Nie jesteś zalogowany.
nie mają konta w UK - CR ograniczył dystrybucję dla Wielkiej Brytanii, nie może w US, bo prawa wykupiło FUNimation.
"dla"
Black Butler: Book of Circus will be available to Crunchyroll’s audiences in South and Central America, UK/Ireland, Australia/New Zealand.
Zresztą HS raczej korzysta z VPN/serwerów w różnych państwach, bo np sama ich strona leży bodajże na serwerze w Holandii .
Poprawiłem. oo
Mówią, że nie mają konta i tyle... a swoją drogą, jeśli kogoś to interesuje - już po UTW...:
What happens after the group disbands? Well, some of us will continue to work in other groups, for CR, in other ventures… and some of us will/have already moved on to greener pastures. Who knows what the future holds?
At any rate, thank you for continuing to follow and support us even now, and let’s enjoy this huge season of anime!
List pożegnalny jest zamieszczony na ich głównej stronie.
[*] - zapalmy znicza! oo[/*]
A tak na poważnie, to szkoda, wielka szkoda...
PS: zamieszczone wczoraj a już 200 komentarzy na stronie - łzy, fansub, więcej łez, podziękowania, jeszcze więcej łez, pożegnania, i znowu więcej wylanych łez, fansub, nie - łzy, fansub, pożegnania, znowu więcej łez... dużo tego. oo
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-07-11 11:37:34)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pierwszy odcinek nowego P-P to po prostu recap pierwszego i drugiego odcinka. :|
Nie tylko. Dodano parę rzeczy (nieistotnych), poprawiono płynność CGI tam, gdzie wcześniej w TV nawalała (nie wiem, jak z BD) + skrócili lub pominęli parę rzeczy (np. nie było rozmowy z końca pierwszego odcinka TV). Poza tym Funimation zrąbało dźwięk (słychać to zwłaszcza w ED).
UTW się rozpadnie? Dai shoku, desu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-11 11:56:32)
Pierwszy odcinek nowego P-P to po prostu recap pierwszego i drugiego odcinka. :|
Yyy... przecież od początku zapowiadali recap.
Nowy sezon dopiero jesienią.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ale miały być jakieś nowe sceny, a tak naprawdę nie ma nic.
Przecież są. Nieistotne, ale są. Chociażby gdy Kogami jest w śpiączce farmakologicznej i pokazują, co mu się śniło (naliczyłem trzy takie momenty).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-11 11:55:31)
Ale miały być jakieś nowe sceny, a tak naprawdę nie ma nic.
No dodadzą pewnie coś później (tak jak w Brejk Blejdzie), ale to i tak takie ochłapy.
Chyba że muszą coś w fabule pozmieniać, żeby mieć drugi sezon... zobaczy się.
UTW się rozpadnie
Prawdopodobnie - tak.
Ehh... i kto teraz przetłumaczy 3 sezon Indexa i Railguna?
FUNi...? oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie ma nowych scen? Chociażby sam początek...
Nie jest taki zły ten sezon. Akame ga Kill, aldoah.zero i Barakamona nawet miło mi się oglądało.
Pytanko do ludzi, którzy obejrzeli Space Dandy. W 1. sezonie utknąłem bodaj na 4 albo 5 odcinku, parę następnych przeleciałem z grubsza. Czy do końca 1. serii fabuła ruszyła do przodu czy dalej były to tylko losowe historyjki? Bo mam ochotę zacząć 2. sezon, ale nadrabiać zaległych odcinków mi się nie chce.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie jest taki zły ten sezon. Akame ga Kill, aldoah.zero i Barakamona nawet miło mi się oglądało.
Pytanko do ludzi, którzy obejrzeli Space Dandy. W 1. sezonie utknąłem bodaj na 4 albo 5 odcinku, parę następnych przeleciałem z grubsza. Czy do końca 1. serii fabuła ruszyła do przodu czy dalej były to tylko losowe historyjki? Bo mam ochotę zacząć 2. sezon, ale nadrabiać zaległych odcinków mi się nie chce.
Losowe, coś w stylu starych, amerykańskich seriali.
Ostatnio edytowany przez Vincent_Law (2014-07-11 17:07:30)
Parę obrazków z pierwszego odcinka Rokujyoma no Shinryakusha!?:
z Persona 4: The Golden Animation:
oraz z Kuroshitsuji: Book of Circus:
Nie wiem, czy było, ale Mouretsu Pirates: Abyss of Hyperspace na BD/DVD 12 listopada.
Czyli filer w postaci filmu pełnometrażowego! :/
EDIT:
Obsada Yamady:
Ryota Ohsaka = Ryuu Yamada
Saori Hayami = Urara Shiraishi
Toshiki Masuda = Toranosuke Miyamura
Maaya Uchida = Miyabi Itou
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-07-13 17:55:50)
"Kusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan" dostanie anime
Ludzkość zagrożona atakami złych potworów nazywanych Makouchu została zmuszona do przeniesienia się do latających miast. Powietrzni magowie są jedynymi, którzy mogą ich powstrzymać. Główny bohater Age Katana znajduje się obecnie w mieście akademickiem Misutogan. Kiedyś był członkiem elitarnego oddziału S128 i nazywano go Mistrzem czarnego miecza. Jednak został uznany za zdrajcę. Pewnego dnia zostaje instruktorem plutonu E601 w skład którego wchodzą 3 dziewczyny Misora Whitale, Lecty Eisenach i Rico Flamel.
Chrome Shelled Regios anyone? :/
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-07-14 12:12:19)
Magi: Sinbad no Bouken - pv drugiego ova.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2014-07-14 12:20:19)
Sacredus napisał:Czyli filer w postaci filmu pełnometrażowego! :/
To było do mojego niusa? Film się dzieje po serii telewizyjnej, podobno. Jeśli nie, to nvm
Sorka, nie zauważyłem twojego posta. Tak, dzieje się po serii TV, ale jego fabuła nie ma nic wspólnego z Light Novel (podobnie zresztą jak ostatni arc w serii TV).
EDIT: Emisja anime Assassination Classroom rozpocznie się w styczniu.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-07-14 14:05:05)
Parę obrazków z pierwszego odcinka Seirei Tsukai no Blade Dance: