Nie jesteś zalogowany.
Jako dziecko Raku Ichijo złożył przysięgę swojej miłości tamtych lat. Obiecali sobie przy kolejnym spotkaniu otworzyć wisiorek, który został z chłopakiem, kluczem, który zatrzymała dziewczyna, i wziąć ślub. Dziesięć lat później Raku to zwyczajny licealista z małym „ale” - jego rodzina przewodzi znanemu gangu yakuzy. Myśląc, że gorzej już być nie może, jego życie staje się jeszcze większym pasmem nieszczęść, kiedy zostaje zmuszony do związku z Chitoge, córką szefa przeciwnej frakcji, by zapobiec kolejnym walkom.
Tłumaczenie: Red
Korekta: Kazara i Yoyce
Typesetting: MasaGratoR
Karaoke: Red
Kodowanie: MasaGratoR
QC: Vincent_Law
Dane techniczne:
Wideo: 1280x720, Hi10p, CRF 15
Audio: AAC ~256 kbps
Źródło: BDMV
Odcinek 1 OVA 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Odcinek 16
Odcinek 17
Odcinek 18
Odcinek 19
Odcinek 20
Ostatnio edytowany przez reddd (2016-10-27 20:57:34)
Pierwsze dwa odcinki do pobrania. Jako bonus będę do każdego dorzucał jego end card z TV.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-05-10 17:42:11)
Już podesłałem Hunterowi na gg, ale wstawię też tutaj.
Znalezione na necie:
http://ww.screenshotcomparison.com/comp … p?id=71141
http://ww.screenshotcomparison.com/comp … p?id=73748
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-10 13:40:54)
3-5 do pobrania.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-05-21 15:43:32)
Wielkie dzięki za kolejne odcinki i czekam na kolejne.
6-8 do pobrania.
Na dobranoc odcinki 9-11 do pobrania. Wielkie podziękowania dla Maigo za tekst i tłumaczenie ED!
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-07-21 23:13:25)
Są jakieś większe różnice w porównaniu wersji TV i BD? Niby Shaft, ale pobierałem i jakoś średnio je uświadczyłem, ale kiedy ja wersję TV widziałem... xD
Co ciekawe przynajmniej w kilku miejscach zrobili coś co tylko można nazwać uszaftowieniem materiału, tzn usunęli normalne tła a w ich miejsce dali jakieś abstrakcyjne wzorki albo fraktale
GG: 1677958
Wchłonąłem te 3 odcinki z samego rana i czekam na kolejne. Błędów nie zauważyłem, więc jak dla mnie BDB
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Kiedy pojawią się kolejne epki?
Niedługo.
Miało być jutro (jest już po QC). Ale teraz kto to wie. Nie lubimy być pytani o terminy.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-08-28 21:22:21)
12-14 do pobrania. Pozostały już tylko dwa woluminy.
Hej. Chciałabym serdecznie podziękować za tłumaczenie i jego udostępnienie. : ) Anime, jak z początku mi nie przypadło do gustu, tak teraz z niecierpliwością oczekuję kolejnych odcinków. Jeszcze raz wielkie dzięki i powodzenia. : )
15-17 do pobrania. Ostatni wolumin powinien pojawić się względnie niedługo.
Wielkie dzięki za kolejne odcinki.
Pozdrawiam grupę i czekam na resztę ;]
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
reddd napisał:Ostatni wolumin powinien pojawić się względnie niedługo.
OVA też?
W swoim czasie. Główne odcinki idą przodem.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-02 22:40:09)
Ostatnie odcinki już do pobrania, tym samym seria zakończona.
Chciałbym jeszcze z tego miejsca bardzo podziękować Maigo za nieocenioną pomoc przy przekładaniu ekskluzywnych dla wydań BD endingów.
Do zobaczenia przy drugim sezonie!
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-11-10 17:27:35)