Nie jesteś zalogowany.
Wiadomo czy coś się ruszyło w temacie subów? :>
MyAnimeList: http://www.myanimelist.net/animelist/zielass
Będą, kiedyś.
Ja, źródło całej niemocy Oyomisa, powiadam, iż przeszkadzam robić mu suby namawiając do złego i wyzbywając go z resztek cierpliwości i sił przez grę w League of Legends.
Ostatnio edytowany przez Abyss (2015-12-03 18:35:39)
"Late jest nasz"
Zlituj się nad tym starym bykiem. Ja też już powoli się wypalam. Z drugiej strony Roman chyba od zawsze wydaje serie takimi "zrywami".
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jesteś tu od niedawna więc pozwól że Cię uświadomię takie pytania u tutejszych tłumaczy odnoszą odwrotny efekt, na napisy czeka się jeszcze dłużej Zbyt krótki czas od ostatniego odcinka, wydania subów itp żeby je zadawać
Napisy do odcinka szóstego będą dzisiaj na 100%, ręczę głową.
Przez weekend znowu mnie nie będzie, a w poniedziałek-wtorek będę miał jeszcze kilka ważniejszych spraw na głowie (przez ten tydzień, począwszy od poniedziałku, z pewnych powodów moje poszukiwania pracy tymczasowo przybrały na sile, więc nie miałem za bardzo głowy do bajek :/ ).
Potem wracam do roboty nad subami z pełną (mam nadzieję) parą, tym bardziej że przypadkiem zobaczyłem kilka screenów/GIFów z dalszych odcinków YuruYuri i aż mnie świerzbi, żeby się w końcu do nich dobrać :V
@Mammoth Nie zapeszaj. :v
Co do pytań o to kiedy napisy... To jestem tak ostro nagrzany na tę serię, że szok. A z moim angielskim jest dosyć krucho podczas oglądania.
@Mammoth Nie zapeszaj. :v
Co do pytań o to kiedy napisy... To jestem tak ostro nagrzany na tę serię, że szok. A z moim angielskim jest dosyć krucho podczas oglądania.
Lepiej trzymaj się z daleka od podstawówek...
@Nesbro Co masz na myśli?
Uff, trochę ciężko było, no ale słowo się rzekło, tak więc PROSZĘ BARDZO
Do zobaczenia w przyszłym tygodniu
Już widzę jak Oromis bluzga na 11 odcinek.
^Zakładając, że kiedykolwiek go obejrzę :V
Roman widzę wydaje te swoje bajki tylko nieznacznie szybciej niż ja Gintamę czy Vess Powrót Króli. Popieramy.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-12-15 15:58:08)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W przyrodzie nic nie ginie
^Ty do Gintamy zamierzasz w ogóle wrócić, Kami? Bo wiesz, chciałbym sobie obejrzeć kiedyś te dalsze odcinki xD
^Ty do Gintamy zamierzasz w ogóle wrócić, Kami? Bo wiesz, chciałbym sobie obejrzeć kiedyś te dalsze odcinki xD
Może znajdziesz pod choinką. W zasadzie jest już trochę angielskich BDków, więc są pewne ambitne plany. Teoretycznie.
W przyrodzie nic nie ginie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-12-15 16:18:14)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jak ładnie poprosi mogę mu pomóc z nowym arckiem.
OromisMasta napisał:^Ty do Gintamy zamierzasz w ogóle wrócić, Kami? Bo wiesz, chciałbym sobie obejrzeć kiedyś te dalsze odcinki xD
I mam po tobie potem odrakowywać skrypt, tak?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sacredus napisał:OromisMasta napisał:^Ty do Gintamy zamierzasz w ogóle wrócić, Kami? Bo wiesz, chciałbym sobie obejrzeć kiedyś te dalsze odcinki xD
I mam po tobie potem odrakowywać skrypt, tak?
Ja przecież nie do czasu meme'uję w subach czasem tylko wstawię coś do suba, a do odrakowywania jakoś się kogoś znajdzie.
Edit: Drobna poprawka, żeby uniknąć czepiania się o suby do Prisona
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-12-15 16:29:03)
@OromisMasta I jak znalazłeś pracę? :>