Nie jesteś zalogowany.
Przegrałem zakład. Już możesz zacząć wydawać. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ten weekend już na pewno odpada, bo jutro mam bodajże jedyny wymagający egzamin na moim kierunku (a przynajmniej na 1. roku) - Literaturoznawstwo, więc dzisiaj złamię swoje odwieczne zasady i pouczę się trochę...
Od poniedziałku zamierzam powoli wracać między żywych, ale teraz odkopanie się trochę mi zajmie
Trochę to wali yaoi
Podteksty dostrzegają ci, którzy sami mają z czymś problem. To jak, Mammoth, powiesz nam coś więcej na ten temat?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Właśnie, co to ma być?!
Ja tu zbawiam stronę japońskimi tytułami, a robić to nie ma komu!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
@Mammoth, Status Nauczyciela bez zmian - na wszelkie pytania typu "Kiedy będzie?" odpowiadam jedynie Blizzardowym "When it's done".
Prace wznawiam od poniedziałku, i tyle w tym temacie.
Denpa 24 epy, spiseq! Tak jeszcze w temacie dopisałem, żeby mu przypomnieć, że ma doła.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
TAK!!!
Nie sądziłem, że ta chwila nadejdzie. Czuję się niczym Frodo po wrzuceniu pierścienia do Góry Przeznaczenia.
Nadgoniłem Nauczyciela, a przynajmniej tłumaczenie tej serii od DDY, bo FUNi wydało już 10 -_-
Nie chce mi się rozpisywać, kto jeszcze nie oglądał (serio wątpię) to proszę bardzo, oto i napisy: 03 04 05 06
A skoro już o użalaniu mowa, pozwólcie, że wyrzucę z siebie wszystko naraz:
-Jak ktoś jeszcze nie wie, to ogłaszam, iż Denpa Kyoushi będzie mieć 24 odcinki, co oznacza absolutną destrukcję moich letnich planów (nie brać żadnych serii, ogarnąć zaległe OVY/Specjale/BD-ki/łotewa)
-Zapowiedziany wcześniej trzeci sezon Yuru Yuri został dziś potwierdzony na sezon jesienny, co pokrywa tę serię z Heavy Object, a ja z żadnej z tych bajek rezygnować nie zamierzam. Na dobitkę dodano, że przed premierą trzeciego sezonu wyemitowana zostanie kolejna OVA (Boże, jeśli istniejesz, spraw, żeby tym razem nie trwała całej godziny )
MOJA ZASADNICZA REAKCJA NA POWYŻSZE WIEŚCI
W zasadzie to tyle, niemniej czekają mnie mroczne czasy. Obym je jakoś przetrwał
Aha, od przyszłego tygodnia biorę się za Dannę, jednak nie traktujcie tego jak obietnicy wydania, patrzcie rozbieżność daty między moim poprzednim postem a tym tutaj.
Dziękuję, dobranoc
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-06-06 22:49:00)
Sub taki bezpotrzebny, post taki długi, tl;dr
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Oromis, wiesz co?
"Late jest nasz"
jednak nie traktujcie tego jak obietnicy wydania
Ja obiecałem na ten weekend Ore, bo byłem święcie przekonany o tym, że nie zdam kolosa z najtrudniejszych laborek w tym semestrze (w zasadzie w całym roku). A tu klops... na farcie udało mi się zdać i uczę się na egzamin. I jeszcze dodatkowy raport do zrobienia doszedł.
I z Danną nie byłbym tak do przodu, bo w przyszłym tygodniu zdam najważniejsze egzaminy i będę miał czas!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
^Jakby dalsze odcinki się znowu opóźniły, to wiecie, czyja to wina i co z nimi zrobić xD
Chociaż Mammoth trochę się przysłużył, bo wcześniej odcinki 03-05 obczaił na szybko i parę błędów wyłapał, za to propsy
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-06-06 23:36:59)
I tak po komencie widzę, że zrobiłeś taki podstawowy ort. Czyżbyś ostatnio terminował u bodzia?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W ogóle... naspamiliśmy już 26 stron. Kawał życia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
I tak po komencie widzę, że zrobiłeś taki podstawowy ort. Czyżbyś ostatnio terminował u bodzia?
Od tego upału dzisiaj nie "umię" porządnie subować xD
Chyba jeden z najgłupszych błędów w moim życiu, taki wstyd
W ogóle... naspamiliśmy już 26 stron. Kawał życia.
Fakt, a zauważ, że ten temat założyłem niecały rok temu (jak zaczynałem Blade Dance). Co tu się działo? Jakim cudem jest tu więcej stron niż w niektórych dużo starszych tematach?
Jakim cudem jest tu więcej stron niż w niektórych dużo starszych tematach?
Bo wymiatasz?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000