Nie jesteś zalogowany.
Trochę dziwnie to wygląda, skoro oba sezony zrobiliście razem, a tutaj solo. No ale co tam. Dzięki, będzie co robić dzisiaj w nocy.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Propsy, senami. Już mam zajęcie na wieczór.
Trochę dziwnie to wygląda, skoro oba sezony zrobiliście razem, a tutaj solo. No ale co tam. Dzięki, będzie co robić dzisiaj w nocy.
Angielski mi rdzewieje, a taki lvl hard z psycholem dobrze mi zrobi. ^^ (chociaż w porównaniu z pierwszym sezonem tej serii to był pikuś)
Ostatnio edytowany przez senami (2015-07-29 22:18:03)
Propsy, senami. Już mam zajęcie na wieczór.
Jak skończysz to mógłbyś ocenić napisy? Trochę szkoda, że nie było korektora przy nich
Info
Ostatnio był niewypał z Boku dake (bo dubel to taki łejst of tajm, jak są dobre suby), więc powiadamiam,
iż z takich pewniaków, które przetłumaczę na 100%, to tylko najnowszy Berek.
Ewentualnie, jak się z Oromisem do czegoś przykleimy i nie odkleimy, ale na nic się nie zapowiada.
Ciekawe, ile będzie speedsubów do tego Berka, bo na wyłączność, to bym nie liczył.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
INFO
Mamy zastój w Cięzkim Klocu (Heavy Object), więc trzeba będzie rozprostować nogi.
Ostatnio edytowany przez senami (2016-06-29 21:38:51)
Zdajesz sobie sprawę, że z Reinem raczej nie skończysz tej serii w tym roku?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czołem, senami! Wiem, że YYH już za Tobą, ale mam pytanko, czy masz zamiar brać się też za drugą kinówkę? Bo na ANSI są dostępne suby tylko i wyłącznie do pierwszej, bardzo krótkiej, która i tak jest źle opisana w bazie z podtytułem drugiego filmu "Meikai Shitou-hen - Honoo no Kizuna", o który właśnie pytam.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2016-06-12 12:00:41)
Czołem, senami! Wiem, że YYH już za Tobą, ale mam pytanko, czy masz zamiar brać się też za drugą kinówkę? Bo na ANSI są dostępne suby tylko i wyłącznie do pierwszej, bardzo krótkiej, która i tak jest źle opisana w bazie z podtytułem drugiego filmu "Meikai Shitou-hen - Honoo no Kizuna", o który właśnie pytam.
Podrzuć linka na PW do jakiegoś softsuba to się zobaczy.
Ostatnio edytowany przez senami (2016-06-12 13:02:22)