Nie jesteś zalogowany.
Co myślicie o Julie? Mnie w pierwszym odcinku, pozytywnie zaskoczył jej charakter.
Ja się bardzo cieszę, że nie zrobili z niej kolejnej loli-tsundere w stylu Claire z Blade Dance.
Choć raz moją "best girl" serii jest faktyczna główna bohaterka ^^
Julie daje radę, jest jedyną w miarę fajną postacią. Jej "ja" jest słodkie.
Ja się bardzo cieszę, że nie zrobili z niej kolejnej loli-tsundere w stylu Claire z Blade Dance.
Choć raz moją "best girl" serii jest faktyczna główna bohaterka ^^
Tak, właśnie z tego, że nie jest typem wredoty jestem zadowolony (^~^)
Julie daje radę, jest jedyną w miarę fajną postacią. Jej "ja" jest słodkie.
Ja, zgadzam się (ヘ。ヘ)
Z kolei Tooru jest dość typowym głównym bohaterem, ale jest spoko (szczególnie jak na ten gatunek) i lubię go. Przynajmniej nie jest jakimś zboczonym pierdołą.
Połączenie tych typów, jak najbardziej
Chihiro już jest. ^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chihiro już jest. ^
Jaki jest sens pisania o tym? Pewnie o tym wie, albo będzie wiedział. Ogladasz to?
Ta, Chihiro w końcu wydało 3 epek, ja niestety zrobię to dopiero w niedzielę wieczorem, bo do tego czasu nie mam dostępu do kompa...
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-01-24 00:50:15)
No, nareszcie w domu...
Tylko coś wszamać, rozpakować się i do roboty - ale najpierw poleci Death Parade, bo połówka Senamiego kiśnie od wczoraj.
EDIT: Skończyłem właśnie Paradę Równości Śmierci, zaczynam Absoluta (Anime, nie wódkę, spokojnie xD)
EDIT2: Jednak szatan mnie pokusił, AD jutro, ewentualnie w nocy/nad ranem jeśli będzie mi się będzie chciało...
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-01-25 21:43:48)
Z przykrością informuję, że wydanie trzeciego odcinka Absolute Duo uległo dalszemu opóźnieniu z przyczyn technicznych (omal nie spalił mi się komp od tej cholernej TERY, Kamiyan... Teraz czekam aż wystygnie, zanim go znowu odpalę i sprawdzę, czy nie doszło do jakichś trwałych uszkodzeń)
Rzuć te wszystkie MMO, gry są nudne. Lepiej bajki tłumaczyć.
Niech cie szlag Kamiyan...
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Lipne masz chłodzenie do procesora lub lipne zabezpieczenia karty graficznej przed przegrzaniem (moja przy 110 stopniach resetuje kompa).
Z przykrością informuję, że wydanie trzeciego odcinka Absolute Duo uległo dalszemu opóźnieniu z przyczyn technicznych (omal nie spalił mi się komp od tej cudownej* TERY, Kamiyan... Teraz czekam aż wystygnie, zanim go znowu odpalę i sprawdzę, czy nie doszło do jakichś trwałych uszkodzeń)
fix'd!
Podoba mi się Twój avatar.
Lipne masz chłodzenie do procesora lub lipne zabezpieczenia karty graficznej przed przegrzaniem (moja przy 110 stopniach resetuje kompa).
Chłodzenie mam super, i od proca i od grafy, zainwestowałem swego czasu sporo w tuning swojego "PieCa". Po inspekcji okazało się, iż wiatrak w zasilaczu zadławił się kurzem i całkowicie zatrzymał (przez całą zimę go nie czyściłem, więc trudno się dziwić w sumie).
Teraz znowu czekam, aż komp wróci do temperatury pokojowej, bo odkurzałem go kompresorem w garażu,a tam piździ strasznie.
No trudno, najwyżej nockę dziś zarwę, zesram się a Absoluta zrobię, przysięgam!
No, naprawiłem!
Od razu zafundowałem swojemu sprzętowi pełny serwis, ach ten błogi szmer czystych, naoliwionych wiatraczków...
Już się bałem, że przestałeś tłumaczyć Absolute Duo, więc zaglądnąłem tu, żeby sprawdzić co się dzieje Ale widzę, że to tylko małe opóźnienie
Ja? Porzucić zaczęte tłumaczenie? Nigdy w życiu.
Mogę się wlec niemiłosiernie, ale za nic nie porzucę raz obranej ścieżki.
Odcinek za parę godzin, musiałem znowu przerwać pracę, bo domownicy narzekali, że stukanie klawiszy nie daje im spać :/
Tak się kończy składanie trinity pierwszego