Nie jesteś zalogowany.
Ja już zapomniałem, gdzie skończyłem oglądać... jedno Seirei i pompy na ecchi nie ma. oo
Odbiję sobie na DxD.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan, ty żyjesz?!
Tzn. bana ci zdjęli, widzę xD
Okaeri~
Powstałem z popiołów niczym feniks Dumbledora.
I przy okazji chyba przeszedłem na religię shoujo – Akatsuki no Yona, Ore Monogatari... sporo jest fajnych.
Co tam w ogóle z serii "Roman będzie oglądać/robić wiosną"?
Nic prawie w tym charterze nie widzę... Gintama, Ore Monogatari, DxD, Kekkai Sensen(?), Arslan Senki(?)... pięć bajek z czego pewnie jedna będzie słaba.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No właśnie nie wiem. Co fajne, to już pozajmowane (DxD na przykład wzięła Katakana). Na razie wiem tylko tyle, że będę robił drugi sezon Danna ga(...), najwyżej sobie zrobię poza tym jeden sezon urlopu, żeby sobie na spokojnie ogarnąć różne OAVki, Blu-Raye, a może nawet się wezmę za reworki swoich starych napisów (do Yuru Yuri chociażby, skoro OVA właśnie wyszła, to jest okazja).
No właśnie nie wiem. Co fajne, to już pozajmowane (DxD na przykład wzięła Katakana). Na razie wiem tylko tyle, że będę robił drugi sezon Danna ga(...), najwyżej sobie zrobię poza tym jeden sezon urlopu, żeby sobie na spokojnie ogarnąć różne OAVki, Blu-Raye, a może nawet się wezmę za reworki swoich starych napisów (do Yuru Yuri chociażby, skoro OVA właśnie wyszła, to jest okazja).
Ta, jasne
Diamond sam się nie wbije...
Masz dużo fajnych bajek na wiosnę, zdecyduj się na coś. Shokugeki no Souma, Yamada-kun, Oregairu itp.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-07 02:53:45)
^Oregairu odpada zdecydowanie, nigdy nie biorę sequeli, jeśli nie robiłem pierwszej serii.
Soumę wzięła Katakana (a jakże by inaczej), Yamadę też chyba ktoś miał już na oku.
Rozważam jeszcze Denpa Kyoushi, opis brzmi ciekawie, w wolnej chwili obadam może pierwowzór (dzięki bogu, że to manga, na kolejną LN nie znalazłbym już za cholerę czasu)
O, dobrze poinformowany człek. Ale nastąpiła pewna aktualizacja i Soumy nie biorę, gdyż nie.
No to możesz się brać za Soume, Oromis.
Nah, po przeczytaniu kilkunastu chapterów nakręciłem się na Denpa Kyoushi, chyba jednak to wezmę.
Tylko zaznaczam, żadnych obietnic!
To jeszcze musisz na mnie ponarzekać, bo podprowadziłem 2 z 3 bajek, a ostatnią wziął hanzou.
Mamy tu jeszcze: Kekkai Sensen i Arslan Senki – ale czy któraś z tych bajek będzie niezła? Trudno orzec, trailerki niby fajne, ale...
Nah, po przeczytaniu kilkunastu chapterów nakręciłem się na Denpa Kyoushi, chyba jednak to wezmę.
Ja rozważałem Arslana, ale przeczytałem kilka rozdziałów mangi i taki se... natomiast Ore Monogatari już mam trzy tomy za sobą i ciekawa baja się szykuje.
A Denpa to o czym to?
W zasadzie jeszcze jest jakaś bajka o gotowaniu, jakiś Owari no Sereph (dobrze zapisałem?) i bodajże wampirzy detektyw (adaptacja gry z androida zdaje się, lol)... kurde, jakieś 7-8 bajek do "sprawdzenia", z czego 3 pewniaki, 2 które mają szanse być dobre i kolejne 2-3, które być może do sprawdzenia i pewnie będą słabe... liiipa.
Trza będzie czekać do jesieni chyba na kolejny wysyp bajek...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Będziesz tłumaczył OVA Yuru Yuri? Ona trwa godzinę.
Godzinę?! JPRDL...
Ale tak, będę, tylko nie spodziewałbym się tego zbyt szybko.
A raczej, na waszym miejscu cieszyłbym się, gdyby suby do niej zostały wydane przed wyjściem trzeciego sezonu (już jest zapowiedziany, jakby ktoś nie wiedział, oczywiście też się za niego wezmę).
Zawiodłeś mnie... Trzeba będzie po angielsku oglądać.
Senami i moeshit typu Yuru Yuri? This nigga serious...
To podziel się z Kamiyan na pół
Z Yuru Yuri jest jeszcze inny problem niż przetłumaczenie samej OVY i jej długość - otóż moje napisy do dotychczasowych dwóch sezonów są już dość przestarzałe - pod względem zarówno technicznym jak i stylistycznym. Zanim wezmę się za OVA i ewentualny trzeci sezon, chciałbym najpierw je gruntownie "przemeblować", a to może mi trochę zająć.
Kto chciał obejrzeć Yuru Yuri to dawno już to zrobił. Wątpię, aby ktoś chciał się cofać do tego. Popieram, olej je.