Nie jesteś zalogowany.
Planujesz dodać przetłumaczony opening oraz ending do Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de ?
Wow, Oromis taki pracowity xD
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Planujesz dodać przetłumaczony opening oraz ending do Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de ?
Próbowałem, ale tekst obydwu piosenek jest tak bezsensowny, że mnie to przerasta
Nesbro napisał:Planujesz dodać przetłumaczony opening oraz ending do Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de ?
Próbowałem, ale tekst obydwu piosenek jest tak bezsensowny, że mnie to przerasta
Zwęszyłem wyzwanie. oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ale mam flow ostatnio, wszystko mi się tak gładko tłumaczy
Tak oto prezentuję wam kolejny odcinek Otaku-męża!
Ekhem, przeczytałem twoje komentarze do 9 epka... To się chyba leczy, wiesz?
Też często coś piszę, ale to uwagi dla korektorów lub inne propozycje zdań, nie rozmowa z samym sobą.
Są już dwa woluminy cycków od FFF. ^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Plan jest taki: Dziś korekta Czajki dla Kamiyana, jutro synchra i specjale Blade Dance + może Danna ga.
Dzisiaj się cały dzień opieprzałem, bo nowy telefon sobie kupiłem, musiałem się pobawić
Plan jest taki: Dziś korekta Czajki dla Kamiyana, jutro synchra i specjale Blade Dance + może Danna ga.
Dzisiaj się cały dzień opieprzałem, bo nowy telefon sobie kupiłem, musiałem się pobawić
BENDOM CYCKI!
A to co za sprzęcik... Android czy Lumia z windows phone?
Ja ino czekam aż się umowa skończy, żeby wymienić tego *** Androida na Lumię... w końcu przestanie mi się ten smartfon ciąć.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Plany planów, a i tak w nocy zobaczę Cię wku!@#$%nego na LoLa w LoLu xD
W ogóle obejrzałeś już chociaż Inou battle?
Nie, wczoraj to była ostatnia szansa, teraz wkur*iłem się na amen.
I nie, nie obejrzałem
@Kamiyan Android, Prestigio 5507. Taniocha, ale i tak cudo w porównaniu do crapu, który miałem przez ostanie 3 lata.
No i po Czajniku... a takie fajne korekty Roman robił.
Dziękówka za pomoc. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie ma sprawy, zawsze do usług.
Po takim czystym tłumaczeniu korektę robić to przyjemność - a już na pewno w porównaniu do co niektórych potworów, z którymi kiedyś przyszło mi się mierzyć xD
HA! Już pewnie myśleliście sobie "No tak, Oromis znowu narobił planów, naobiecywał cudów na kiju, a tu ch*j..."
I otóż, drodzy państwo, BYLIŚCIE W BŁĘDZIE!
Inou Battle 10
Uwaga, sporo trollingu, zwłaszcza w drugiej połowie, bo TS w pierwszej mnie wykończył psychicznie i musiałem odreagować
Danna ga 11
Też sądzicie, że jakaś dziwna kreska w tym odcinku? Cóż, przynajmniej nie napracowałem się przy nim zbytnio.
No i paczka Blade Dance, czyli wyczekiwane cycki!!!
-EP01
-EP02
-EP03
-EP04
UWAGA! Z racji tego, że przy okazji dokonałem pobieżnego liftingu treści napisów i nie chciało mi się go nanosić 2 razy, z paczek wywaliłem wersję TV, całkowicie zastąpioną przez BD. Sorry, Mammoth xD
Na szczęście moje prognozy się nie sprawdziły i speciale są pojedynczymi, niepowiązanymi ze sobą scenkami, dzięki czemu w drugim wraca do nas Est
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2014-12-12 23:41:47)
Wincyj cycków poproszę.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Za co sory?
A bo mi się przypomniało jak problem z Yuyushiki miałeś, bo wersję TV wywaliłem xD
Ciekawostka z 11 odc. "Inou Battle".
Ciekawostka z 11 odc. "Inou Battle".
Pokaż spoiler Mako w basenie
Uprzedziłeś mnie! Cholera, a zauważyłem to samo i chciałem być pierwszy xD