Nie jesteś zalogowany.
Następny odcinek powinien być za niedługo. Następne, się zobaczy, bo teoretycznie mam koniec semestru i wypadałoby pokończyć zaległości...
Tylko teoretycznie. Obijasz się z tłumaczeniem.
Fakt, jest już 10 po angielsku, a u Ciebie dopiero 6, ale za to tłumaczenie trzyma poziom Nawet A-O Subs ma dziesiąty, ale nieco gorsze jest ich tłumaczenie, ale oprócz twojego i ich nie ma żadnego, a zawsze wygodniej po polsku obejrzeć.
Xandros napisał:Następny odcinek powinien być za niedługo. Następne, się zobaczy, bo teoretycznie mam koniec semestru i wypadałoby pokończyć zaległości...
Wszędzie narzekasz na szybkość wydawania Co ty jakiś szef tłumaczy?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Innostian napisał:Xandros napisał:Następny odcinek powinien być za niedługo. Następne, się zobaczy, bo teoretycznie mam koniec semestru i wypadałoby pokończyć zaległości...
Jak wszędzie?
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-06-11 18:33:13)
Witax napisał:Innostian napisał:Tylko teoretycznie. Obijasz się z tłumaczeniem.
Jak wszędzie?
Innostain - szef wszystkich szefów.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Obadaj nowy odcinek, Xandros. Chyba rysowanie im nie wyszło... Dawno tak zrąbanych postaci nie widziałem.
Ja już po seansie i mogę powiedzieć, że ostatnie odcinki to prawdziwy powód, dla którego warto oglądać to serię. Nie ma niespodzianek, bo wiadomo jak się skończy, ale ten miks szczęścia i czekania na nieuniknione potrafi mocno człowieka sponiewierać. Zakończenie jest smutne, ale piękne i satysfakcjonujące a to rzadkość w nowych seriach.
To tak, jakby brakowało motywacji do skończenia projektu.
Dla lepszego efektu, najlepiej oglądać ostatnie 4 odcinki w jednym seansie, więc proponuję, żeby wydać ostatnie epki "na raz".
Sporo spoilerów w twojej wypowiedzi, Subarashi. Także zdecydowałem się skończyć serię po angielsku, przy czym cały czas liczyłem na inne zakończenie. Na dodatek zaraz po zakończeniu Plastic Memories zacząłem inną dramę - Shigatsu wa Kimi no Uso, co skończyło się potokiem łez z mojej strony :E
Sporo spoilerów w twojej wypowiedzi, Subarashi. Także zdecydowałem się skończyć serię po angielsku, przy czym cały czas liczyłem na inne zakończenie. Na dodatek zaraz po zakończeniu Plastic Memories zacząłem inną dramę - Shigatsu wa Kimi no Uso, co skończyło się potokiem łez z mojej strony :E
Nie ma żadnych spoilerów. Kto obejrzał do tego 7 odcinka, ten doskonale będzie wiedział jak się skończy. Przed tym finałem nie ma ucieczki. Ale to nie powód, by nie oglądać pozostałych odcinków.
Ending "coś wymyślą" byłby kiepskim wyborem, zwłaszcza, że wcześniej był praktycznie cały odcinek (ten z wyznaniem) o tym, że naprawdę nie ma sposobu. Wcześniej też było sporo o tym mowy. Happy end by to wszystko popsuł.
Zakończenie jest smutne, ale piękne i satysfakcjonujące. Gdyby nie te ostatnie odcinki ta seria byłaby kolejnym przeciętniakiem 2.5/5.
TFW, dopiero teraz czytasz, że ktoś napisał w twoim wątku...
Odcinek 8
Screena nie ma, bo weny nie miałem =/
PS
>Później Xandros ma(miał) jakieś swoje sprawy, ale do projektu ma powrócić.
Miał. Teraz takie upały, że nic tylko leżeć i skwierczeć _o_
Ostatnio edytowany przez Xandros (2015-07-06 17:30:51)
zandros chleje... znaczy jest bardzo zajęty ostatnio.
żeby nie było, projekt chwilowo zawieszony... znaczy do odwołania :X
Smutek
A co z Charlotte :>
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000