Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14
Syriusza dopadło życie. Aktualnie nie ma czasu nawet na odwiedzanie forum. Obiecał dokończyć Kingdom i Log Horizon (kiedyś tam). Następnie bierze sobie dłuższe wolne lub w ogóle rezygnuje z fansubingu (rezygnuje nawet z kontynuacji serii, które tłumaczył - jeśli takowe powstaną)
To tak z grubsza, gdy z nim ostatnio na ten temat rozmawiałem. Więcej nie będę pisał, bo już nie pamiętam, czy chciał by wszelkie info ujrzało światło dzienne xD
Babę sobie pewnie znalazł.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Hunter Killer napisał:Syriusza dopadło życie. Aktualnie nie ma czasu nawet na odwiedzanie forum. Obiecał dokończyć Kingdom i Log Horizon (kiedyś tam). Następnie bierze sobie dłuższe wolne lub w ogóle rezygnuje z fansubingu (rezygnuje nawet z kontynuacji serii, które tłumaczył - jeśli takowe powstaną)
To tak z grubsza, gdy z nim ostatnio na ten temat rozmawiałem. Więcej nie będę pisał, bo już nie pamiętam, czy chciał by wszelkie info ujrzało światło dzienne xD
Babę sobie pewnie znalazł.
xD nie ma co gdybać.
A serie Log Horizon mógłby ktoś przejąć. Zostały tylko 3 odcinki
Na Wbijamie jest, więc niespecjalnie widzę sens.
No może przy pierwszym jeszcze tak, ale oni teraz udostępniają hardki, więc drugi sezon LH na pewno będzie dostępny już 24h po premierze.
Chociaż z drugiej strony... na ANSI ludzie wolą dublować, to co już jest dobrze przetłumaczone zamiast zabierać się za inne tytuły...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czyli co Syriusz nie zamierza dokańczać Log Horizon??? Z wibijam i tego podobnych stron nie korzystam,a trochę zaczynam się niecierpliwić bo chciałbym to anime obejrzeć do końca. Hey Kamiyan ty jesteś całkiem dobry w te klocki może dokończyłbyś serię???
Czyli co Syriusz nie zamierza dokańczać Log Horizon??? Z wibijam i tego podobnych stron nie korzystam,a trochę zaczynam się niecierpliwić bo chciałbym to anime obejrzeć do końca. Hey Kamiyan ty jesteś całkiem dobry w te klocki może dokończyłbyś serię???
To nie temat do zadawania tego typu pytań. Won do odpowiedniego tematu lub pisać na PW!
Ja tam dokończyłem ostatnie epki po angielsku niestety.
Syriusz15 ostatnio widziany(a): 2014-03-31 11:49
Hunter Killer, no tak, rozumiemy, życie, ale te słowa powinny paść od niego.
"Nie mam czasu, nie dokończę tego i tego, sorry" i 100% byłoby wiadomo.
Syriusz15, czy mógłbyś dodać napisy do Filmu Anne no Mikki? Film jest dość stary, dlatego zdziwiłam się, przeszukując całe Internety w poszukiwaniu napisów, lecz bezskutecznie A film po samym opisie uważam za warty obejrzenia!
Kolejny śmieszek wpadł.
Kurczę, a już myślałem, że Syriusz wrócił.
Tyle przegrać.
Syriusz15, czy mógłbyś dodać napisy do Filmu Anne no Mikki? Film jest dość stary, dlatego zdziwiłam się, przeszukując całe Internety w poszukiwaniu napisów, lecz bezskutecznie A film po samym opisie uważam za warty obejrzenia!
Oprócz pisania do kogoś, kto od jakiegoś czasu przestał się udzielać na ANSi...
ostatnio widziany(a): 2014-03-31 11:49
Widać szacunek do tłumacza, skoro nie czytasz założeń tematu.
6.
b) robię napisy tylko do serii, które wychodzą na bieżąco. Daje mi to pewną dyscyplinę, której nie mogę sobie narzucić przy starszych seriach lub już zakończonych.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-18 00:08:02)
Anne no Mikki?
A ni "Nikki"?
https://mega.co.nz/#F!SVsHzBJY!O2kI5Xdu … Q!uE1UxQAQ
Dziennik Anny Frank [DBW]
niusia15 napisał:Syriusz15, czy mógłbyś dodać napisy do Filmu Anne no Mikki? Film jest dość stary, dlatego zdziwiłam się, przeszukując całe Internety w poszukiwaniu napisów, lecz bezskutecznie A film po samym opisie uważam za warty obejrzenia!
Oprócz pisania do kogoś, kto od jakiegoś czasu przestał się udzielać na ANSi...
ostatnio widziany(a): 2014-03-31 11:49
Widać szacunek do tłumacza, skoro nie czytasz założeń tematu.
6. b) robię napisy tylko do serii, które wychodzą na bieżąco. Daje mi to pewną dyscyplinę, której nie mogę sobie narzucić przy starszych seriach lub już zakończonych.
Przepraszam, musiałam nie doczytać lub już zapomniałam >.< Czytałam jego uwagi, ale dopiero jakiś czas później założyłam konto
Camizi, dziękuję za poprawę - tak chodziło o "Nikki"
i dzięki za linka
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14