Nie jesteś zalogowany.
Miałem kogos z ANSI we friendach i jak robilem resa lola to mi go wywalilo i z druzyny i z friendosow ; O nie wiem jak to sie stalo, czy moze sam opuscil moja liste.. ale jakby co, to dodaj mnie prosze jeszcze raz reCTOOOOOr !:D
Yo!
Podobno są tu fajne ludki do grania Zatem zajrzałem, bo i ja pogrywam w LoL'a, głownie Normale i ARAM'y. Może ktoś z Was się skusi na wspólną zabawę. Zazwyczaj mam też kumpla do gry, więc to już 3 osoby do wspólnej zabawy
Bez żadnych zobowiązań oczywiście.
EUNE
Nick: Yamarin
Bajson
@Up
Nie polecam Go. Rage, wyzywanie gorsze od gimbusów, potrafi wyjść z gry w połowie, poziom gorszy od bronze. Seryjnie 2/10.
Ostatnio edytowany przez karpato (2015-05-13 20:06:05)
Nie dostaniesz tych napisów do Nanatsu, Karpat, oj, nie dostaniesz xD
Też gram od czasu do czasu, mój nick: Ma3y
Ashe dostała ciekawego reworka dotyczącego jej pasywki. Drugi i każdy następny atak na przeciwnika w ciągu dwóch sekund jest na 100% trafieniem krytycznym, z tym, że kryt zadaje 110% podstawowej wartości autoatacku. Procent ten zwiększa się wraz z szansą na kryta.
Pomyślałem o stworzeniu dla Ashe ciekawego zestawu run. Prezentuje się on tak:
Co myślicie? W pierwszej myśli miałem zamiar wprowadzić esencje zwiększające obrażenia od kryta o 4,5% na jedną, ale nie wiem, czy ma to większy sens ;]
Ashe dostała ciekawego reworka dotyczącego jej pasywki. Drugi i każdy następny atak na przeciwnika w ciągu dwóch sekund jest na 100% trafieniem krytycznym, z tym, że kryt zadaje 110% podstawowej wartości autoatacku. Procent ten zwiększa się wraz z szansą na kryta.
Pomyślałem o stworzeniu dla Ashe ciekawego zestawu run. Prezentuje się on tak:
http://i59.tinypic.com/f3ryuo.jpgCo myślicie? W pierwszej myśli miałem zamiar wprowadzić esencje zwiększające obrażenia od kryta o 4,5% na jedną, ale nie wiem, czy ma to większy sens ;]
Imo. takie runki są w sam raz, chociaż miałem przyjemność nią zagrać tylko jeden raz.
Ja bym zrobil:
znaki: szansa na crita
pieczecie: szansa na crita
glify- armor
esencja: Orażenia od ataku
co daje:
6,8 obrażeń
12 szansy na crita
6,3 pancerza
Jednak last hitować łatwiej z obrażeniami niż as.
Ja dostałem ponownie coś czym nie będę grał - Kassadin...
Witaj w klubie. Też to coś dostałem...
Ja dostałem Wulkanicznego Rammusa, skórka za 975 Rp, ale nie ma jakichś super efektów, nawet animacji powrotu innej nie ma. Jednakże nie można jej kupić, a ja innej skórki do Rammusa i tak nie miałem.
Kij z tym, dostałem prezent za 490 RP - Prezes Mundo To trzecia legendarna skórka jaką mam z tych tanich giftów
Ostatnio edytowany przez DanteBanKai (2015-07-03 12:15:54)
Buahahaha! Nie uwierzyłbym, gdybym tego nie widział. Na polsacie w wiadomościach sportowych zapowiedzieli, że niedługo rozpoczną się jakieś rozgrywki w LoLu (nie pamiętam jakie).
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD