Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Jak ktoś jest ciekaw wyciętych stron, to mają one numer 141 i 142 (mam na myśli skany; w wydaniu pl po stronie 136; kadrów nie szukałem).
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2015-06-15 21:11:44)
Na ile znam rynek hentai to nie trudno tam o niepewne prawnie wstawki
Co do daty premiery, w komentarzach napisali, że będą mieli obsuwę ale "postarają się jeszcze w maju". Zobaczymy
Mnie w ogóle dziwi jak można się czepiać o wygląd i wiek rysowanych postaci, skoro one nie istnieją.
Ale jak to się mówi. Durne prawo, ale prawo.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-06-15 13:35:48)
Strona 121, wycięto kadr z lewgo górnego rogu.
Prawo, prawem. Co zrobisz? Nic nie zrobisz.
"Late jest nasz"
Jak ktoś jest ciekaw wyciętych stron, to mają one numer 141 i 142 (mam na myśli skany; w wydaniu pl po stronie 136; kadrów nie szukałem).
strony 141 i 142 są identyczne (te w kolorze). Jedyna mała zmiana to na 121, wycięty jest mały fragment na gorze, co nie robi zbyt dużo znaczenia.
Mnie w ogóle dziwi jak można się czepiać o wygląd i wiek rysowanych postaci, skoro one nie istnieją.
W prawie logiki się nie doszukuj...
Ostatnio edytowany przez emtec77 (2015-06-15 22:24:17)
Takto ^_^ napisał:Jak ktoś jest ciekaw wyciętych stron, to mają one numer 141 i 142 (mam na myśli skany; w wydaniu pl po stronie 136; kadrów nie szukałem).
strony 141 i 142 są identyczne (te w kolorze). Jedyna mała zmiana to na 121, wycięty jest mały fragment na gorze, co nie robi zbyt dużo znaczenia.
w skanach to są strony 145 i 146, licząc od kolorowych 3 i 4
rorek +1.
Ja akurat miałem inne skany i pod takimi numerami występowały.
Nie wiem skąd się wzięła ta 121, ale podawanie numeracji skanów jest nieco mylące. W mandze to str. 120, poza tym nikt nie zauważył ale na 118 też zaszła zmiana (lewy dolny róg). Akurat ta ostatnia zmiana trochę nadgorliwa, cień "starej" Alice mogli śmiało zostawić.
W każdym razie lektura za mną. Zakończenie mnie trochę osłabiło.
Ostatnio edytowany przez adi90a (2015-06-18 23:05:42)
Wydawnictwo na facebooku poinformowało przedwczoraj o wyczerpującym się nakładzie Witchcrafta. Wychodzi więc na to, że wyprzedał im w jakieś 2,5 miesiąca. O ewentualnym nowym tytule mają wiedzieć coś we wrześniu.
Czekam
Drodzy Czytelnicy,
Drugą z naszych przyszłorocznych nowości jest manga pt. „Tayu Tayu” autorstwa Yamatogawy.Gatunek: komedia, harem, hentai, szkolne życie, romans
Wydanie: format 13,8 x 19,7 cm, obwoluta, 6 kolorowych stron
Ilość tomów: 1 tom, seria zakończona
Ograniczenie wiekowe: 18+
Data wydania: marzec 2016
Cena: 29,90 zł
Opis: Wsi spokojna, wsi wesoła… Reiji, syn pary bardzo zapracowanych przedsiębiorców, musi przeprowadzić się na wieś. Kiedy postanawia wziąć kąpiel na wolnym powietrzu, przykuwa uwagę dwóch sióstr, Midori i Shiho. Czy wiejskie życie przypadnie Reijiemu do gustu…? I która z dziewcząt bardziej zawróci mu głowie?Pamiętajcie o tym, że zamawiając Tayu Tayu w Harro.pl zaoszczędzicie 5,00 zł i nie zapłacicie za koszt wysyłki listem zwykłym priorytetowym, gdyż jest on już wliczony w cenę.
Ponadto mamy jeszcze dwie informacje dla fanek i fanów hentai:
Na 2016 rok planujemy jeszcze dwa tytuły z tego gatunku, każdy innego autora.
Za około 2 tygodnie do sprzedaży powróci Witchcraft. Wszystkich, którzy chcieliby się zaopatrzyć w ten tytuł, zapraszamy do Harro.pl, gdzie już teraz można go zamówić w promocyjnej cenie.
