Nie jesteś zalogowany.
W nieżeglownych bodziowych kanałach trwa dzisiaj ranmnestia.
Cumy od 51 wzwyż będą się pojawiać w nieregularnych odstępach czasu.
Jednakże może być cieżko ze starymi łajbami, jak wyżej komentujący zauważył.
Trzeci odcinek w tym tygodniu, coś ty żarł?
ka3one napisał:Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby poratować mnie seedem 55 odcinka???
Jak się autor zgodzi, mogę na MEGA wrzucić
Również bym nie pogardził, bo nie wiem dlaczego brakuję mi do kolekcji jedynie tego odcinka.
Jak szef bodzio udzieli zgody, to możesz podzielić się linkiem jedynie z tymi co są na liście
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-10-17 15:44:34)
ka3one napisał:Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby poratować mnie seedem 55 odcinka???
Jak się autor zgodzi, mogę na MEGA wrzucić
Mój człowiek się do ciebie zgłosi i wyda instrukcje.
A można by wiedzieć gdzie to zostało wysłane? bo zarówno na mojej skrzynce mailowej jak i w wiadomościach na ANSI nic nie ma.
A można by wiedzieć gdzie to zostało wysłane? bo zarówno na mojej skrzynce mailowej jak i w wiadomościach na ANSI nic nie ma.
Może na ircu jest
Ok już dostałem, dziękuje.
W odpowiedzi na Besowego maila... To on wisi z epkami, nie ja.
Ale dziura i tak jest do załatania.
61 ep poszedł mailem.
Dzięki
62.
63.
64.
Bodzio jak zwykle - świetna robota.
btw. Poratuje jakaś dobra duszyczka seedem odcinka 55 lub linkiem z MEGA (czytałem, że ktoś ten odc. na ten hosting wrzucał)?
Z góry dzięki!
Bodzio jak zwykle - świetna robota.
btw. Poratuje jakaś dobra duszyczka seedem odcinka 55 lub linkiem z MEGA (czytałem, że ktoś ten odc. na ten hosting wrzucał)?
Z góry dzięki!
Wrzucałem, może nawet bodzio ma trigger na kanale. Bez stosownej informacji nie udostępniam linka
Pitbull01 napisał:Bodzio jak zwykle - świetna robota.
Z góry dzięki!Wrzucałem, może nawet bodzio ma trigger na kanale. Bez stosownej informacji nie udostępniam linka
Jest link na irc, ale potrzeba klucza do deszyfracji :/