Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Jeśli powiedziałbyś: źle, tragicznie to bym się zgodził. Pyza popadła w anoreksję.
A było to podstawą wielu śmiesznych scen.
Jak widzę sylwetki są bardzo podobne (po prostu wyższa jakość grafiki, a co za tym idzie uroda).
Ciekawe jak będzie z fabułą. Ma to być alternatywna wersja I sezonu i 2 razy krótsza.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2014-06-11 22:24:22)
https://www.youtube.com/watch?v=8z011qkuUzk
nie objaśnię o co chodzi, ale Ci co umieją czytać.... no i może ktoś skojarzy coś z Elfen albo Ouran.... za duże wymagania, bez korzystania z googla?
Wygląd jest stylizowany pod mangę
Nawet dobrze bo na trailerze spodobał mi się ten styl (znacznie bardziej bishoujo). Uważam, że pod względem fabuły będzie również lepiej, a to dlatego że w starej serii było wiele schematycznych odcinków kończących się walką z podrzędnymi potworami, więc jakby dane anime skrócić o połowę to fabuła by na tym zyskała. W Sailor Moon jest na tyle prosta, że nie potrzeba aż tylu odcinków żeby ją dobrze opowiedzieć.
Opening i scena z transformacją nagrane telefonem z jakiegoś pokazu czy tam konwentu. Oglądać póki nie skasują.
https://www.youtube.com/watch?v=cBYsyJGc7DQ
Scena transformacji jak z jakieś taniej gry . Serio, tyle to przekładali...
Pierwsze skojarzenie - Simsy xdx
Oglądając scenę przed samą transformacją odczuwałem, jakby sposób mimiki twarzy nie był zgrany z podkładanym głosem, a transformacja wyglądała jak reklama gry na konsolę.
Przesadzili z tym CG no i jak już ktoś wspomniał przemiana jak z taniego burdelu.
Ale co się dziwić, jak większość panów od animacji jest z Pretty Cure
Pożyjemy, zobaczymy.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Odrzuca mnie to wszystko
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jakie to wszystko paskudne.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Animacja o podobnej jakości jak w teledyskach Love Live!. Dosyć sztucznie to wygląda.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2014-07-01 19:36:34)
Nie ma co skreślać Sailora z powodu samej transformacji, co nie zmienia faktu, że dowalili z tym grubo i napewno nie jest to spowodowane ich budżetem...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Parę obrazków z pierwszego odcinka ze streama NicoNico, więc jakoś przeciętna:
Po pierwszym odcinku stwierdzam, że nie jest źle. CGI trochę wali po oczach, piosenka główna wali tandetą, ale to stare Sailor Moon i to widać. Usagi dalej niezdarna, bohaterowie starzy się nie zmienili - nawet ten pryszczaty okularnik ten sam. Trochę dziwny jest ten motyw z kwiatami - Utene mi to przypomniało
Edit.
Zapomniałem, jeszcze ten motyw "wzywania pomocy" jest trochę dziwny...
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-07-05 13:21:27)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna