://www.youtube.com/watch?v=HQJ34jAQKrI
Kiedy fairy tail i czy jakies zwiastuny?
Wiosenny sezon v3:
Nową animacją Waiting in the Summer okazała się nowa OVA dołączana do Blu-ray Boxu.
W remasterze Nanohy zostanie wykorzystana technologia Sony o nazwie "Real Scaling for HD".
Warto nadmienić, że technologia ta została wykorzystana w Blu-rayu Toradory:
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-03-27 08:32:34)
Zapowiedź sezonu od Tanuki:
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zgodnie z angielską wersją strony ytv:
Kindaichi Case Files R (The File of Young Kindaichi Returns) 26 odcinków po 30 minut,
Gokukoku no Brynhildr (Brynhildr in the Darkness) 13 odcinków po 30 minut,
Mahou Shoujo Taisen (Magica Wars) 26 odcinków po 4 minuty,
Yama no Susume 2nd Season (Encouragement of Climb 2nd Season) 26 odcinków po 15 minut.
Zgodnie z informacją zamieszczoną w majowym numerze Dengeki Daioh, 10 kwietnia dostaniemy ważne ogłoszenie dotyczące ToAru!
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-03-27 18:31:39)
Zgodnie z informacją zamieszczoną w majowym numerze Dengeki Daioh, 10 kwietnia dostaniemy ważne ogłoszenie dotyczące ToAru!
Rozwiń skrót... CZYŻBY CHODZIŁO O TO "Toaru"?????????
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pamiętajmy też, że według tego co mówił Aleister, to Aiwass objawił mu się ósmego, dziewiątego i dziesiątego kwietnia. Idealna data.