Nie jesteś zalogowany.
Tłumaczenie: Max-kun
Korekta: hanzou [gościnnie]
Typesetting: Max-kun
Synchronizacja: [Febreze] [Ohys-Raws] [YYDM-11FANS]
Opis:
Dwa odcinki OVA dołączone do nowelek Strike the Blood.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-01-18 18:07:36)
Pierwszy odcinek gotów. Miłego seansu.
Tłumaczone na podstawie japońsko-angielskiego translatora? Tylko wersja Febreze się nadaje.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jak sam Febreze napisał:
A translation that doesn't stink. Seriously, HimeragiSubs, don't make an English release if you know neither English nor Japanese, please. Still, I owe them credit for the timing, because there's no way in hell I'd do that myself. I'd also like to dedicate this release to everyone who watched the OVA with shitty subs anyways. Y'all the real MVPs.
"Late jest nasz"
Napisałem "Luźne tłumaczenie na podstawie wersji: HimeragiSubs & Febreze", bowiem od H-S wziąłem jedynie czasówkę+ lyricsy do piosenek [bo po komentach na nyaa, postanowiłem zaczekać na normalniejszą wersję], a co do dialogów luźno posiłkowałem się subami od Febreze+ japońskim audio. Więc by być fair uwzględniłem obie wersję.
Na wszelki wypadek jak FFF wyda swoją wersję zrobię lekki uptage.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-12-12 21:22:07)
zrobię lekki uptage
Co zrobisz?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
max-kun napisał:zrobię lekki uptage
Co zrobisz?
Czyli po polsku, przerobię jak będzie potrzeba dialogi.
Chodziło o to, że pisze się update, a nie uptage.
Chodziło o to, że pisze się update, a nie uptage.
A to, wybaczcie. Nie zwróciłem uwagi, chodź mnie to nie usprawiedliwia, piszę z komórki
Czekam również na 2 OVA i chętnie obejrzałbym drugi sezon tego anime jeśli się kiedyś pojawi.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Czekam również na 2 OVA i chętnie obejrzałbym drugi sezon tego anime jeśli się kiedyś pojawi.
Odbierasz mi wiarę w ludzi...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No co jakoś dobrze mi się to anime oglądało więc gdyby coś jeszcze zrobili to bym obejrzał.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
chodź
choć*
max-kun napisał:chodź
choć*
Tak to jest jak posiadasz w komórce przestarzałą wersję słownika.
Drugi odcinek gotów i tym samym koniec.
Dzięki dobroci ~hanzou suby przeszły odpowiednią korektę.
Tak więc miłego seansiku.