Nie jesteś zalogowany.
Yeap, a później zdziwko, dlaczego ludzie oglądają na onlajnach. Sama nawróciłam jedną duszyczkę przy okazji Valvrave'a, dając prostą jak budowa cepa instrukcję, jak ogarnąć dosłownie minimalne-minimum. A przy okazji kapnęłam się, że niekoniecznie to musi być takie proste dla wszystkich.
Ty dulowaty userze!
Yeap, a później zdziwko, dlaczego ludzie oglądają na onlajnach. Sama nawróciłam jedną duszyczkę przy okazji Valvrave'a, dając prostą jak budowa cepa instrukcję, jak ogarnąć dosłownie minimalne-minimum. A przy okazji kapnęłam się, że niekoniecznie to musi być takie proste dla wszystkich.
Tylko, że to oznacza, że to są zbyt leniwi ludzie aby poszukać informacji na ten temat, a takich jest na pęczki... Więc nawet jeśli na forum będzie taki sam temat, to zapewne wyjdzie na to samo, że ludzie będą pytali (o ile wgl. im się będzie chciało) o to samo... Więc trzeba zadać sobie pytanie czy to faktycznie ma jakiś sens? No chyba, ze komuś się nudzi i chce taki temat zrobić, to nie mam żadnych ale.
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Zapytam, choć wątpię w odzew. Ma ktoś może skrypt do 7 epka? Bo swojego znaleźć nie mogę, a ep w wersji tv był w hardzie.
Edit: Znalazł się.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-11-02 22:33:32)
Odnośnie dr Oldhama i dr. Oldhama, a także dra Oldhama przypominam, że gdy skrót zastępuje wyraz w przypadku innym niż mianownik, stawiamy kropkę (co nie dotyczy kobiet w sumie).
A w ogóle to złożyłem 7 ep: klik.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-11-03 10:05:32)
Nudzi Ci się?
Tak, wydać jeszcze 3 ep Ranmy dziś i będzie norma na listopad wyrobiona.
Jak tam sytuacja z BD 9-13 odcinkami?
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-01-05 07:01:16)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Przecież wszyscy już zapomnieli o serii.
Dobrze, że przypomniałeś.
LagoonCompany napisał:13.
Przez to, nawet nie wiedziałem że jest 14 ep.Mógłbym prosić o w/w epki?
Jestem ciekawy jak się historia skończyłą...
Historia kończy się na 13.
14 jest o statku-widmo, to taki specjal w czasie serii tych 13 epków.
15 podobnie, wyjaśnia jednak pojawienie się Kugela i jego śmierć.
linki do 8-11 można dostać na kanale #bodzio irchighway
12 ep do odbioru na #bodzio irchighway
Wydany 13 ep.
Na blogu link do zbiorczego torrenta:
blog bodzia
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-12 14:23:49)
Bardzo zacnie. w końcu całość obejrzę.
Przepiłem 14 i 15 ep, ma ktoś może?
chciałem cię poratować, ale sam mam tylko 13 odcinków twoich :{
w ogóle wydałeś 14 i 15 ep ?
aaa, ok, wydawałeś tylko na mircu czy gdzieś, czego ja w ogóle nie ogarniałem :{
więc sorry, sam się przyłączam do prośby :}