Nie jesteś zalogowany.
Besamir napisał:Nie, tylko dla wybranych.
A czy bycie na liście Besamira oraz otrzymywanie anime wydawanych przez bodzia (na przykład Hanasaku Iroha) czyni mnie tak zwanym "wybranym"?
"Wybrany" oznacza pójście na irc-a i dostanie linka od bodzia na #bodzio irc.rizon.net
Jeżeli nie dostaniesz, to nie jesteś wybrańcem.
Besamir napisał:Nie, tylko dla wybranych.
A czy bycie na liście Besamira oraz otrzymywanie anime wydawanych przez bodzia (na przykład Hanasaku Iroha) czyni mnie tak zwanym "wybranym"?
Do Ranmy jest oddzielna lista. Męcz bodzia na ircu.
48 ep poszedł na maile. Sprawdzić pocztę.
53 w formie patcha poszedł do seedera. Jak upnie na mega, poślę wam na pocztę.
bodzio napisał:53 w formie patcha poszedł do seedera. Jak upnie na mega, poślę wam na pocztę.
Szkoda, że nie 49.
Ale się doczekam, chyba.
49-52 leży na dysku, muszę ogarnąć efekty i pierdółki i podesłać do korekty. Może przyszły weekend.
Patch do 54 epka poszedł. Link prawdopodobnie dostaniecie na maila jutro.
bodzio napisał:Patch do 54 epka poszedł. Link prawdopodobnie dostaniecie na maila jutro.
Zrobiłeś to specjalnie, przyznaj się
Poszukiwany ktoś mniej leniwy ode mnie do robienia efektów w Ranmie. Tm zwykle jest gotowy. Dodać pos, mov, type.
Do tm też jeszcze by się ktoś przydał... czeka blisko 40 epków.
Poszukiwany ktoś mniej leniwy ode mnie do robienia efektów w Ranmie. Tm zwykle jest gotowy. Dodać pos, mov, type.
Do tm też jeszcze by się ktoś przydał... czeka blisko 40 epków.
Zależy, co masz na myśli poprzez "mniej leniwy". Mogę się zająć efektami jako projekt poboczny. Reszta będzie miała wyższy priorytet (a przy napisach ciągle nie siedzę, więc raz na parę dni spokojnie coś tam zrobię).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-15 21:32:03)
bodzio napisał:Poszukiwany ktoś mniej leniwy ode mnie do robienia efektów w Ranmie. Tm zwykle jest gotowy. Dodać pos, mov, type.
Do tm też jeszcze by się ktoś przydał... czeka blisko 40 epków.Zależy, co masz na myśli poprzez "mniej leniwy". Mogę się zająć efektami jako projekt poboczny. Reszta będzie miała wyższy priorytet (a przy napisach ciągle nie siedzę, więc raz na parę dni spokojnie coś tam zrobię).
Nie wiesz?
53 odcinek - 2014-08-31 17:51:44
54 odcinek - 2014-09-15 17:55:14
Czyli szybciej
49 ep wydany.
50 wydany.
To co, po jednym odcinku codziennie do końca roku? xD
To co, po jednym odcinku codziennie do końca roku? xD
Stawiam 20 kilo ciastek, że to się nie uda.
EDIT:
Chociaż, nie wiadomo o jakim kalendarzu jest mowa.
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-10-28 22:08:50)
Besamir napisał:To co, po jednym odcinku codziennie do końca roku? xD
Jakich ciastek? Bo nie wiem, czy warto wchodzić w zakład.
wtas napisał:Besamir napisał:To co, po jednym odcinku codziennie do końca roku? xD
Jakich ciastek? Bo nie wiem, czy warto wchodzić w zakład.
z cukrem, z czekoladą, z galaretką...
Do wyboru, do koloru