Preorder zamówiony
Pozostałe dwa tytuły hentai mamy poznać do końca roku (wg jednego z komentarzy na stronie). Obstawiam, że będą to kolejne tytuły wydane już wcześniej w USA
Tak samo preorder zamówiony mam nadzieję, że znów mi dziewczyna nie zwinie zanim sam przeczytam jak Witchcrafta.
No i cena w preorderze nie jest na szczęście wysoka.
Ciekawe czy zdążą to wydać zanim ich ukrzyżują za wydawanie mango (o hentaiach nie wspominając)...
Pamiętajcie o tym, że zamawiając Tayu Tayu w Harro.pl zaoszczędzicie 5,00 zł i nie zapłacicie za koszt wysyłki listem zwykłym priorytetowym, gdyż jest on już wliczony w cenę.
Tak z czystej ciekawości, jak te nasze wydawnictwa (bo inne chyba też wyłają preordery zwykłym listem) reagują na zaginione listy?
Ciekawe czy zdążą to wydać zanim ich ukrzyżują za wydawanie mango (o hentaiach nie wspominając)...
Co ciekawe to w Tayu Tayu są nawet strony z dziewczynką (coś pokazuje), więc zdziwię się jak tego nie usuną przed wydaniem.
Sacredus napisał:Ciekawe czy zdążą to wydać zanim ich ukrzyżują za wydawanie mango (o hentaiach nie wspominając)...
Co ciekawe to w Tayu Tayu są nawet strony z dziewczynką (coś pokazuje), więc zdziwię się jak tego nie usuną przed wydaniem.
http://nyuu-manga.blogspot.com/2015/10/ … -tayu.html
Tayu Tayu
Autor: Yamatogawa
Gatunek: hentai, komedia, harem, szkolne życie, romans
Liczba tomów: 1
Premiera: marzec 2016
Cena: 29,90 zł
Dodatkowe informacje: Format 13,8 x 19,7 cm, obwoluta, 6 kolorowych stron. Ograniczenie wiekowe 18+. Dwa kadry zostaną ocenzurowane.
Opis wydawnictwa: Wsi spokojna, wsi wesoła… Reiji, syn pary bardzo zapracowanych przedsiębiorców, musi przeprowadzić się na wieś. Kiedy postanawia wziąć kąpiel na wolnym powietrzu, przykuwa uwagę dwóch sióstr, Midori i Shiho. Czy wiejskie życie przypadnie Reijiemu do gustu…? I która z dziewcząt bardziej zawróci mu głowie?
Nawet nie czytałem wcześniej o tej cenzurze.
Jednak manga jest dobrej jakości wizualnej i uważam ją za zdecydowanie lepszą niż Witchcraft.
adi90a napisał:Pamiętajcie o tym, że zamawiając Tayu Tayu w Harro.pl zaoszczędzicie 5,00 zł i nie zapłacicie za koszt wysyłki listem zwykłym priorytetowym, gdyż jest on już wliczony w cenę.
Tak z czystej ciekawości, jak te nasze wydawnictwa (bo inne chyba też wyłają preordery zwykłym listem) reagują na zaginione listy?
Akurat mogę coś o tym napisać gdyż dwa tygodnie temu zorientowałem się, że miałem w preorderze Dziewczyny z ruin (zamówione gdzieś w kwietniu razem z Bradley no basha). Premiera "Dziewczyn" miała miejsce gdzieś w połowie sierpnia tymczasem mangi nie otrzymałem. Napisałem o tym do Waneko i bez problemu uznali mi reklamacje i wysłali powtórnie. Także w Waneko zaginięcie paczki nie jest problemem.
U JPF tak samo. Niestety nie można pohejcić.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Akurat mogę coś o tym napisać gdyż dwa tygodnie temu zorientowałem się, że miałem w preorderze Dziewczyny z ruin (zamówione gdzieś w kwietniu razem z Bradley no basha). Premiera "Dziewczyn" miała miejsce gdzieś w połowie sierpnia tymczasem mangi nie otrzymałem. Napisałem o tym do Waneko i bez problemu uznali mi reklamacje i wysłali powtórnie. Także w Waneko zaginięcie paczki nie jest problemem.
Potwierdzam. Dwukrotnie byłem w takiej sytuacji i od razu wysłali mi nowy tom. Raz zdarzyło im się wysłać do mnie 2 egzemplarze zamiast jednego, a z uczciwości odesłałem jeden do nich z powrotem
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna