Nie jesteś zalogowany.
Hajime no Ippo: The Fighting! - Rising 10, jak romantycznie...
Tylko niech mi ktoś powie, po jaką cholerę Ippo siedzi tam z Umezawą zamiast Kumi?!
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Czy można będzie się spodziewać kolejnych odcinków pierwszej serii Hajime no Ippo w niedalekiej przyszłości? Jeszcze tylko 13 odcinków!
W przyszłym tygodniu najwcześniej.
To i tak błyskawiczne tempo by było, ja już 5 lat czekam na ukończenie tego projektu.
Miałem na myśli najnowszą serię.
Sportowa seria, jak w tytule, o tenisie stołowym. Dołączone napisy są nieocenzurowane. Dlatego polecam oglądać od 18+, żeby młodzież nie czerpała od bohaterów brzydkiego słownictwa.
Link do softa:
Ping Pong (01) - Wiatr wszystko zagłusza
Nie wiem. Przy okazji, w zaistniałych okolicznościach, niewysłuchania mojej prośby przez strony onlajn o nieudostępnianie nigdzie moich napisów, jestem zmuszony podjąć zaradcze środki w celu niedopuszczenia do dalszego procederu. Czyt. ograniczę dostępność subów. Gdybyś jakaś pomocna dłoń chciała mi w tym pomóc, proszę o kontakt pw.
Mam doskonały pomysł - wysyłaj je tylko mi na priva.
Przy okazji - to jak będzie z dostępnością subów do drugiego sezonu Mushishi?
To chyba właśnie o Mushishi chodzi, bo jeden onlajn wstawił te napisy na swoją stronę.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Bodzio czyści dyski i znalazł dawno zapomnianą serię, a że nie została wydana w całości jako hard i stronka KA zdechła wraz z fansubs.pl, poprosił, bym przekazał je tu.
Wcześniej wydane odcinki i kolejne:
Torrent 00-04 Kimi ni Todoke 2
Oraz info na blogu.
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-20 22:04:27)
Niestety, nie znalazła się jak dotychczas żadna pożywka dla onlajnów w postaci innej wersji napisów, więc chętnych po suby zapraszam z mail'em na pw. Wówczas roześlę linka do 2. epka Mushishi.
Edit: Druga paczka Kimi ni todoke 5-6
Ostatnio edytowany przez olek_mi (2014-04-21 12:43:22)
O człowieku, który się kulom kłaniał, czyli Hajime no Ippo: The Fighting! - Rising 11.
PS.
Info na temat kolejnych odcinków pierwszej serii. Istnieją takowe, przynajmniej do dwóch kolejnych odcinków, ale brutalna prawda jest taka, że w uj mi się nie chce przy nich przysiąść, by zrobić timing.
Nie bądź zbyt hardy...
Dzięki za nowy odcinek Rising. Jeszcze nie zacząłem emisji bo powtarzam od początku całość. Zanim skończę to kto wie, może będzie już nowa seria ukończona, a przynajmniej jej większa część (w końcu to już prawie połowa). Tyle lat oczekiwania i 25 odcinków, ale dobre i to
Co do starej serii to cóż... pozostaje nam mieć nadzieję, że z czasem rozbudzisz wenę i dopieścisz do końca. Zapewne nie jestem jedyny, który czeka na to, jak na zbawienie
Powodzenia!
Drugi ep Mushishi rozesłany. Dla spóźnialskich dorzucę go przy następnym odcinku.
Drugi ep Mushishi rozesłany. Dla spóźnialskich dorzucę go przy następnym odcinku.
Jestem zainteresowany serią jeśli można jbc PM poszło
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Odgrzebywanie prehistorii, czyli Hajime no Ippo 64 kontynuujący wątek początków kariery bokserskiej Kimury i Aokiego. Jedno jest pewne, chłopaki nie mieli nigdy szczęścia do stylizacji fryzur.
Nie bądź zbyt hardy...