Nie jesteś zalogowany.
Nie śmieszne
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
A jednak? Tak myślałem
Danna już jest.
Btw, Romanowi doszła jeszcze Gintama. ^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Oromis, lepiej licz żeby funi ci nie wzięło Denpę... Ponoć znowu większość tytułów ma.
Boże, cholerne FUNi >:C
Jak DDY to bierze to jestem uratowany, mam tylko nadzieję, że jesienią do Heavy Objecta się nie dorwą...
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-02 20:59:48)
Innostian napisał:Oromis, lepiej licz żeby funi ci nie wzięło Denpę... Ponoć znowu większość tytułów ma.
DDY ponoć ma wziąć Denpę.
Zapobiegli wielkiej tragedii .
Boże, cholerne FUNi >:C
Jak DDY to bierze to jestem uratowany, mam tylko nadzieję, że jesienią do Heavy Objecta się nie dorwą...
FUNi ma mieć Serapha i Denpę chyba też... i oba tytuły raczej ma robić DDY.
Uratowany nawet jesteś, bo robiłem Ghula z DDY i ich skrypt był o niebo lepszy.
Że rzucę klasykiem:
FUNi: You've got a "Villager No. 2" kind of face going on.
DDY: Look at you with your worthless expressions.
I bonus specjalny:
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No, nareszcie koniec!
Żegnamy się z serią Absolute Duo, oto OSTATNI ODCINEK!
Chciałbym podziękować, a także pogratulować wszystkim, którzy wytrwali w czekaniu na moje suby do kolejnych epizodów!
Już w zapowiadanie serii na przyszły sezon się nie bawię, bo wszyscy chyba wiedzą, za co się biorę, a pierwsze odcinki już wkrótce (oby tym razem szło mi szybciej).
Denpa Kyoushi.
Translator: usui-takumi
TLC: shinchan
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-04-02 22:45:19)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
PRAISE THE DDY!
Uratowany!
Kolejne zadanie wykonane: Blade Dance Vol.04!
Tu też powoli dojeżdżamy do ostatecznego zakończenia, jeszcze tylko dwa...
Specjale robią się coraz głupsze, już nawet nie usprawiedliwia ich to, że to scenki wyrwane z kontekstu, jakim są całe historyjki pisane przez autora LN (Swoją drogą, jak ma czas i zdrowie na pisanie takich pierdół, to może by się wreszcie za 14 tom wziął, bo od poprzedniego już prawie rok minął -_-)
No cóż, nie mnie oceniać, ja tu tylko sprzątam tłumaczę.
UWAGA!!!
Zauważyliście pewnie aktualizację wszystkich odcinków Inou Battle.
Nie jest to oczywiście aktualizacja do BD, po prostu Senami obejrzał sobie tę serię, a przy okazji pogrzebał odrobinę w subach.
Poprawił trochę błędów (ja sam potem zresztą też, bo wcześniej wypiskę od kogoś na PW dostałem) i ulepszył nieco Typesetting (z czym wiąże się konieczność pobrania nowych fontów).
PS: Nadal nie ma OP/ED, dodam w wersji BD
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-07 04:13:11)
PS: Nadal nie ma OP/ED
Suabo.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-04-07 11:37:35)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kolejne ważne oświadczenie:
Po długim i intensywnym namyśle postanowiłem jednak porzucić drugi sezon Danny. Przy subach od JT i tak nie ma sensu, by ktokolwiek czekał za moimi, a i ja mam teraz już aż nadmiar serii "komediowych" do tłumaczenia (Denpa Kyoushi, OVA Yuru Yuri, korekta Gintamy), więc zrzucam z siebie, co się da.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-07 20:57:02)
Migum ma to do siebie, że nie kończy, co zaczął. Niepotrzebnie porzuciłeś tłumaczenie.
Grrr... No i teraz zaburzyłeś moje postanowienie :/
Sam już nie wiem co robić, z jednej strony czuję się nieco przytłoczony nawałem pracy do zrobienia (głównie zaległej, więc w sumie sam jestem sobie winien ), a z drugiej faktycznie chciałbym dociągnąć to do końca, pozostać wierny swoim zasadom.
Może jeszcze to przemyślę.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-07 21:06:13)
Olej. 2 sezon zapowiada się słabo.
A jednak robię. Stwierdziłem, że rzucając ten projekt i tak dużo sobie nie ulżę, a robiąc to przynajmniej zachowam jakieś resztki godności.
Żeby nie było, że tylko gadam, proszę bardzo, PIERWSZY ODCINEK!
Skryn powyżej, fonty te same co w S1.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-07 22:00:57)