Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
25 maja wyszedł Blu-ray Box .
Witam.
Czy mógłby ktoś podesłać softa?
Dołączam się do pytania:P Kiedy reszta odcinków będzie przetłumaczona?:P
Jest już przetłumaczona.
Jest już przetłumaczona.
To może inaczej sprecyzuję pytanie:P A kiedy napisy będą po korekcie i staną się dostępne dla nas zwykłych śmiertelników? Bo to trwa i trwa:P
Pewnie nigdy.
Studiowałem historię, dlatego mam sentyment do przeszłości. Dlatego zapytuję, czy istnieje jakakolwiek szansa na dokończenie tej serii, albo chociaż wrzucenia napisów do niewydanych odcinków?
nope.jpg
Bo pr3ston i Kaszkaj, a Solve to już w ogóle...
A Sölve nie brał udziału w projekcie, więc nic o nim nie wie
A Sölve nie brał udziału w projekcie, więc nic o nim nie wie
Tak sie najłatwiej wykręcić.
Odbijam piłeczkę - ostatnim razem słyszałem coś o tym projekcie, kiedy Yoshimori robił timing pod wersję BD
Ech, wielka szkoda, że raczej nic z tego nie wyjdzie:/ Przygarnąłbym nawet niedokończone napisy albo jakieś tylko dla znajomych:P Macross SDF należy do moich ulubionych serii nawet mimo swojego wieku:P
Może sytuacja się zmieniła i ktoś posiada niedokończone napisy do tegoż anime i byłby skłonny się nimi podzielić.
Nie mam zbyt dużych nadziei, ale może jednak...
Ostatnio edytowany przez wtas (2016-04-08 19:15:15)
Może sytuacja się zmieniła i ktoś posiada niedokończone napisy do tegoż anime i byłby skłonny się nimi podzielić.
Nie mam zbyt dużych nadziei, ale może jednak...
Po weekendzie mogę poszukać, bo gdzieś sobie je nagrałem (lub wrzuciłem na jakiś dysk). W końcu tłumaczyłem kilkal linijek + składałem recap. Chyba się nikt nie obrazi... Przy okazji mógłby ktoś wrzucić na MEGA te wydane hardki z BD
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2016-04-08 20:11:20)
Strony Poprzednia 1 2