Nie jesteś zalogowany.
Hahaha, bym się zgłosił ale pewnie to byłby szczyt perfidności wg niektórych
(Mimo, że na drugiej stronie tego tematu wyraziłem taką chęć. Wiem, okoliczności są inne.)
Jakbym się na tym znał to z chęcią bym pomógł, a tak bym tylko przeszkadzał
Nie żebym się czepiał
usui78 napisał:Hahaha, bym się zgłosił ale pewnie to byłby szczyt perfidności wg niektórych
(Mimo, że na drugiej stronie tego tematu wyraziłem taką chęć. Wiem, okoliczności są inne.)usui78 napisał:Jakbym się na tym znał to z chęcią bym pomógł, a tak bym tylko przeszkadzał
Nie żebym się czepiał
Tak, i wtedy Sir Ace w poście bodajże nr 26 podał krótką instrukcję jak to się robi.
Wtedy też pojawili się inni chętni, którzy się od razu tego podjęli
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
31 ep.
Odcinki w wersji 170mb:
Odcinek 07
Odcinek 08
Odcinek 09
^ Dzięki. Czekam na więcej.
Odcinki w wersji 170mb:
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Będzie może kiedyś jakiś batch dla wybranych?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Będzie może kiedyś jakiś batch dla wybranych?
Nie.
Na maila wysłałem link do 32 epka. Nie mamy już luk wydawniczych i dobiliśmy tłumaczenie 45 epków. Sądzę, że tempo jest dość dobre.
To teraz będzie maraton.
Podzieliłby się ktoś namiarami na ddl z odcinkami ranma 1/2 [25-46]. Bo o dziwo seedów nie ma
Podzieliłby się ktoś namiarami na ddl z odcinkami ranma 1/2 [25-46]. Bo o dziwo seedów nie ma
O dziwo? A co myślałeś, że garstka ludzi będzie to scedować cały czas? Mogłeś to pobrać dawno temu
Edit.
Chwila, to jest seedowane. Dalej masz te problemy z torrentami, że seedów nie widzisz?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-02-26 20:38:27)
Ja seeduję wszystkie, sprawdź, czy idzie.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Udostępniłby ktoś link do pobrania odcinków od 23 do najnowszego 55?
Nie, tylko dla wybranych.
Nie, tylko dla wybranych.
A czy bycie na liście Besamira oraz otrzymywanie anime wydawanych przez bodzia (na przykład Hanasaku Iroha) czyni mnie tak zwanym "wybranym"?