Nie jesteś zalogowany.
Ja mam 1.5 mbit uploadu, i żyje jakoś.
Ale sprawdzę co naj wyżej jak kiedyś asiatora oskubałem na początku, na kliku kontach i adresach ip na pół terabajta to ich pewnie spotka to samo, bo jak by dali ratio 1.0 do 0.4-0.6 to by być morze dało rade, ale Dzięki za info
U siebie mam na 3 dyskach po 3 tb 6tb anime i 1.5tb teledysków koncertów Azjatek tego ratio nie da odrobić na wysyłaniu 2/4mb nie w tym stuleciu , łącze radiowe nie skrętka więcej nie da rady wypuść na świat.
Widzę ze nie tyle zamknięta tylko masa głupich pytań i oczywiście najgorsze ratio 1:1 przy necie w nocy 30/4 to mi się nie uśmiecha sedowac miesiącami
Nalezy sie medal
ara ara...
Gdzie mogę znaleźć napisy do Naruto Shippuuden odcinki 406- ?
Gdzie mogę znaleźć napisy do Naruto Shippuuden odcinki 406- ?
Zły temat, tutaj masz.
Szukam jakiegoś ddl'a do [AHQ] Ancient Books Of Ys I & II. Wszystkie torrenty które sprawdzałem nie działają. Pomoże ktoś.
Szukam jakiegoś ddl'a do [AHQ] Ancient Books Of Ys I & II. Wszystkie torrenty które sprawdzałem nie działają. Pomoże ktoś.
max-kun napisał:Szukam jakiegoś ddl'a do [AHQ] Ancient Books Of Ys I & II. Wszystkie torrenty które sprawdzałem nie działają. Pomoże ktoś.
Dzięki, brachu
W sumie to nie wiem, czy dobry temat, ale "szukam", to zapytam tutaj:
- szukam sposobu na oglądanie anime. Oglądanie to nie polega na oglądaniu świeżutkich odcinków, ze świeżutkim fanowskim tłumaczeniem, tylko że tak powiem kompletnych odcinków z dopieszczonymi i pewnymi napisami - jakiś czas temu dość srogo męczyły mnie różnego rodzaju udziwnienia (mające być śmiesznymi komentarze od tłumacza w serii Attack on Titan), albo dziwne tłumaczenia/nachalne pchanie wulgaryzmów (Nisekoi).
- Ja nie jestem na czasie z anime, mam spore zaległości, także jest IMO sporo serii do obejrzenia. Pytanie tylko- jak/gdzie? Bo jak poszukam serwisów z odcinkami online to z reguły raz zuploudowane takowymi pozostają. A ja po prostu chciałbym na spokojnie sobie coś obejrzeć z pewnym tłumaczeniem.
Co polecacie? Jakieś serwisy uaktualniają swoją bazę? Czy może jakaś strona do pobierania klipów i dobieranie napisów z animesub?
Szukam rawu toki wo kakeru shoujo. Wie ktoś gdzie znajdę, by pobrać? Na yt znalazłam ale trwa mniej niż powinno, a na nyaa są z ang dubbingiem, a chcę z japońskim.
Szukam rawu toki wo kakeru shoujo. Wie ktoś gdzie znajdę, by pobrać? Na yt znalazłam ale trwa mniej niż powinno, a na nyaa są z ang dubbingiem, a chcę z japońskim.
W sumie to nie wiem, czy dobry temat, ale "szukam", to zapytam tutaj:
- szukam sposobu na oglądanie anime. Oglądanie to nie polega na oglądaniu świeżutkich odcinków, ze świeżutkim fanowskim tłumaczeniem, tylko że tak powiem kompletnych odcinków z dopieszczonymi i pewnymi napisami - jakiś czas temu dość srogo męczyły mnie różnego rodzaju udziwnienia (mające być śmiesznymi komentarze od tłumacza w serii Attack on Titan), albo dziwne tłumaczenia/nachalne pchanie wulgaryzmów (Nisekoi).
- Ja nie jestem na czasie z anime, mam spore zaległości, także jest IMO sporo serii do obejrzenia. Pytanie tylko- jak/gdzie? Bo jak poszukam serwisów z odcinkami online to z reguły raz zuploudowane takowymi pozostają. A ja po prostu chciałbym na spokojnie sobie coś obejrzeć z pewnym tłumaczeniem.
Co polecacie? Jakieś serwisy uaktualniają swoją bazę? Czy może jakaś strona do pobierania klipów i dobieranie napisów z animesub?
Szukasz serwisu z napisami do animu, gdzie masz pewność, że wrzucone napisy są co najmniej na przyzwoitym poziomie. Serwisu gdzie napisy podlegają ocenie i komentarzom użytkowników a tłumaczenie są tworzone pod szyldami grup mających swoją lepszą lub gorszą reputację?
Czy może jakaś strona do pobierania klipów [...]
Jeśli szukasz też stron do pobierania anime (wideo) to masz wiele w tym poradniku.
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259578
Lancelota napisał:Szukam rawu toki wo kakeru shoujo. Wie ktoś gdzie znajdę, by pobrać? Na yt znalazłam ale trwa mniej niż powinno, a na nyaa są z ang dubbingiem, a chcę z japońskim.
Ma rosyjski dubbing, a chciałam japoński.
Gerard napisał:Lancelota napisał:Szukam rawu toki wo kakeru shoujo. Wie ktoś gdzie znajdę, by pobrać? Na yt znalazłam ale trwa mniej niż powinno, a na nyaa są z ang dubbingiem, a chcę z japońskim.
Ma rosyjski dubbing, a chciałam japoński.
Kłamiesz, bo ma oba.
Аудио RUS (int.): AC3, 448 kbps, 48000 Hz, 6 ch - Reanimedia
Аудио JAP: AC3, 448 kbps, 48000 Hz, 6 ch
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=32357 - są seedy
https://animebytes.tv/torrents.php?id=469 - wiele wersji, są seedy
Lancelota napisał:Gerard napisał:Ma rosyjski dubbing, a chciałam japoński.
Kłamiesz, bo ma oba.
Аудио RUS (int.): AC3, 448 kbps, 48000 Hz, 6 ch - Reanimedia
Аудио JAP: AC3, 448 kbps, 48000 Hz, 6 ch
Ok, faktycznie jest. Trzeba było w ustawieniach pozmieniać. Zwracam honor.
Witam.
Niedawno wyszło ova High School DxD BorN: Yomigaeranai Fushichou. Według anidb jakaś grupa już to przetłumaczyła na angielski.
Ma ktoś może namiary? Niestety google nie potrafi mi pomóc :/
Witam.
Niedawno wyszło ova High School DxD BorN: Yomigaeranai Fushichou. Według anidb jakaś grupa już to przetłumaczyła na angielski.
Ma ktoś może namiary? Niestety google nie potrafi mi pomóc :/
Eee... Wala się tego na nyaa... Tutaj dla przykładu. Według opisu seria miała 12 odcinków, a ten jako 13. wpisują z dopiskiem OAV, więc pewnie o to chodziło.