Nie jesteś zalogowany.
zarabiają na życie jako Benriya
Łączymy się w "rzalu" i "bulu". Kolejne "polskawe" wydanie.
Waneko, get your shit together!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
zarabiają na życie jako Benriya
Waneko, get your shit together!
...Oni tak na serio?
Ja rozumiem zostawianie wymyślonych nazw własnych, ale słowo "benriya" funkcjonuje normalnie w języku japońskim... Dowód.
Kamiyan3991 napisał:zarabiają na życie jako Benriya
Waneko, get your shit together!...Oni tak na serio?
Ja rozumiem zostawianie wymyślonych nazw własnych, ale słowo "benriya" funkcjonuje normalnie w języku japońskim... Dowód.
Nawet FUNi i Underwater mają "Handymen".
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zapomnieliście o koukonshu na końcu opisu. Po prostu szkoda słów na coś takiego. Skoro nawet Funi sobie z tym poradziło, to co strzeliło Waneko do głowy, żeby to zostawić?
Hakomari i Gangsta to jedyne tytuły jakie będę kupował z tego "festiwalu nowości".
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-08-08 18:11:53)
Zapomnieliście o koukonshu na końcu opisu. Po prostu szkoda słów na coś takiego. Skoro nawet Funi sobie z tym poradziło, to co strzeliło Waneko do głowy, żeby to zostawić?
Jeszcze na dodatek znaki na "koukonshu" są w Gangście podpisane, że należy je czytać "twilights"... Waneko się pogrąża.
Sacredus napisał:Zapomnieliście o koukonshu na końcu opisu. Po prostu szkoda słów na coś takiego. Skoro nawet Funi sobie z tym poradziło, to co strzeliło Waneko do głowy, żeby to zostawić?
Jeszcze na dodatek znaki na "koukonshu" są w Gangście podpisane, że należy je czytać "twilights"... Waneko się pogrąża.
No tak jest w animu. W zasadzie lajtowo można dać coś w stylu "Wygasły" (nawet pasowało do opisu w bajeczce). Ale nie, lepsze TL NOTE. Witajcie w 2005 roku.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Opis mangi (Gangsta) nie został podany przez wydawnictwo. Osoba która go tu wrzuciła wzięła go z innego źródła lub sama napisała.
A co do nowości w tym "karnawale", to meh. Nic dla mnie.
Dzięki Bajnor zapomniałem o tym wspomnieć iż to nie oficjalny opis - tylko wstawiony "aby cokolwiek było", tak więc prosiłbym aby się nim nie sugerować tylko zaczekać na oficjalny od wydawnictwa
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-08-08 19:15:39)
Ale spece się już wypowiedziały ...
Opisy skasowane, przepraszam za nieudolną próbę trollowania
Ciekawe, że zdecydowali się na tytuł, który nie ma wsparcia anime lub mangi.
GG: 1677958
Kolejna ankieta Waneko.
PS: jeśli ktoś nie wie, na co się zdecydować, to proszę głosować na Owari no Seraph.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Manga Owari nie porywa, tak samo baja. Mogliby wydać Oyasumi Punpun, chętnie bym kupił.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2015-09-02 16:31:34)
A ile rozdziałów Owari przeczytałeś? Urywa szlachetną nazwę pleców gdzieś od 14-15 rozdziału.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
32 albo 33. Co prawda, manga jest lepsza niż animu, nie da się tego ukryć, ale i tak to nie jest coś, co komuś bym polecił. Szkoda hajsu.
Zgadza się, w ankiecie znajdują się ciekawsze tytuły niż ten przeciętny shonen .
A ankieta do pupy, bo w "Co sądzisz o każdym z tych tytułów?" trzeba przy każdym tytule coś zaznaczyć - albo przynajmniej brakuje opcji "nie mam zdania".
Ostatnio edytowany przez FAiM (2015-09-02 16:57:07)
Zgadza się, w ankiecie znajdują się ciekawsze tytuły niż ten przeciętny shonen .
W kategorii shonen na pewno nie jest przeciętny. Zdecydowanie wyższa półka niż jakieś Boruto czy Łan Szit.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Shokugeki no souma - to musi wyjść. Za LEGENDARNEGO i CUDOWNEGO, wspaniałego, epickiego, najlepszego - Silver Spoona. Drugą najlepszą mangę na świecie... zaraz po Fullmetal Alchemist.
Owari no Seraph - Kurde nie mam zdanie, anime było takie sobie... może manga lepsza. Ale jakoś wampiry do mnie nie przemawiają. ALE MOŻE?! Czuję, że to wyjdzie 100%.