Nie jesteś zalogowany.
OromisMasta napisał:Jakim cudem jest tu więcej stron niż w niektórych dużo starszych tematach?
Bo wymiatasz?
No ba
Oromis spamuje i sobie nabija :v
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Dzięki za paczkę napisów. 1 epek obejrzałem jakiś czas temu a dziś rano wciągnąłem pozostałe 5. Czekam na resztę.
Dodam jeszcze, że napisy BDB.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
A-1 Pictures coś się nie popisuje z tą adaptacją.
btw. znowu przełożyli YRYR3? Miało przecież być latem.
^Ta, chciałem o tym wspomnieć, ale zapomniałem. Mogliby po prostu za ten sam budżet zrobić porządne 12 odcinków, niż 24 takiego syfu -_-
A o tym, że YrYr3 miało być już latem to pierwsze słyszę, i w sumie to dzięki bogu, że jednak dopiero jesienią. Chociaż w sumie to mogłoby być latem, ale przyszłego roku jak dla mnie xD
Budżet i ludzie pewnie są przy Nanoha ViviD a Denpę dali teamowi B Nie wymagam wiele przy takiej serii, ale nawet "sezonowe średniaki" wyglądają o niebo lepiej. Jednak jakiś poziom musi być a oni tu odstawiają drugie "Naruto vs Pain".
O trzecim sezonie YRYR są już plotki od zeszłej wiosny a poprzednie sezony zawsze leciały latem. W dodatku już chyba jakiś czas temu potwierdzono nową serię (że będzie - nie było mowy kiedy). Dlatego dziwię się, że będzie dopiero jesienią.
OKEEEEEEEJ...
.
.
.
No po prostu zaje...k*rwa...biście!!!
Aha, oprócz DDY, serię te robi jeszcze jedna grupa, ale stoją na 3 epku... Póki co chyba nie ma innego wyjścia jak uznać serię za zawieszoną
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-06-09 14:02:54)
Nie znam się za bardzo na tych angielskich grupach. Mówiąc o jednej grupie, która stoi na trzecim odcinku, to pewnie chodzi o Oyatsu. Jest jeszcze jakaś grupa Senketsu, ona już wydała 10 odcinków. Tylko z tego, co zauważyłem, to wydają oni tylko napisy w formie .ass.
https://senketsusubs.wordpress.com/2015 … youshi-10/
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-06-09 14:12:41)
Nie znam się za bardzo na tych angielskich grupach. Mówiąc o jednej grupie, która stoi na trzecim odcinku, to pewnie chodzi o Oyatsu. Jest jeszcze jakaś grupa Senketsu, ona już wydała 10 odcinków. Tylko z tego, co zauważyłem, to wydają oni tylko napisy w formie .ass.
https://senketsusubs.wordpress.com/2015 … youshi-10/
SenktesuSubs to z tego co się orientuje przepisany skrypt Funi.
Ostatnio edytowany przez wtas (2015-06-09 14:28:47)
^Jak wyżej, a ponoć FUNi na tej serii wyjątkowo się popisało pod względem skopania przekładu, więc tego wolałbym nie ruszać -_-
Czyli trzeba liczyć na Oyatsu, no chyba że jakaś inna grupa się weźmie za to, a w to wątpię. Szkoda, bo naprawdę fajna seria.
No ja również uważam, że mimo swoich niedociągnięć graficznych, o których tu Oromis i ktoś jeszcze wspominał seria jest naprawdę fajna.
Niestety funi musiało się za to zabrać i sprawę spier*****
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Nom, grafika grafiką, ale tę serię ogląda się nie tyle dla kreski/wyglądu, co dla gagów. A w 7 epku mieli przejść do jednej z fajniejszych postaci :C
Jakby ktoś nie mógł doczekać sie kolejnego odcinka to Google tłumacze [Anbu-Subs] wydało serie do 9 odcinka. Ja tak czy siak oglądam po ang, ale ta informacja może ocalić komuś życie
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-06-09 17:29:55)
Jakby ktoś nie mógł doczekać sie kolejnego odcinka to Google tłumacze [Anbu-Subs] wydało serie do 9 odcinka. Ja tak czy siak oglądam po ang, ale ta informacja może ocalić komuś życie
Maxiu, nie obrażaj Google tłumacza!
Przecie i tak Ci to rujnowało plany na lato. Zawiesić i tyle. W ogóle obijaj się dalej, bo łaskawy pan doktor dał mi dodatkowy termin, więc jednak nie mam tyle czasu, ile bym chciał, heh.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Na Oyatsu nie ma co liczyć. Oni mało co skończyli. Połowa ich projektów jest dropnięta lub zawieszona.
Trzeba liczyć na to, że ktoś inny się za to weźmie. Wystarczyłoby, gdyby ktoś przysiadł i odpicował te nieszczęsne skrypty od funi. Inny pomysł, to wspomaganie się mangą przy tłumaczeniu, ale to dodatkowa robota.
Nom, grafika grafiką, ale tę serię ogląda się nie tyle dla kreski/wyglądu, co dla gagów. A w 7 epku mieli przejść do jednej z fajniejszych postaci :C
Problem w tym, że nawet gagi w większości skopali.
A obraz to skąd weźmie? Ogólnodostępne rawy to syf gorszy niż onlajny. Chyba że poczeka na rip z BD.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-06-09 22:41:10)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000