Nie jesteś zalogowany.
Non Non Biyori
Wygląda ciekawie, tylko polskich subów brak
Lepanto napisał:Non Non Biyori
Wybłagaj Besamira, jeśli jeszcze ma, to jest 5% szans, że ci je udostępni.
Lepanto napisał:Non Non Biyori
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258378&p=1
Szukanie to nie jest twoja mocna strona, prawda?
EDIT: Spóźniłem się trochę z odpowiedzią.
Ostatnio edytowany przez Brzydal (2015-02-27 19:52:57)
Na forum za napisami nie patrzyłem tylko w bazie na Animesub a tam chyba tylko do trzech odcinków są.
wiem że to nie jest miejsce gdzie powinienem się o to się pytać ale ... : wie ktoś gdzie albo w jaki sposób z napisami pl mogę obejrzeć takie serie jak ghost in shell, Tsubasa Chronicle i Escaflowne ? wujek zdaje się nie może znaleźć odpowiednich stron ;(
wiem że to nie jest miejsce gdzie powinienem się o to się pytać ale ... : wie ktoś gdzie albo w jaki sposób z napisami pl mogę obejrzeć takie serie jak ghost in shell, Tsubasa Chronicle i Escaflowne ? wujek zdaje się nie może znaleźć odpowiednich stron ;(
Ghost in The Shell - kupić
Tsubasa Chronicle - normalnie. Ściągnąć napisy i odcinek, a potem obejrzeć na kompie z dysku
Escaflowne - to samo
Problem nie polega na tym, że nie ma odpowiednich stron, tylko że jesteś leniem albo nie umiesz szukać prostych rzeczy. Poza tym kup sobie słownik ortograficzny i interpunkcyjny.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-03-05 23:12:56)
Poza tym kup sobie słownik ortograficzny i interpunkcyjny.
eeee ciekawe spostrzeżenie, a ja dodam od siebie że właśnie odkryłem że jestem ślepy
Problem nie polega na tym, że nie ma odpowiednich stron, tylko że jesteś leniem albo nie umiesz szukać prostych rzeczy.
hmm, animezone animeon shinded animeodcinki na żadnym nie było a jeśli już to odcinki nie aktywne, tak samo jak inne jakieś polskie strony, a powiem szczerze że jeszcze nigdy nie ściągałem tłumaczenia i odcinków oddzielnie bo nawet nie wiem jak to "połączyć"
Ostatnio edytowany przez kantror (2015-03-05 23:51:33)
Dlatego oglądanie online robi z ludzi... no cóż, widać co. Jeśli nie potrafisz pobrać na dysk jakiegoś filmu i obejrzeć go z polskimi napisami, to tak, masz problem.
Odpal torrenta i jazda.
pewnie i tu znajdzie dziwy w mym rozumowaniu ale jakoś w mej przeszłości jak dotąd starałem się no i cóż doszło do tego iż jako już pełnoletni człowiek ni razu nie uraczyłem swe paczodoły ściąganiem przez torrenty powiem szczerze nie zaglądałem jeszcze do google ale nie mam pojęcia skąd tak owe odcinki ściągać, jedynie jak dotąd to mozilla firefox + rozszerzenie download helper tylko że mp4 raczej nie będzie formatem o stratnej kompresji pliku ?
pewnie i tu znajdzie dziwy w mym rozumowaniu ale jakoś w mej przeszłości jak dotąd starałem się no i cóż doszło do tego iż jako już pełnoletni człowiek ni razu nie uraczyłem swe paczodoły ściąganiem przez torrenty powiem szczerze nie zaglądałem jeszcze do google ale nie mam pojęcia skąd tak owe odcinki ściągać, jedynie jak dotąd to mozilla firefox + rozszerzenie download helper tylko że mp4 raczej nie będzie formatem o stratnej kompresji pliku ?
Zaglądnij tu http://zuvvo.blogspot.com
Ledwo rozumiem twoją wypowiedź. :|
Po pierwsze: mp4 to kontener, a nie kodek, więc stratność jego nie dotyczy.
Po drugie: nyaa.eu dla nowszych serii i release'ów, baka.bt dla starszych
W przypadku torrentów anime mkv jest najczęściej używanym kontenerem
Dlatego oglądanie online robi z ludzi... no cóż, widać co. Jeśli nie potrafisz pobrać na dysk jakiegoś filmu i obejrzeć go z polskimi napisami, to tak, masz problem.
Odpal torrenta i jazda.
Co lata narzekania na online robi z ludzkimi. Zamiast ośmieszać, zasugerowałbyś poszukanie odpowiednich tematów na ANSI, aby kantror nabył odpowiednią wiedze
Wystarczyło zajrzeć do faqa... W sumie powinien to zrobić zaraz po rejestracji. Jeśli i ja będę mu wszystko dawał na tacy, to nigdy się nie nauczy. I mamy kolejne pokolenie siundenowych debili gotowe.
Odpalenie google i wpisanie "anime ściągać" to takie trudne. Pierwszy wynik to coś z onetu, gdzie podają link do nyaa i ansi. A typ twierdzi: "wujek zdaje się nie może znaleźć odpowiednich stron". Poważnie?
Ledwo rozumiem twoją wypowiedź. :|
Po pierwsze: mp4 to kontener, a nie kodek, więc stratność jego nie dotyczy.
Po drugie: nyaa.eu dla nowszych serii i release'ów, baka.bt dla starszych
W przypadku torrentów anime mkv jest najczęściej używanym kontenerem
Wielkie dzięki !
Szukam bajki z motywem małżeństwa. Nogizaka Haruka no Shimitzu, ZnT i Danne widziałem. Dobrze by było, gdyby była drama.
Szukam bajki z motywem małżeństwa. Nogizaka Haruka no Shimitzu, ZnT i Danne widziałem. Dobrze by było, gdyby była drama.
Tu masz sporą wypiskę link
Do tej listy można dodać: Seto no Hanayome, Maison Ikkoku, Ai Yori Aoshi , Suzuka, Love Hina, Hana Yori Dango
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-03-07 16:02:09)
Drugi Clannad.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Dziękować.
Poleci ktoś coś podobnego do- Hunter x hunter, High School DxD, Ao no Exorcist, GTO, Soul Eater, Beelzebub, FMA/FMAB, Btooom, Sekirei, Ichiban ushiro no dai, Blood Lad?