Nie jesteś zalogowany.
Luk4S napisał:Poszukuję Full Metal Panic! The Second Raid jako polskiego hardsuba, o ile powstał.
Luk4S napisał:Poszukuję Full Metal Panic! The Second Raid jako polskiego hardsuba, o ile powstał.
Powstał i tu właśnie wychodzi siła AniDB.
Dzięki wielkie. Jak widać siła ANSI jest ponad onlajnami. Znalezienie serii z pomocą dobrych ludzi z ANSI zajęło prawie 15 minut. Z dobrym tłumaczeniem, hardsub. Wszystko pięknie i cudownie. Pozdrawiam Łukasz. Śmierć frajerom z onaljnów.
To wydanie jest spoko, ale warto sobie wymuksować napisy przed oglądaniem i pozakrywać wszystkie przypisy. Ogólnie to wydanie jest jeszcze starej daty, więc oczekuj nachalnego spamu w górnej części ekranu (w zasadzie to taka mini wikipedia). Wliczając w to tak durne rzeczy jak definicja z wiki do czegoś, co 10 sekund później postacie będą tłumaczyć w dialogach. Generalnie miałem o to spore pretensje do Illa, ale koniec końców przyjemnie się oglądało. Grunt to przyzwyczaić się do nic nie wnoszących przypisów u góry ekranu albo je sobie wyłączyć (chociaż to chwilę trwa).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Szukam napisów do 1 odc School Rumble Ni Gakki
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Orientujecie się może, czy istnieje jakiś BR-rip "Voices of a Distant Star"? Bo niby wyszło w Japonii na płycie "5 Centimeters Per Second: Global Edition", ale wszystkie wersje jakie znalazłem to DVD.
Orientujecie się może, czy istnieje jakiś BR-rip "Voices of a Distant Star"? Bo niby wyszło w Japonii na płycie "5 Centimeters Per Second: Global Edition", ale wszystkie wersje jakie znalazłem to DVD.
Według opisu wersja BD:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3498367
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Według opisu wersja BD:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3498367
Najlepsza jakość jaką do tej pory widziałem, ale to wciąż nie jest Blu-Ray.
Burn-Up Excess DVD od ADV ma ktoś?
Zapomniałem haseł do AB, a może tam majo.
AnimeBytes ma taką wersję (w 1 torrencie):
1-10 [Anime-Takeover]
11-13 [Exiled-Destiny]
1-10 OGM Xvid 640x480 ~1050 KB
11-13 MKV H.264 640x480 ~1050 KB /s
1-13 Dual Audio Vorbis ~120 KB/s
1-10 Eng SubRip
11-13 Eng VOBSUB
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-11-29 19:55:41)
Takie mieszanki są dozwolone na AB?
Ok, poszukuję Witch Hunter Robin od a4e (nie, nie ma na XDCC, torrenty martwe, nie ma na ftp i ddl-ach, tak, wiem że są lepsze wersje)
Takie mieszanki są dozwolone na AB?
Ok, poszukuję Witch Hunter Robin od a4e (nie, nie ma na XDCC, torrenty martwe, nie ma na ftp i ddl-ach, tak, wiem że są lepsze wersje)
Niestety tylko odcinki 17-26 (przynajmniej tak z opisu wynika)
klik
Dzięki ale to już widziałem, 1-16 by się bardziej przydały
A po co tobie ta konkretna wersja?
Witam, poszukuję tego odcinka od tej grupy:
[Ayako-Shikkaku]_Oniichan_no_Koto_Nanka_Zenzen_Suki_Janain_Dakara_ne_-_10_[LQ][h264][720p] [8853B21C]
Posiadam ten odcinek. Jest on oznaczony LQ, bo został wydany wkrótce po fali tsunami w Japonii i widnieje na nim coś jakby mapa Japonii z krytycznymi strefami. Jest ona od początku do końca odcinka i zasłania 1/4 ekranu. Niżej masz screen z odcinka:
Ogólnie polecam inne wydanie.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-11-30 20:03:22)
Tylko, że ja już ściągnąłem wszystkie odcinki oprócz tego 10, a nie chce mi się od nowa pobierać 5+ GB i robić timing jak by nie pasował. Sprawdzę odcinek od Doki, najwyżej będę musiał zrobić timing.
Dzięki za info.
Posiadam ten odcinek. Jest on oznaczony LQ, bo został wydany wkrótce po fali tsunami w Japonii i widnieje na nim coś jakby mapa Japonii z krytycznymi strefami. Jest ona od początku do końca odcinka i zasłania 1/4 ekranu. Niżej masz screen z odcinka:
http://oi67.tinypic.com/o6ziw4.jpg
Ogólnie polecam inne wydanie.
Tak, to ten odcinek, ale ściągnę wersję od Doki. Przerobię timing do tego jednego odcinka.
Dzięki za odpowiedź.
A po co tobie ta konkretna wersja?
Fansubowe muzealnictwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)