Nie jesteś zalogowany.
No, panie, widzę, że masz dobry gust ^^
Ta oto pani zwie sie Froleytia Capistrano (lat 18) i jest przełożoną duetu głównych bohaterów (i nie tylko, dowodzi całą ich jednostką, nie pytajcie, jak to możliwe w jej wieku :V).
Chyba wiem, jak to możliwe.
I będziecie za każdym razem płakać, że nie możecie timingu zajumać?
Post sponsorowany przez reddda.
Ostatnio edytowany przez FAiM (2015-10-02 22:55:15)
I będziecie za każdym razem płakać, że nie możecie timingu zajumać?
Post sponsorowany przez reddda.
Timing to tam najmniejsze zło, bo idzie go zrobić w 50 minut (zresztą Senketsu i tak ripuje napisy). Za to kiepskie rawy z Nyaa to nie są dobre warunki do robienia napisów. Chociaż obraz FUNi też ssie.
O tłumaczeniu nie muszę wspominać, bo co jakiś czas ryje banie (jak "otoko no ko" z Overlorda). Obejrzeć to żaden problem (zobaczysz coś głupiego – wywalongo), ale weź coś z tym zrób. oo
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-02 23:01:42)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Timing to tam najmniejsze zło, bo idzie go zrobić w 50 minut
To gdzie moja Gangsta?
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Kamiyan3991 napisał:Timing to tam najmniejsze zło, bo idzie go zrobić w 50 minut
To gdzie moja Gangsta?
*50 minut pod warunkiem, że bajka nie jest gównem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Lamarus napisał:Kamiyan3991 napisał:Timing to tam najmniejsze zło, bo idzie go zrobić w 50 minut
To gdzie moja Gangsta?
Gangsta nie jest wybitnym anime, ale bez przesadyzmu.
Ostatnio edytowany przez senami (2015-10-03 09:14:37)
Kamiyan3991 napisał:Lamarus napisał:To gdzie moja Gangsta?
https://i.imgflip.com/2/8u2b.jpg
Gangsta nie jest wybitnym anime, ale bez przesadyzmu.
Spodziewałeś się czegoś innego po Kam-chanie? To jest kolejne wcielenie Ken-chana, więc co się dziwisz
Gangsta to kolejny średniak z najbardziej kiczowatą końcówką jaką widziałem, ale na pewno nie można stwierdzić, że cała bajka to
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Gangsta nie jest wybitnym anime, ale bez przesadyzmu.[klnie]
Ale to miała być GANGSTA a nie Naruto z trochę cięższym klimatem. Poza tym strasznie raniły moje oczy te 1:1 nieudolne plagiaty z Black Lagoon, tak jakby autor sam nie potrafił niczego wymyślić.
Gdyby seria nie zachęciła dobrym początkiem, to pewnie bym po niej aż tak nie jechał. Ale tutaj zapowiadało się coś naprawdę dobrego, a wyszło jak zwykle...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Gdzie Object!
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-04 16:05:51)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A widzisz gdzieś jakieś porządne ENG fansuby? Bo ja nie...
A widzisz gdzieś jakieś porządne ENG fansuby? Bo ja nie...
Jest skrypt FUNi wsadzony do MKV z TVA... tyle że Alan nie umie kodować, więc i tak rak.
Nie no, też czekam, aż Heroine wyda Cavalry, bo oficjalne wydania w tym sezonie to jakiś rak.
A Hulu z tym żółtym fontem, to już w ogóle... zresztą na Crymore już się Sage coś śmiał, że w skrypcie jest "nice engrish".
Jedynie Asterisk bezpieczny i nawet specjalnie go nie cenzurują.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-04 20:43:45)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Przecież ja tego nie koduje, ja tylko to zlecam gościowi. Ale fakt, wyszła pikseloza, trzeba będzie v2 zrobić.
O mój boże... Yuri Yuri. oo
Tempy, dawaj, trollujemy nieroba.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-05 20:57:17)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
NARESZCIE! SKOŃCZYŁEM!
No dobra niezupełnie, ale to i tak sukces
W sumie to serio zrobiłbym wszystko, gdyby nie PEWIEN KTOŚ, kto nie dawał mi spokoju, ciągle wyciągając mnie do grania...
No i jeszcze jedno:
Jeśli chodzi, o HO, to nadal czekamy na angielskie suby, które nie byłyby
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-10-05 21:03:10)
Ta, 1ep trzeciego sezonu wyszedł dosłownie minutę po moich subach do OVY... A miałem zrobić wszystkie 3 przez weekend, ale co zrobić, jak się zabrać coś za to nie mogłem (od dwóch miesięcy się już "zabierałem", a screen z posta powyżej zrobiłem już w kwietniu :V).
Ta, 1ep trzeciego sezonu wyszedł dosłownie minutę po moich subach do OVY... A miałem zrobić wszystkie 3 przez weekend, ale co zrobić, jak się zabrać coś za to nie mogłem (od dwóch miesięcy się już "zabierałem", a screen z posta powyżej zrobiłem już w kwietniu :V).
Jest problem, jak się wybijesz z rytmu. Tak to robiłem Working w niedzielę z tygodnia na tydzień. Potem korektor pojechał do laski i zachciało mi się czekać na DDY... które obija się od prawie czterech tygodni. I weź się za to zabierz, jak wyjdzie.
Szczególnie, że teraz mam haremówki jeszcze... a na fansuba do Cavalry to czekam tak jak ty na Heavy Object. Inna sprawa, że oficjalne napki do Cavalry są jeszcze gorsze niż u FUNi. oo
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-05 21:23:33)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
^Dokładnie, dlatego właśnie najlepszy materiał do pracy to suby od Crunchyrolla, bo wychodzą regularnie i trzymają w miarę solidny poziom (wręcz boski w porównaniu do innych, pożal się Boże, "oficjalnych" wydań).
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-10-05 22:58:40)
Tempo wraca!
Druga OVA już gotowa! (Rym niezamierzony )
Jak dobrze pójdzie, to jutro będzie trzecia, a do piątku ruszamy z trzecim sezonem!
Wraca powiadasz ^^
"Late jest nasz"