Nie jesteś zalogowany.
@senami, ty w hsie rank bij, a nie w lola grasz.
Spoko, HS dobry na loading screen.
Chyba polubie Xina, trzecia gra w życiu.
Ostatnio edytowany przez senami (2015-02-13 11:51:57)
Lel, gram sobie promo do Plat IV, wygrana-przegrana, ostatni mecz wygrywam, a tu taka niespodzianka:
Pierwszy raz zdarzyło mi się przeskoczyć dywizję :3
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-02-18 04:07:15)
Lel, gram sobie promo do Plat IV, wygrana-przegrana, ostatni mecz wygrywam, a tu taka niespodzianka:
http://i.imgur.com/lekMlzc.png
Pierwszy raz zdarzyło mi się przeskoczyć dywizję :3
Panie, w poprzednim sezonie, jak byłem unrankedem, od razu wywindowało mnie do S IV (a potem, jak zdobyłem 100 pkt. od razu do S II poleciałem),
a teraz musiałem to sobie wywalczyć 2 przegranymi i 2 wygranymi promo. Role się odwróciły. ^^
Btw. Mnie się zdaje, czy każdy blitzcrank to - ludzie go nie ogarniają?
Ostatnio edytowany przez senami (2015-02-18 08:38:01)
Btw. Mnie się zdaje, czy każdy blitzcrank to - ludzie go nie ogarniają?
Jeśli jest w twoim teamie - tak, zawsze. Wrogi natomiast na 100% będzie nadczłowiekiem z aimhackiem, potrafiącym wyhaczyć cię nawet zza ściany minionów
senami napisał:Btw. Mnie się zdaje, czy każdy blitzcrank to - ludzie go nie ogarniają?
Jeśli jest w twoim teamie - tak, zawsze. Wrogi natomiast na 100% będzie nadczłowiekiem z aimhackiem, potrafiącym wyhaczyć cię nawet zza ściany minionów
Ja ogarniam :v Teraz mainuje supp na rankedach i keruje izi gierke xDD
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Carruje platyńczyków
Dzisiaj w nocy wchodzi patch 5.4, a w nim podobno od razu ma być dostępna DJ Sona. Podobno, bo nikt nie wie na 100%
W ogóle napalony jestem ostro. Brakuje porównania
Szukam chętnego do duo. Mile widziana osoba z golda. Gram głównie supportami. Ukończyłem sezon w gold I, teraz jestem gold IV (96 punktów). Walka o najwyższe cele, ale bez spiny EUW
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2015-02-27 16:51:34)
Tak będzie przez najbliższe dwa tygodnie ^^
Zagraliśmy w 5, aż 2 bonusowe IP, polecam serdecznie.
Ja niestety nie mam teamu, z którym mógłbym grać