Nie jesteś zalogowany.
Jak by ktoś zauważył, że post edytowany
Ostatnio edytowany przez Diablos (2014-05-18 23:06:18)
Czy tylko ja mam na tyle skrzywiony umysł, że wziąłem powyższy tekst za inwersję i oczekiwałem kłamstw Donka?
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Ostatnio edytowany przez Dambo (2014-05-18 20:27:28)
Polska parodia Conchity Wurst
https://www.youtube.com/watch?v=cv-nl8S6IOw
Wałbrzych, wszędzie ten Wałbrzych.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Może nie takie wesołe, ale fajne.
[Cyk, myk]
I jeszcze to.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2014-05-21 02:14:55)
Znajdź różnice
Rolnik szuka żony - nowy reality show TVP1
No bo tak!
Ostatnio edytowany przez Dambo (2014-05-21 18:36:25)
[Cyk, myk]
I jeszcze to.
hurra! Szydera polityczna!... Nieśmieszne...
chodzi o TO, nie o kłótnie
nie dajmy się skłócić i ogłupić
Ostatnio edytowany przez Dambo (2014-05-28 03:51:05)
@rezor1991, zapomniałem dopisać, że żeby śmieszyło, trzeba mieć tak żałosne poczucie humoru, jakie ja mam.
PS dla twojej informacji dodam, że w dużej mierze zgadzam się z tym, co głoszą narodowcy, a przynajmniej z tym, o czym mówi Marian Kowalski. Jedynie forma czasem nie ta, na jaką by owo słowo zasługiwało, mnie boli i uważam ją za temat rozrywkowy. Bo co innego pozostaje?
Z braku laku dobry kit, toteż nie mając nic lepszego, zarzucam Korwina Masakrę Ostateczną, bo w końcu nie wypada ciągle tylko śmiecić.
[Pasta do zębów]
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2014-05-29 17:24:45)
To nie jest snopowiązałka xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Dambo napisał:To nie jest snopowiązałka xD
Jestem miastowy i ze słomą mam do czynienia tylko w butach
Dziś wchodzę w wiadomości GG a tam artykuł "Dlatego nie możesz znaleźć pracy" a tam:
http://galeria.bankier.pl/p/3/e/6b8341e … ampaign=gg
Na tej uczelni jest też czasami tak (Ja tak miałem) że część osób zaliczyła przedmiot a jakaś tam cząstka nie. Poszli do dziekanatu żeby umówić 2 termin ponieważ Pan Wykładowca nie odpisywał na maile. Od Pani z dziekanatu usłyszeli piękne zdanie "Ten Pan już tutaj nie pracuje".
Wtf...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000