Nie jesteś zalogowany.
FAiM napisał:Pierwszy odcinek 2. sezonu już 5 lipca!
Super, właśnie się zastanawiałem: "co by tu pohejcić w sezonie letnim"...
Równie dobrze możesz hejtować drugi sezon Fate Kaleid, w końcu jest turbo słodkie, co nijak się ma do Fate/stay night...
Co do samego SAO, to nie liczę na jakiś cud ze strony twórców. Pewnie będzie tak samo przeciętne jak pierwszy sezon, chociaż i tak lepsze niż Mahouka.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2014-05-20 16:28:42)
Mam nadzieję, że ten II sezon utrzyma przynajmniej poziom ALO. Nie wierzę, że będzie tak świetne i emocjonujące jak SAO (czyli te pierwsze 14 odcinków).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2014-05-20 18:26:23)
Mam nadzieję, że ten II sezon utrzyma przynajmniej poziom ALO. Nie wierzę, że będzie tak świetne i emocjonujące jak SAO (czyli te pierwsze 14 odcinków).
Jak dla mnie ALO było lepsze nie udawało czym to jest. SAO starało się być głębokie, ale chodziło o fanserwis ALO chociaż już nie kryło się z tym.
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-05-20 18:51:16)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Pojawiła się japońska wersja wcześniej linkowanego PV - oczywiście kanał aniplexu na YT jest region lock .
Również znamy tytuły openingu i endingu.
OP:「IGNITE」Eir Aoi
ED:「Startear」Haruna Luna
Oba single mają się ukazać 20 sierpnia.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-05-22 19:58:27)
Tak.
Przetłumaczony trailer.
SAO 2 Trailer PL
Pojawiło się drugie PV z OPem.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-05-29 18:43:45)
Dziwne, że nikt nie zauważył... W spisie streamów SAO 2 na ANN możemy znaleźć coś takiego:
German-speaking countries (Germany, Switzerland, Luxembourg, and Austria, but also Poland) Peppermint.TV streaming
So waren wir offiziell als gebiet von Deutschland anerkannt?
Sac, źle to zrozumiałeś...
German-speaking countries (Germany, Switzerland, Luxembourg, and Austria, but also Poland) Peppermint.TV streaming
To znaczy, że niemieckojęzyczne kraje, w tym Niemcy, Szwecja, Luksemburg i Austria, ale także Polska. Zastosowanie tych spójników sugeruje, że Polska nie jest krajem niemieckojęzycznym, ale wlicza się w pulę krajów tego streamu.
To znaczy, że niemieckojęzyczne kraje, w tym Niemcy, Szwecja, Luksemburg i Austria, ale także Polska. Zastosowanie tych spójników sugeruje, że Polska nie jest krajem niemieckojęzycznym, ale wlicza się w pulę krajów tego streamu.
Szwajcaria!
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2014-06-13 11:09:09)
A na stronie peppermint.tv:
Deze domeinnaam is gereserveerd door één van onze klanten.
Mnie to specjalnie nie dziwi. Pewnie znowu, jak w przypadku Kill la Kill, będzie dla nas dostępny niemieckojęzyczny simulcast na Daisuki (angielski oczywoście też).
Herzlichen Glückwunsch unbemerkt Witz.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-06-13 11:19:28)
A na B-T mieli przywrócić tłumaczenie SAO:P .
A na B-T mieli przywrócić tłumaczenie SAO:P .
Nawet już to zrobili A tu taki psikus.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-06-13 23:02:10)
Fajnie, że Yen Press ostatnio zaczął mocniej inwestować w LN. Nie omieszkam sprawdzić przynajmniej pierwsze tomy.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-06-13 23:16:19)
Może to fejk news , ale co tam
Yanek [Studio JG] próbował się wczoraj zapić na umór w karczmie przy wylotówce na Gdańsk, bo Prószyński zakosił mu licencję na Sword Art Online o którą podobno starał się ponad rok.
Ja tam się cieszę, wolę żeby za to wzięło się normalne wydawnictwo zamiast JG. Większa szansa że nie będzie randomowego haremshitu #374892. Nie żeby SAO było super głębokie, ale przyjemnie się je czyta, a oficjalne tłumaczenie angielskie od YenPressu jak na razie jest słabe.
Czyli w skrócie jest jakaś tam nikła szansa na to,że Prószyński wyda SAO w polandii. Moim zdaniem niezły trolling z ich strony, ale czas pokaże
Więcej info na forum Waneko
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-06-15 21:10:04)
Skąd to niby wziąłeś?
Skąd to niby wziąłeś?
Post z 20:15 (nie widzę numeracji postów na tym forum).