Nie jesteś zalogowany.
Witam czy podjął by się ktoś zrobienia synchro Jigoku Shoujo do tych oto filmów w wersji raw
http://kickasstorrent.link/raw-dvdrip-h … 36445.html
Nigdy nie zrozumiem fenomenu robienia synchra do dennego jakościowo rawa (dowolne grupowe wydanie ma o niebo lepszy i przede wszystkim ostrzejszy obraz).
Nie mogłem się powstrzymać przed tą uwagą. <>
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nigdy nie zrozumiem fenomenu robienia synchra do dennego jakościowo rawa (dowolne grupowe wydanie ma o niebo lepszy i przede wszystkim ostrzejszy obraz).
Nie mogłem się powstrzymać przed tą uwagą. <>
W tym przypadku pewnie dlatego, że Jigoku Shoujo jest starym anime i RAW jest prawdopodobnie najlepszej jakości. Obejrzałem to dawno temu, mam pobrane nawet na dysk, ale nie chce mi się synchra robić.
Kamiyan3991 napisał:Nigdy nie zrozumiem fenomenu robienia synchra do dennego jakościowo rawa (dowolne grupowe wydanie ma o niebo lepszy i przede wszystkim ostrzejszy obraz).
Nie mogłem się powstrzymać przed tą uwagą. <>W tym przypadku pewnie dlatego, że Jigoku Shoujo jest starym anime i RAW jest prawdopodobnie najlepszej jakości. Obejrzałem to dawno temu, mam pobrane nawet na dysk, ale nie chce mi się synchra robić.
Exiled-Destiny wydanie najlepiej wygląda
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-11-15 00:41:27)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Mammoth napisał:Kamiyan3991 napisał:Nigdy nie zrozumiem fenomenu robienia synchra do dennego jakościowo rawa (dowolne grupowe wydanie ma o niebo lepszy i przede wszystkim ostrzejszy obraz).
Nie mogłem się powstrzymać przed tą uwagą. <>W tym przypadku pewnie dlatego, że Jigoku Shoujo jest starym anime i RAW jest prawdopodobnie najlepszej jakości. Obejrzałem to dawno temu, mam pobrane nawet na dysk, ale nie chce mi się synchra robić.
Exiled-Destiny wydanie najlepiej wygląda
Do tego, poza pierwszym sezonem są do tego wydania synchra.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Złota łopata, niewłaściwy temat etc, ja wiem, ale nie chcę tworzyć nowego tematu dla takiego pytania
Chodzi o serię z ubiegłego roku: https://myanimelist.net/anime/34966/Jig … oi_no_Togi
Pytanie me jest następujące - czemu na MALu jest 6 odcinków, a ja mam pobranych 12, przy czym wyszukując po postaci Enmy Ai nie znajduje żadnych OVA czy speciali, a jedynie 3 serie z ubiegłego dziesięciolecia + 6-cio odcinkowa seria podana wyżej?
Złota łopata, niewłaściwy temat etc, ja wiem, ale nie chcę tworzyć nowego tematu dla takiego pytania
Chodzi o serię z ubiegłego roku: https://myanimelist.net/anime/34966/Jig … oi_no_Togi
Pytanie me jest następujące - czemu na MALu jest 6 odcinków, a ja mam pobranych 12, przy czym wyszukując po postaci Enmy Ai nie znajduje żadnych OVA czy speciali, a jedynie 3 serie z ubiegłego dziesięciolecia + 6-cio odcinkowa seria podana wyżej?
Na AniDB pokazuje, że wyszło 12 odcinków i special. Także chyba nie uaktualnili informacji (początkowo miało być 6 odcinków). Chociaż wydania BD też mają po 6 odcinków, sam się w tym pogubiłem.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-04-26 18:20:53)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Tu jest wyjaśnione:
https://myanimelist.net/anime/34966/Jig … i/moreinfo
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dzięki. Napisałem ticketa do administracji MALa, by to poprawili w takim razie.
EDIT UP
Nie zmienia to faktu, że odcinków powinno być 12. Co prawda oglądałem wszystkie 3 stare serie, ale jakby ktoś tego nie zrobił, to niby skąd ma mieć porównanie?
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2018-04-26 18:28:01)
Taką mają politykę.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime